novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επιλογές για όλα τα γούστα

Επιλογές για όλα τα γούστα

Καλημέρα! Το Κόνφερενς Λιγκ κλέβει την παράσταση στο σημερινό κουπόνι και η ενασχόληση της στήλης θα είναι κυρίως πάνω σε αυτό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και οι αναμετρήσεις του Κόπα Σουντεραμερικάνα, εκεί όπου βρήκα ένα λαθάκι απόδοσης, παρακάτω αναλυτικά όλα.

Η ασταθής εκτός έδρας Γάνδη

Ρίγας-Γάνδη: Ισόπαλες με 2-2 στην πρώτη αναμέτρηση, με την Γάνδη να κάνει συνολικά 31 τελικές προσπάθειες! Για άλλη μία φορά όμως δεν μπόρεσε να κρύψει τα πολλά αμυντικά της προβλήματα, δεχόμενη δύο γκολ σε μόλις 4 τελικές της Ρίγας.

Στις εγχώριες υποχρεώσεις τους η Γάνδη έρχεται από ήττα στην έδρα της Οστάνδη, ενώ η Ρίγας με ροτέϊσον επικράτησε 0-2 της Σκάνστε για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η Γάνδη έχει τρομερό κόμπλεξ εκτός έδρας, δεν είναι μόνο στο Ευρωπαϊκό στερέωμα είναι και στο πρωτάθλημα όπου μετράει δύο σερί ήττες. Το αμυντικό της τρανζίσιον δείχνει να μην λειτουργεί καθόλου μέχρι στιγμής, κάνοντας παιδικά λάθη στην άμυνα με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι της στις λιγοστές ευκαιρίες που κάνουν να πετυχαίνουν γκολ.

Την Ρίγας την είδα και στα παιχνίδια με την Πούσκας, ύπουλο σύνολο το οποίο αρέσκεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων ενώ δεν χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να ματώσει το αντίπαλο πλεκτό.

Με βάση τα παραπάνω όπως καταλαβαίνεται και σεις οι αποδόσεις του άσσου κοντά στον δεκαπλασιασμό είναι λάθος. Από την άλλη δεν μου άρεσε καθόλου το πως οπισθοχώρησε μετά το 0-2 η Ρίγας, με αποτέλεσμα να αφήσει την Γάνδη να κάνει τελικές ανά δίλεπτο.

Κάνω τρίπλα στον άσσο και κοιτάω το οβερ 1,5 γκολ γηπεδούχου στο εξαιρετικό 4,90, με τις τρύπες που έχει στην άμυνα της η Γάνδη θεωρώ ότι θα δούμε ένα ματς εφάμιλλο του πρώτου με πολλές ευκαιρίες και γκολ.

Ζευγάρια υποψήφια για γκολ

Ρουμπίν-Ρακόφ: Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο πρώτο ραντεβού τους. Δεν βοήθησε καθόλου το τερέν το οποίο ήταν βρεγμένο και υπάρχει αρκετή γκρίνια από πλευράς Ρουμπίν.

Από νίκες με 2-1 έρχονται αμφότερες για τις εγχώριες διοργανώσεις τους και καλές εμφανίσεις. Γενικά είναι δύο σύνολα που έχουν επιθετική φιλοσοφία(2/3 οβερ 2,5 στο πρωτάθλημα η Ρουμπιν, 3/3 οβερ 2,5 η Ρακοφ) κάτι που δεν συνάδει με τα under 2,5 που έχουν στην Ευρώπη.

Περιμένω να αλλάξει αυτό σήμερα, η Ρουμπίν εντός έδρας μπαίνει και πιέζει από το πρώτο λεπτό για το γκολ, ενώ η Ρακόφ στην αντεπίθεση βγάζει φωτιές. Τσιμπημένο το ενδεχόμενο να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στην αναμέτρηση σε απόδοση 2,40.

Μπεερ Σεβά-Σλασκ: Η Σλάσκ ήταν αυτή που χαμογέλασε στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, σε ένα ανοιχτό 90λεπτο με πάρα πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Μπεερ Σεβά δεν έχει εγχώριες υποχρεώσεις, ενώ η Σλασκ παραχώρησε 1-1 στην Λέχια σε ένα ματς που παρουσίασε μια κακή εικόνα αφού το μυαλό όλων ήταν στον επαναληπτικό.

Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και οι άμυνες τους δέχονται εύκολα τελικές αλλά και τέρματα, κάτι το οποίο προδίδουν και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τους στο Ευρωπαϊκό στερέωμα(2/3 οβερ 2,5 η Σεβά, 4/5 η Σλασκ). Το οβερ 2,5 σε τιμές διπλασιασμού θεωρώ ότι είναι μια αξιόλογη επιλογή.

Αστάνα-Κουόπιο: Σε μία αναμέτρηση αρκετά ισορροπημένη οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στην πρώτη μονομαχία τους.

Νίκη με 1-0 για τον θεσμό του Κυπέλλου για την Αστάνα απέναντι στην Καϊσάρ, ενώ η ομάδα της Κουόπιο τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στην Χόνκα μένοντας στην ισοπαλία για το πρωτάθλημα.

Η Κουόπιο δείχνει να μην καταλαβαίνει από έδρες και αντιπάλους στην Ευρώπη παίζοντας χύμα ποδόσφαιρο, κάτι το οποίο μέχρι στιγμής της βγαίνει.
Οι Καζάκοι εντός έδρας παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί και θα ψάξουν από νωρίς να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

Περιμένω μια επανάληψη της πρώτης αναμέτρησης με το εκατέρωθεν σκοράρισμα στο 1,95 να έχει τον πρώτο λόγο.

Αδικείται από τις αποδόσεις η Παραναένσε

Λίγκα Ντε Κίτο-Παραναένσε: Η ομάδα της Κίτο έφτασε στην προημιτελική φάση του Σουντεραμερικάνα κάνοντας την έκπληξη απέναντι στην Γκρέμιο, την οποία απέκλεισε μέσα στο σπίτι της. Αχίλλειος πτέρνα της η αμυντική της συμπεριφορά αφού δέχεται εύκολα τόσο φάσεις όσο και γκολ, στα υπέρ βέβαια το υψόμετρο όπου εδρεύει.

Η Παραναένσε έκανε επίδειξη δύναμης στις αναμετρήσεις με την Κάλι και πέρασε εύκολα με συνολικό σκορ 5-1. Σκληροτράχηλο σύνολο που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καταφέρνει να πάρει αποτελέσματα.

Η Λίγκα δεν μου άρεσε καθόλου στην εντός έδρας αναμέτρηση της με την Γκρέμιο(ήττα με 0-1). Έβγαλε μια νωθρή εικόνα στην αναμέτρηση, βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς ενώ είχε πάρα πολλά προβλήματα μεσοαμυντικά.
Η Παραναένσε είναι από τα σύνολα που δεν καταλαβαίνεις πως έχασες τον αγώνα, το πάει στο όριο εκτός έδρας και μέσω των αντεπιθέσεων και τον εξαιρετικό μέσο Νικάο, παίρνει πάντα αυτό που θέλει.

Ο τρόπος που αγωνίζονται οι Βραζιλιάνοι θα βάλει προβλήματα στους Εκουατοριανούς, ενώ στο μυαλό μου δεν βρίσκω τρόπο να περιορίσουν τον ταλαντούχο μέσο Νικάο με την άμυνα που διαθέτουν. Το διπλό στο 4,50 σηκώνει μια τουφεκιά.

Το παιχνίδι μου

Μονά

12/8 – 20:00 – Ρίγας-Γάνδη – Over 1,5 γηπεδούχου ομάδας(4,90) επί 5 μονάδες / Fonbet

13/8 – 01:15 – Λίγκα Ντε Κίτο-Παραναένσε – 2(4,50) επί 5 μονάδες / Bet365

Δυάδα(Bet365)

12/8 – 19:00 – Ρουμπίν Καζάν-Ρακόφ Τσεστόχοβα – Over 2,5(2,40)

12/8 – 20:00 – Χαποέλ Μπεερ Σεβά-Σλασκ Βρότσλαβ – Over 2,5(2,10)

Δυάδα απόδοσης 5,04 επί 5 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης