bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Οι φορμαρισμένες Κορτράϊκ και Ραπίντ Βουκουρεστίου

Οι φορμαρισμένες Κορτράϊκ και Ραπίντ Βουκουρεστίου

Καλημέρα! Η Χεμπέϊ είχε συνολικά 18 τελικές, με τις 8 στον στόχο και ένα δοκάρι, παρόλα αυτά έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτζίν να βάζει στην τσέπη έναν βαθμό που προφανώς δεν άξιζε.

Γεμάτο κουπόνι το Σαββατοκύριακο, σέντρα στην Γαλλία την Πορτογαλία αλλά και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Προφανώς και θέλει προσοχή, γιατί το εύρος των παιχνιδιών αρχίζει και μεγαλώνει.

Προσωπικά θα καθίσω και θα δω όσα περισσότερα ματς μπορώ για να έχω μια εικόνα των ομάδων από τα πρωταθλήματα που κάνουν πρεμιέρα, ενώ στοιχηματικά θα εμπλακώ με πρωταθλήματα που ήδη έχουν περάσει 2-3 αγωνιστικές και έχω μια ιδέα τόσο σε στατιστική όσο και σε εικόνα.

Αδικείται η νεοφώτιστη

Άρτζες-Ραπίντ Βουκουρεστίου: Η Άρτζες έρχεται από το ισόπαλο 2-2 με την Γκαζ Μετάν, αποτέλεσμα απόλυτα δίκαιο βάση της εικόνας των δύο ομάδων. Αγνοεί την νίκη στο πρωτάθλημα με σερί 0-1-2, ενώ ζορίζεται αισθητά όταν πρέπει να κάνει αυτή παιχνίδι.

Η νεοφώτιστη Ραπίντ έρχεται από το ισόπαλο 0-0 με την Βιτορούλ, αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, αφού ήταν η ομάδα με τις περισσότερες τελικές ευκαιρίες ενώ απειλήθηκε ελάχιστον από την αντίπαλο της. Προς το παρόν εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις της, όντας αήττητη και μετρώντας δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Αντίθετες φόρμες για τις δύο ομάδες, με την Άρτζες να έχει τρομερό θέμα με σύνολα που παίζουν κόντρα επίθεση όπως η φιλοξενούμενη. Πιο μοιρασμένο το περίμενα το σετ, το διπλό στο 3,00 είναι τσιμπημένο και θα μπει στο παιχνίδι μου.

Την αποδιοργανώνει η Ευρώπη

Κότκα-Ελσίνκι: Κακή εμφάνιση και ήττα για την ομάδα της Κότκα στην Λάχτι, επιθετικά για άλλη μια φορά αρκετά άστοχη, ενώ αμυντικά σχεδόν ότι φάση δέχτηκε μετουσιώθηκε σε γκολ. Πήρε τον Ισπανό στράικερ Εσνάιντερ μπας και λύσει το επιθετικό της πρόβλημα και σήμερα θα είναι στην αποστολή.

Η Ελσίνκι παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Σειναγιόεν σε μια αναμέτρηση που έδειξε αρκετό μέτριο πρόσωπο. Άπαντες στο στρατόπεδο τους έχουν το μυαλό στον επαναληπτικό με την Μπακού μεσοβδόμαδα(2-2 το πρώτο ματς) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γουρόπα Λιγκ.

Προφανώς και η Ελσίνκι είναι κλάσεις ανώτερη ομάδα από την Κότκα, δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Απλά η πρόσφατη φόρμα της όσο έχει Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις έχει πάρει φθίνουσα πορεία, αν εξαιρέσουμε την νίκη με την Χάκα. Δεν είναι μακριά το κάζο που δέχτηκε από την Ούλου πριν τρεις βδομάδες όταν ηττήθηκε με 2-1.

Η Κότκα με τον Εσνάιντερ στην σύνθεση της περιμένω σταδιακά να λύσει το επιθετικό της μπλοκάρισμα και να αρχίσει να κάνει τις ευκαιρίες της γκολ.

Με βάση τα παραπάνω σηκώνει κόντρα το χαμηλό διπλό, με το 1Χ να βρίσκεται σε αποδόσεις άνω του 3,50.

Με το μυαλό στην Ουκρανία

Κορτράϊκ-Γκενκ: Νέα πειστική εμφάνιση από την ομάδα της Κορτράϊκ απέναντι στην Αντβερπ, 2/2 νίκες και πλέον βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αρέσκεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων και δημιουργεί εύκολα ρήξη στις αντίπαλες μεσοαμυντικές γραμμές.

Η Γκένκ σε ένα τρελό παιχνίδι ηττήθηκε με 3-4 από την Οστάνδη σε ένα ματς που έδειξε τις χτυπητές αμυντικές αδυναμίες που έχει σαν ομάδα, αλλά και ότι αντιμετωπίζει προβλήματα στην κόντρα επίθεση. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Σαχτάρ με 1-2 και το μυαλό της βρίσκεται στον επαναληπτικό στην Ουρακνία μεσοβδόμαδα.

Η Κορτράϊκ έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία μέχρι στιγμής, ενώ το αγωνιστικό της προφίλ δεν βολεύει καθόλου την Γκενκ που θα έχει και το μυαλό της στην Σαχτάρ.

Με τα δεδομένα που έχω στα χέρια μου θεωρώ λάθος το 3,20 στον άσσο και θα ρίξω μια τουφεκιά.

Το παιχνίδι μου

Μονά

7/8 – 21:30 – Άρτζες-Ραπίντ Βουκουρεστίου – 2(3,00) επί 10 μονάδες. (Bet365)

7/8 – 21:45 – Κορτράικ-Γκενκ – 1(3,20) επί 9 μονάδες. (Bet365)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης