novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τριπλασιασμός πάνω στον «καυτό» Σμολόφ

Τριπλασιασμός πάνω στον «καυτό» Σμολόφ

Η Αστάνα δεν κατόρθωσε να πάρει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στην Φινλανδία, σε μία αναμέτρηση στην οποία -ωστόσο- θα μπορούσε να έχει προηγηθεί (ένα γκολ που θα άλλαζε τα δεδομένα) ενώ το τέρμα που δέχτηκε στο 54’ ήταν αποτέλεσμα ενός τραγικού λάθους του αμυντικού της.

Νέο κουπόνι στα χέρια μας, το οποίο κάθε εβδομάδα εμπλουτίζεται ολοένα και περισσότερο. Πρεμιέρα για το Γαλλικό πρωτάθλημα σήμερα και στο betmarket.cy μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει.

Δεν είναι όμως μόνο οι Γάλλοι που εκκινούν το πρωτάθλημά τους αυτήν την εβδομάδα, αλλά οι Πορτογάλοι και οι μικροί Αγγλοι (Τσάμπιονσιπ. Αγγλία 1 & Αγγλία 2).

Προγνωστικά Ρωσίας

Στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής στο Ρωσικό πρωτάθλημα, Ούφα και Λοκομοτίβ Μόσχας ξεκίνησαν με διαφορετικό τρόπο την φετινή σεζόν.

Η Ούφα μετρά 2/2 ήττες, σε αντίθεση με την αντίπαλό τους που έχει το απόλυτο νικών (2/2, και τα δύο ήταν over) έχοντας μάλιστα σκοράρει και 5 φορές.

Παρά τις δύο σερί ήττες η γηπεδούχος δεν είχε κακή παρουσία και άξιζε να έχει πάρει κάτι και από τις δύο αναμετρήσεις. Ακόμα και στην ήττα με 1-0 από την ΤΣΣΚΑ είχε ευκαιρίες για να σκοράρει.

Η Λοκομοτίβ έχει πάρει φόρα και η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη, σκοράρει με ευκολία αλλά δυσκολεύεται να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.

Το over στο 2.30 προκαλεί με βάση τα φετινά δεδομένα, αλλά η παράδοση είναι αποτρεπτική στο συγκεκριμένο ζευγάρι με 11 σερί under2.5 τα τελευταία χρόνια.

Οι Σμολόφ και Ρ. Ζεμαλετντίνοφ βρίσκονται σε σούπερ φόρμα για την Λοκομοτίβ Μόσχας, οι δύο παίκτες που έχουν σηκώσει όλο το βάρος στην επίθεση μέχρι στιγμής με 2 & 3 τέρματα, αντίστοιχα.

Στο 3.10 το anytime του Σμολόφ στον Stoiximan, στο 4.50 του Ρ. Ζεμαλετντίνοφ.

Θα επιλέξω τον Σμολόφ ο οποίος πέρα από τα 2 τέρματα που έχει πετύχει, τα νούμερα του στις δύο πρώτες αγωνιστικές είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για να τον εμπιστευτώ για ένα 3ο τέρμα απόψε. Ο 31χρονος φορ έχει σουτάρει 8 φορές σε 2 παιχνίδια, με 6 από αυτά να έχουν βρει εστία και 2 να έχουν καταλήξει στα δίχτυα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Stoiximan:

6/8 – 17:00 – Ούφα – Λοκομοτίβ Μόσχας: anytime Σμολόφ (3.10) με 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης