novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ένας άσσος στην Κίνα και ένας στο Μεξικό

Ένας άσσος στην Κίνα και ένας στο Μεξικό

Χαιρετώ! Στο Λάτσι-Άντερλεχτ φάνηκε η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, με τους Βέλγους να θέτουν γερές βάσεις για πρόκριση χάρη στην νίκη τους με 0-3. Οι προτάσεις στα γκολ πέρασαν τόσο σε Σέλτικ όσο και σε Αστάνα αλλά για λόγους διαχείρισης δεν μπήκαν στο παιχνίδι μου.

Λίγα τα παιχνίδια που βρίσκω λάθη σήμερα, το μυαλό μου φυσικά είναι και στις αναμετρήσεις του Σαββατοκύριακου που θα έχει πολλά ενδιαφέροντα ματς. Βρήκα δύο λάθη ένα στο Μεξικό και ένα στην δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, ενώ στην Κίνα υπάρχει μια αναμέτρηση που δεν θα είναι τόσο εύκολη όσο δείχνουν οι αποδόσεις.

Παρακάτω θα τα δείτε όλα αναλυτικά, ξαναλέω καλό είναι να διαβάζετε ολόκληρη την στήλη γιατί κάποιο παιχνίδι που έκοψα εγώ για τους χ,ψ λόγους σε κάποιον άλλον μπορεί να αρέσει για να εμπλακεί στοιχηματικά.

Δείγματα ντεφορμαρίσματος στην Γκουαρανί

Γκουαρανί-Πελότας: Δεύτερη σερί ήττα για την ομάδα της Γκουαρανί, εκ νέου δέχτηκε 4 γκολ αυτή την φορά από την Βίλα Νόβα. Δείχνει να μην έχει τρόπο να γίνει απειλητική απέναντι σε σύνολα που το πάνε στην δύναμη και το ξύλο.

Η Πελότας δεν ήταν κακή στην αναμέτρηση με την Σαμπαϊό αλλά για άλλη μια φορά επιθετικά ήταν λίγη χωρίς να καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-2.

Από τις αναμετρήσεις που δεν δείχνει ο πίνακας την αλήθεια. Η Γκουαρανί μέχρι στιγμής με ότι ομάδα παίζει με 11 παίκτες πίσω από την μπάλα έχει τρομερό θέμα, φάνηκε και στο εντός έδρας με την Σαμπαϊό αλλά και στο πρόσφατο με την Βίλα Νόβα.

Η Πελότας μπορεί να μην διαθέτει αρκετή ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά είναι από τις ομάδες που θα σου σπάσουν τα νεύρα με τον τρόπο που αγωνίζονται. Αν μπορούσε να βάλει και τους 11 παίκτες μέσα στην εστία της θα το έκανε, ενώ ρίχνει πάρα πολύ ξύλο.

Προς αποφυγή ο χαμηλός άσσος, θα ήμουν πιο ζεστός για τη κόντρα αν η Πελότας είχε περισσότερες λύσεις επιθετικά, ένας τομέας που πονάει αρκετά σαν ομάδα. Παρόλα αυτά το 5,60 στο διπλό είναι τσιμπημένο.

Η σκληροτράχηλη Χέμπεϊ

Χέμπεϊ-Μπεϊζίνγκ Γκοουάν: Κακή στην Σένσουα η Χέμπεϊ, κατέβηκε για να μην χάσει, δέχτηκε ένα τσουβάλι ευκαιρίες αλλά τα κατάφερε και πήρε έναν πολυπόθητο βαθμό για την συνέχεια. Πάρα τα οικονομικά της προβλήματα στέκεται άξια στον αγωνιστικό χώρο κα εντός έδρας μετράει τρία διαδοχικά τρίποντα.

Η Γκοουάν έρχεται από μέτρια εμφάνιση και νίκη με 2-1 απέναντι στην Γιουχάν, βάση ευκαιριών πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Εκτός έδρας το πηγαίνει αρκετά οριακά, με αποτέλεσμα να μην έχει σταθερότητα(3 ήττες στα τελευταία 5).

Η Χέμπεϊ παλεύει κάθε ματς σαν ναι τελικός ενώ εντός έδρας παρουσιάζεται αρκετά δυνατή και είναι αήττητη. Απέναντι στην αναιμική Μπεϊτζίν πιστεύω έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από αυτές που δείχνει το σετ, με τον άσσο να προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του 4,00.

Η ευχάριστη έκπληξη Μαζατλάν

Μαζατλάν-Μόντερεϊ: Δεύτερη σερί νίκη για την Μαζατλάν αυτή την φορά απέναντι στην Πατσούκα, δίνοντας συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση-νίκη στην πρεμιέρα απέναντι στην Κρουζ Αζούλ. Στιβαρή αμυντικά και επιθετικά βρίσκει καθαρές ευκαιρίες προς τα αντίπαλα καρέ με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Η Μόντερεϊ παρά τα πολλά προβλήματα απουσιών πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στην αδύναμη Πούμας, με 2-0 σε μία αναμέτρηση που απειλήθηκε ελάχιστα.

Με το που τελείωσε η αναμέτρηση της Μαζατλάν την προηγούμενη αγωνιστική, κοίταξα αμέσως το επόμενο παιχνίδι της και μόλις είδα ότι αντίπαλος της θα είναι η Μόντερεϊ έσκασα ένα χαμόγελο να πω την αλήθεια.

Η Μόντερεϊ βρήκε και τα κάνε στην Πούμας, ενώ στην πρεμιέρα απέναντι στην Πουέμπλα ζορίστηκε αρκετά και κόντεψε να χάσει και το παιχνίδι. Λογικό αφού το απουσιολόγιο είναι γεμάτο και δείχνει να την πονάει μέχρι στιγμής.
Θα έχει κάποιες επιστροφές στην αναμέτρηση με την Μαζατλάν αλλά εδώ τίθεται και θέμα ομοιογένειας, αφού μέσα σε λίγες μέρες οι παίκτες θα πρέπει να προσαρμοστούν από το Γκολντ Καπ στην Λίγκα MX.

Η γηπεδούχος είναι σε εξαιρετική ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση και μπορεί να εκμεταλλευτεί το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο της Μόντερεϊ. Ο άσσος σε τιμές πάνω από 3,20 είναι λάθος στα μάτια μου, τον βρίσκω στο εξαιρετικό 3,90 και δεν μπορώ να μείνω αμέτοχος.

Το παιχνίδι μου

Μονά

6/8 –  15:30 – Χέμπεϊ-Μπεϊτζίν Γκοουάν 1(4,20) με 5,50 μονάδες. (Bet365)

7/8 03:00 Μαζατλάν-Μοντερεϊ 1(3,90) επί 8 μονάδες. (Stoiximan)

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+331.0512.282318.776.53179.65%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης