novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ο φόβος της αποτυχίας και Σουηδικό goal/goal

Ο φόβος της αποτυχίας και Σουηδικό goal/goal

Το γρήγορο τέρμα των Αγγλων αποτέλεσε ανατρεπτικός παράγοντας στα όσα περίμενα να συμβούν στον χθεσινό μεγάλο τελικό του Euro2020 και είχα εκφράσει στο χθεσινό κείμενό μου.

Παρότι ο άσος του 3.41 δεν επιβεβαιώθηκε, οι Ιταλοί κατάφεραν να ανασυγκροτηθούν έστω και αργότερα από όσο θα ήθελα, να ισοφαρίσουν και να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Ο φόβος της αποτυχίας τους λύγισε

Εκεί, μίλησε η εμπειρία, το καθαρό μυαλό και όλα όσα γράψαμε εχθές. Ο Σάουθγκεϊτ επέλεξε να βάλει την πιτσιρικαρία να εκτελέσει πέναλτι, το άγχος κατέβαλλε τους νεαρούς παίκτες του και οι ίδιοι αστόχησαν σε 3 διαδοχικά πέναλτι. Τρία πέναλτι που εξ’ αρχής έβλεπες τον φόβο των παικτών της στα μάτια τους.

Η τεράστια επιθυμία τους, η ανάγκη για επιβεβαίωση του «it’s coming home» μετατράπηκε σε φόβο και τους λύγισε. Σε φόβο της αποτυχίας όλων όσων ονειρεύονταν οι ίδιοι αλλά κυρίως οι χιλιάδες οπαδοί τους.

Ο MVP της διοργάνωσης

Οι Ιταλοί, κατά την γνώμη μου, πήραν αυτό που άξιζαν. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι έχουν την καλύτερη ομάδα, την εμπειρία και το ταλέντο για να φτάσουν ως το τέλος. Κάπου χρειάστηκαν και την τύχη (Ισπανία) και φυσικά τις αποκρούσεις του Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

Ενας 22χρονος τερματοφύλακας, ένας αθόρυβος «εργάτης» όπου ήδη μετρά 215 συμμετοχές στην Serie A και δικαίως αναδείχτηκε MVP της διοργάνωσης.

Ο Ντοναρούμα δεν είναι απλά ένα 22χρονο παιδί που δούλεψε σκληρά και πέτυχε. Είναι ένας άντρας με προσωπικότητα, πίστη στις δυνατότητές του και ήθος. Φάνηκε από τον τρόπο που αντέδρασε μετά την τελευταία και ταυτόχρονα 3η σερί απόκρουση πέναλτι.

Ο αρχιτέκτονας Μαντσίνι

Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας απονέμεται στον Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Ιταλός τεχνικός άλλαξε άρδην την ψυχολογία και την πίστη των Ιταλών από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία τους. Μάλιστα, σε μία δύσκολη στιγμή μετά το κάζο της αποτυχίας να συμμετέχουν στο Μουντιάλ του 2018.

Πλέον, οι Ιταλοί τρέχουν ένα αήττητο σερί 34ων αγώνων σπάζοντας πολλά ρεκόρ, ευρισκόμενος κοντά σε ένα ακόμα που διατηρούν η Βραζιλία (1993-1996) και η Ισπανία με (2007-2009) με 35 σερί αήττητα παιχνίδια και δημιουργώντας υποσχέσεις για το μέλλον. Δεν είναι τυχαίο ότι τα Ιταλικά μέσα στάζουν μέλι για τον 56χρονο τεχνικό, παρομοιάζοντας τον ως τον Μεσσία ή τον Θεό των Ιταλών.

Προγνωστικά Σουηδίας

Στο Κάλμαρ – Χάκεν κοιτάζω το αουτσάιντερ goal/goal. Σε μία από τις πρόσφατες στήλες μου είχα ποντάρει σε over της γηπεδούχου απέναντι στην Βάρμπεργκς και παρότι το παιχνίδι κόλλησε στο 1-1, είχαν υπάρξει φάσεις για ένα ακόμα τέρμα στο τέλος.

Η Κάλμαρ διαθέτει την 2η καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, αλλά θεωρώ πως γρήγορα αυτό θα διορθωθεί, ενώ η Χάκεν είναι ομάδα που συνηθίζει να σκοράρει αλλά και να δέχεται τέρματα μετρώντας 8 σερί goal/goal.

Στο Χάλμσταντ – Τζουγκάρντεν η φιλοξενούμενη είναι ανώτερη ως ομάδα, αλλά δεν θα περάσει εύκολα από την σκληροτράχυλη και αήττητη μέχρι στιγμής έδρα της Χάλμσταντ. Δεν βρίσκω κάποια αξία στο διπλό του 1.95, ενώ αν κοίταζα προς τα κάπου αυτό ήταν το «Χ ημίχρονο» σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Stoiximan:

12/7 – 20:00 – Κάλμαρ – Χάκεν: goal/goal (1.95) με 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης