bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με εμπειρία κόντρα στον ενθουσιασμό

Με εμπειρία κόντρα στον ενθουσιασμό

Το τέρμα της Ρέιντζερς στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στην Σουηδία με την Μάλμε επιβεβαίωσε την εκτίμησή μας για το goal/goal και επέστρεψε την στήλη στα ταμεία.

Συνεχίζουμε σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς, με αναμετρήσεις σε Uefa Europa League και Uefa Conference League αυτήν την φορά.

Παράλληλα όμως η προετοιμασία της ομάδας του Betmarket για την νέα σεζόν συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς. Ηδη, σας ενημερώσαμε πως θα υπάρχουν νέες στήλες με πλούσιο περιεχόμενο, ενώ ξεκίνησαν και τα αφιερώματα των μεγάλων πρωταθλημάτων, με το Γαλλικό να είναι το πρώτο από τα Big-5 που κάνει πρεμιέρα αύριο.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Betmarket για την Α’ Γαλλίας

Προγνωστικά Uefa Europa League

Στάση στο Γαλατάσαραϊ – Σεντ Τζόνσον (διεξάγεται στην έδρα της Μπασάκσεχιρ), ένα ζευγάρι με αρκετά μεγάλη ποιοτική διαφορά, με τον άσο να βρίσκεται δικαίως σε χαμηλές αποδόσεις.

Η Τούρκικη ομάδα προέρχεται από έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό απέναντι στην PSV Αϊντχόφεν και σίγουρα θα θελήσει να ξεπλύνει την ντροπή.

Οι Σκωτσέζοι, ωστόσο, είναι μία σκληρή και συμπαγής ομάδα που ξέρει να περιμένει υπομονετικά και να κάνει καλή άμυνα.

Δεν θα ασχοληθώ με σημεία, ούτε combo bet (παρότι μου αρέσει το 1&under3,5 στο 1.90) αλλά με τα κόρνερ. Με την σκέψη ότι η ομάδα του Φατίχ Τερίμ θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια, ενώ οι Σκωτσέζοι θα θελήσουν να αποφύγουν το γρήγορο… μούδιασμα και θα αμυνθούν σθεναρά, θεωρώ πως υπάρχουν προϋποθέσεις για τουλάχιστον 4 κόρνερ από πλευράς των Τούρκων στο πρώτο 45’. Κάτι που προσφέρεται στο 2.35 από τον Stoiximan.

Προγνωστικά Uefa Europa Conference League

Στην Φινλανδία και την αναμέτρηση Κουόπιο – Αστάνα η δεύτερη στάση. Η ομάδα που απέκλεισε τον Αρη – έστω και με μπόλικη τύχη- προσφέρεται ως αουτσάιντερ σήμερα κόντρα στην άπειρη Κουόπιο.

Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους. Η επιθετικότητα και ο ενθουσιασμός των Φινλανδών θεωρώ πως θα είναι βούτυρο στο ψωμί της Αστάνα που θα παίξει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: την κόντρα επίθεση!

Οι Καζάκοι έρχονται από βαριά ήττα στο Κύπελλο, η οποία δεν λαμβάνεται ιδιαίτερα υπόψιν καθώς ο τεχνικός τους παράταξε την 2η ενδεκάδα δίνοντας ανάσες στους βασικούς του παίκτες και όλο το βάρος στην σημερινή αναμέτρηση. Το «διπλό» στο 3.00.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό ποντάρισμα Stoiximan

5/8 – Κουόπιο – Αστάνα: 2 (3.00) με 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LWWWWLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+42.22252017.224.72110.28%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης