bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τα “Suzuki” και το “Monster Truck”

Τα “Suzuki” και το “Monster Truck”

Χαίρετε… Δεν μπορούσε η Αργεντινή απέναντι στην Γαλλία, ήταν ξεκάθαρη η διαφορά ποιότητας. Η Γαλλία μόλις έμεινε πίσω στο σκορ πάτησε γκάζι για λίγο και όλοι είδαμε τα αποτελέσματα. Έξω λοιπόν και η Αργεντινή με τεράστιες ευθύνες από τον προπονητή της. Μετά την Αργεντινή ακολούθησε και η Πορτογαλία. Μια Πορτογαλία που όπως είπα με είχε κουράσει με το στυλ παιχνιδιού της, αποκλείστηκε από μια Ουρουγουάη, που εδώ ποντάραμε σε απόδοση 3,00. Η Ουρουγουάη ήταν όπως την περίμενα, πάτησε γκάζι για τα καλά, ο Καβάνι αφού κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Ρωσία βρήκε την ψυχολογία που του έλειπε και έδειξε ξανά σε όλους τι είναι ικανός να κάνει. Έδειξε και σε εμένα που τον πόνταρα στα μακροχρόνια μου ως πρώτο σκόρερ γιατί το έκανα. Άργησε όμως νομίζω αλλά δεν πειράζει, έχουμε Λουκάκου.

Έξω λοιπόν Γερμανία από τους ομίλους, έξω Πορτογαλία και… ΜΠΑΜ. Έξω και οι σπαστικοί Ισπανοί. Και μην μου πείτε δεν ήταν σπαστικοί. Οι άνθρωποι έκαναν 1137 πάσες και από φάσεις σκόραραν με αυτογκόλ. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Νιώθω ότι πόνταρα λάθος υπέρ της Ισπανίας.

Πάμε παρακάτω. Σήμερα και αύριο θα μάθουμε ποιες θα είναι οι ομάδες που θα περάσουν στους «8».

Βραζιλία – Μεξικό
Η Βραζιλία μου αρέσει. Παίζει ως ομάδα. Έχει πολύ καλά transitions μέσα στο παιχνίδι της, έχει στρατηγική, έχει πλάνο, σωστή τακτική και έχει ταλέντο, μπόλικο ταλέντο. Αν συνδέσεις το ταλέντο με τα προηγούμενα που είπα βγαίνει κάτι εξαιρετικό. Έχει όμως ένα πράγμα αρνητικό αυτή την στιγμή, τον Νεϋμάρ. Ο άνθρωπος νομίζει είναι τενίστας και δεν έχει συμπαίκτες. Πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος ότι εδώ είναι Μουντιάλ και όχι το Παρίσι όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς να ιδρώσει. Ο Νεϋμαρ είναι ο ποδοσφαιριστής που ολοκλήρωσε τις περισσότερες επιθέσεις στο Μουντιάλ (17) αλλά πιστεύω πως αν δεν τις ολοκλήρωνε ο ίδιος και τις μετέτρεπε σε ασίστ τότε και ο ίδιος αλλά και η Βραζιλία θα ήταν ένα επίπεδο ποιο πάνω. Άσε που σήμερα ο άνθρωπος τον 17 επιθέσεων θα έχει απέναντι του τον τερματοφύλακα των 7 αποκρούσεων, τις πιο πολλές της διοργάνωσης. Και κάτι τελευταίο, πρέπει να καταλάβει (ο Νεϋμάρ) ότι δεν είναι ο καλύτερος στην Βραζιλία αυτή την στιγμή αφού τον Κουτίνιο αυτή την στιγμή τον βλέπει μόνο με κιάλια. Στοιχηματικά εδώ διάλεξα να ποντάρω στον άσσο με γκολ-γκολ. Βλέπω ένα σκορ κάπου στο 3-1. Είναι δύσκολο σκορ για τέτοιο ματς αλλά το Μεξικό είναι φωτιά όταν βρίσκει ανοιχτούς χώρους και ένα γκολ μπορεί να το βάλει! Άσσος και γκολ-γκολ λοιπόν σε απόδοση 3,60.

Βέλγιο – Ιαπωνία
Χάρηκα πολύ όταν το Βέλγιο έπεσε πάνω στους Ιάπωνες. Πρώτον γιατί θέλω να τιμωρηθούν οι Ιάπωνες για αυτά που έκαναν απέναντι στην Πολωνία. Δεύτερον γιατί θέλω την τιμωρία αυτή να τους την δώσει ο Λουκάκου να πληρωθούμε και το ποντάρισμα μας πάνω του ως πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης. Πως να σταματήσουν τα «Suzuki» το «Monster Truck»; Ποντάρισμα στον άσσο του Βελγίου σε ασιατικό χάντικαπ -2,0 σε απόδοση 3,00 και ποντάρισμα στο να σκοράρει ο Λουκάκου 2+ γκολ σε απόδοση 4,00.

Σουηδία – Ελβετία
Από τα ματς που μπορεί να περάσει η οποιαδήποτε από τις δύο και μπορεί το σκορ να έρθει οτιδήποτε. Δίνω ένα μικρό προβάδισμα στην Ελβετία αλλά και πάλι είναι από τα ματς που είναι αρκετά πιθανό να οδηγηθεί στα πέναλτι.

Κολομβία – Αγγλία
Βλέπω τον άσσο στα 4,10 και κατευθείαν τον κυκλώνω. Η Κολομβία, εκτός από το ματς που έχασε από τους «Suzuki» με κόκκινη από το 3’, ήταν εξαιρετική. Η Αγγλία έχει τα θεματάκια της με τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά το ποντάρισμα στον άσσο δεν τον στηρίζω στα φαντάσματα του παρελθόντος αλλά στις τακτικές του μέλλοντος. Δέχομαι ότι στην Αγγλία έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Παίζουν με 3-5-2 που είναι από μόνο του μεγάλη αλλαγή. Έχουν μπροστά τον Χάρυ που είναι ίσως ο καλύτερος straiker στον κόσμο. Έχουν όμως και κάποιες αδυναμίες. Προσπαθούν να τις κρύψουν δουλεύοντας πολύ στα στημένα και προσπαθούν να χτυπούν από εκεί. Δεν θα τους βγαίνει πάντα όμως. Από τα 8 γκολ που έχουν βάλει στην διοργάνωση, τα 4 ήρθαν από στημένα, τα άλλα 2 από πέναλτι και μόλις τα 2 ήρθαν από ανοιχτό παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι σε ανοιχτό παιχνίδι κάπου έχουν θέμα. Άσε που αυτά τα 8 γκολ ήρθαν με Παναμά και Τυνησία! Ο άσσος έχει λάθος και θα τον ποντάρω!

Αυτά είναι. Θα ποντάρω σε μονό στοίχημα τον Λουκάκου και τα άλλα τρία σε ένα patent!

Το παιχνίδι μου

Patent (1-2-3):

  • 2/7, 17:00 – Βραζιλία – Μεξικο: -1 & GG- 3,60 *17 μονάδες
  • 2/7, 21:00 – Βέλγιο – Ιαπωνία: -AH Belgium -2.0- 3,00 *20 μονάδες
  • 3/7, 21:00 – Κολομβία – Αγγλία: -1- 4,10 *15 μονάδες

*6 μονάδες στην κάθε δυάδα
*1 μονάδες στην τριάδα
Συνολικό ποντάρισμα: 71 μονάδες

Μονό:
2/7, 21:00 – Βέλγιο – Ιαπωνία: -Λουκάκουν, Να σκοράρει 2+ γκολ- 4,00 *24 μονάδες

Μακροχρόνια στοιχήματα Μουντιάλ:

  • Βραζιλία – Νικητής Μουντιάλ: 5,00 *50 μονάδες
  • Λουκάκου – Πρώτος Σκόρερ: 17,00 *60 μονάδες
  • Καβάνι – Πρώτος ΣΚόρερ: 23,00 *45 μονάδες
  • Βραζιλία – Αργεντινή, Ζευγάρι τελικού: 23,00 *45 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ
  • Βραζιλία, Νικητής – Καβάνι, Πρώτος σκόρερ: 126,00 *8 μονάδες
  • Πρόκριση ομάδων από κάθε όμιλο (Ουρουγουάη – Αίγυπτος, Ισπανία – Πορτογαλία, Γαλλία – Δανία, Αργεντινή – Κροατία, Βραζιλία – Ελβετία, Γερμανία – Μεξικό, Βέλγιο – Αγγλία, Κολομβία – Πολωνία): 280,45 *4 μονάδες -ΧΑΜΕΝΟ

Αρχική Κάβα: 2000 μονάδες
Επιστροφές: 0 μονάδες
Υπόλοιπο: 2397,22 μονάδες
Ανοιχτά πονταρίσματα: 307 μονάδες (μαζί με τα μακροχρόνια)

Σήφης

Σήφης

WWLLLLLLLWW

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+285.65302255.654.33131.85%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης