bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με επιθετικές διαθέσεις για την ανατροπή

Με επιθετικές διαθέσεις για την ανατροπή

Αστόχησαν οι χθεσινές προβλέψεις, με την στήλη να επιστρέφει σε αρνητικά πρόσημα μετά από ένα θετικό διάστημα. Οι Δευτέρες ήταν πάντα δύσκολες ημέρες για στοίχημα, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο της σεζόν. Προχωράμε μπροστά, δίχως να σκεφτόμαστε τι έγινε εχθές.

Πρώτο σημείο η ισοπαλία

Άλλη μία Ευρωπαϊκή ημέρα ξημέρωσε, με τον Ολυμπιακό να δίνει το σπουδαιότερο – έως τώρα- παιχνίδι της σεζόν στην Βουλγαρία με αντίπαλο την Λουντογκόρετς.

Η εκτίμησή μου για την πρώτη αναμέτρηση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που ολοκληρώθηκε ισόπαλη ήταν σωστή, με το goal/goal να καλοπληρώνει (2.20). Πλέον, η τιμή του δεν ξεπερνά το 1.85, απόδοση την οποία θεωρώ τίμια.

Η αναμέτρηση στα δικά μου μάτια έχει αρκετή ισοπαλία, με πιο πιθανό σκορ το: 1-1, αλλά και εδώ οι στοιχηματικές έχουν λάβει τα μέτρα τους προσφέροντας την ισοπαλία σε τιμές κοντά στο 3.00.

Γκολ και θέαμα

Αναμενόμενα χαμηλά οι τιμές στα γκολ του αγώνα Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκενκ. Η φιλοξενούμενη μετράει ήδη 4 goal/goal (τα ¾ ήταν και over) στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν εμφανίζοντας επιθετικές αρετές αλλά και αμυντικές αδυναμίες.

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ γνώρισε ήττα σοκ στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο επιβεβαιώνοντας σε 4η διαδοχική αναμέτρηση το over.

Η ανάγκη της Γκενκ για σκοράρισμα μετά την ήττα του πρώτου αγώνα, σε συνδυασμό με την φόρμα των επιθετικών των δύο ομάδων αλλά και των αμυντικών αδυναμιών που εμφανίζουν με ωθούν στο goal/goal ημίχρονο σε αποδόσεις που αγγίζουν τον τετραπλασιασμό και το combo: goal/goal+over στο 1.85.

Σε εκρηκτική κατάσταση η PSV

Το Μίντιλαντ – PSV Αϊντχόφεν είναι μία ακόμα υποψήφια αναμέτρηση για να έχει καλό ρυθμό και πολλά τέρματα. Φύσει επιθετικές ομάδες, με την γηπεδούχο να είναι με το κεφάλι στον τοίχο μετά το 3-0 του α’ αγώνα και να αναζητά ένα θαύμα.

Σωστό φαβορί η PSV που δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική μετά την σπουδαία νίκη στο Σούπερ Καπ Ολλανδίας απέναντι στον «Αίαντα». Θα βρει ξανά πολλές φάσεις για να σκοράρει, αλλά ενδεχομένως η χαλαρότητα που επιφέρει η ασφάλεια του 3-0 ίσως την οδηγήσει σε αμυντικά ατοπήματα.

Η Μίντιλαντ παρότι αντιμετωπίζει κάποιες απουσίες, επιθετικά παράγει φάσεις και σκοράρει με καλή συχνότητα στην έδρα της. Σε ανάλογες τιμές με το παιχνίδι στην Ουκρανία και εδώ το goal/goal+over και το goal/goal ημίχρονο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365:

10/8 – 20:30 – Σαχτάρ Ντόνετσκ – Γκενκ: goal/goal ημιχρόνου (3.75) με 10 μονάδες

10/8 – 21:00 – Μίντιλαντ – PSV Αϊντχόφεν: goal/goal ημιχρόνου (4.00) με 10 μονάδες

Και 5 μονάδες στην δυάδα τους.

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης