bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Βέλγικο value σε αποδόσεις τριπλασιασμού

Βέλγικο value σε αποδόσεις τριπλασιασμού

Τα κόρνερ στην Τούμπα ήταν αυτά που έφεραν ένα μικρό κέρδος στην στήλη, με την πρόβλεψη για πολλά τέρματα στην Νορβηγία να μην επιβεβαιώνεται.

Το χαμένο πέναλτι των Νορβηγών στο 24’ ήταν αυτό που χάλασε τα σχέδια, καθώς η Πρίστινα με δύο τέρματα στην… πλάτη σε τόσο πρώιμο χρονικό σημείο θα είχε διαφορετική αντίδραση κυνηγώντας μετέπειτα σκορ πρόκρισης.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως βρέθηκε σε μεγάλη μέρα ο τερματοφύλακας των Κοσοβάρων, με την Μπόντο Γκλιμτ να δημιουργεί 20 τελικές προσπάθειες με 9 εξ’ αυτών να πηγαίνουν στον τέρμα αλλά τον 32χρονο να αποσοβεί το μοιραίο έχοντας 7 (!) αποκρούσεις στο ενεργητικό του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Νέο κουπόνι στα χέρια μας, το οποίο θα χαρακτήριζα το πιο ενδιαφέρον της καλοκαιρινής περιόδου καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν πρεμιέρα τρία εκ των σπουδαιότερων πρωταθλημάτων στον κόσμο: Γερμανία, Ισπανία και Αγγλία.

Η Αντβέρπ βρίσκεται στον γκρουπ των ομάδων που θα μας απασχολήσουν έντονα την φετινή σεζόν.

Ηδη, την περασμένη εβδομάδα επιβεβαίωσε εύκολα την πρόβλεψη για το over στον αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ πήρε μία σπουδαία νίκη που τόνωσε την αυτοπεποίθησή της.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο νέος τεχνικός Πρίσκε βλέποντας τους παίχτες του να αποδίδουν όσα διδάχτηκαν στο γήπεδο, ενώ είναι εντυπωσιακή και η αφομοίωση των νέων παικτών στο γκρουπ, με τον επιθετικό Φρέι να έχει πετύχει 6 τέρματα σε 3 εμφανίσεις.

Ηταν λογικό ο 44χρονος τεχνικός να χρειαστεί λίγο χρόνο ώστε να περάσει την δική του φιλοσοφία στην ομάδα έχοντας έρθει ως ιδιαίτερα πετυχημένος πρόσφατα από την Δανία και την Μίντιλαντ.

Στην Σαρλερουά μπορεί να μην πίστευαν σε τέτοιο ξεκίνημα (1-2-0), αλλά πέρα από την πρεμιέρα και το αήττητο σερί η εμφάνισή της στα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν προβληματική.

Η Αντβέρπ είναι ανώτερη ποιοτικά ως ομάδα από την αντίπαλό της και στο 3.00 το «διπλό» της Αντβέρπ αξίζει να μπει στο παιχνίδι μας. Μάλιστα, οι διαφορές τους αποτυπώνονται και στις μακροχρόνιες αποδόσεις των στοιχηματικών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εκεί όπου η Αντβέρπ προσφέρεται σε απόδοση 12.00, σε αντίθεση με την Σαρλερουά που προσφέρεται στο 500.00.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Bet365:

13/8 – 21:45 – Σαρλερουά – Αντβέρπ: 2 (3.01) με 20 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης