novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Οι Σουηδοί άργησαν να… βάλουν μπρος τις μηχανές και παρότι ο αγώνας άνοιξε στο τέλος, μπήκαν μόνο 2 τέρματα (70’, 76’). Ένα μόλις μακριά από το ταμείο.

Η κάβα το τελευταίο διάστημα γνωρίζει πτώση, είναι εμφανές ότι δεν είναι ένα καλό φεγγάρι για εμένα αυτό, αλλά με την κατάλληλη διαχείριση το κέρδος παραμένει σε καλά επίπεδα.

Η ελπίδα για το μακροχρόνιο του πρώτου σκόρερ

Επίσης, με τα δύο τέρματα του Χάρι Κέιν προχθές μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι του πρώτου σκόρερ. Δύο αγώνες θεωρητικά απομένουν, με τον Αγγλο φορ να αναζητά δύο τέρματα.

Το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε γνώριμα λημέρια είναι ένα από τα ατού του, έδειξε φορμαρισμένος προχθές και όλα είναι πιθανά εδώ που φτάσαμε. Γι’ αυτό και οι στοιχηματικές πλέον τον προσφέρουν στο 4.50 για να είναι αυτός ο πρώτος σκόρερ, έχοντας στο 2,75 Σικ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Προγνωστικά Φινλανδίας

Στην Φινλανδία, το goal/goal στο Ιλβες- Χάκα είναι ένα πιθανό σημείο, αλλά με την απόδοσή του να είναι ψυλλιασμένη από τους bookmakers. Από 5 σερί g/g η Χάκα, από 4/5 τελευταία η Ιλβες αλλά με την απόδοση μόλις στο 1.70, δυστυχώς δεν έχει αξία.

Στο Ούλου – Κότκα έχω αντιρρήσεις για τον φαβοριτισμό των γηπεδούχων. Ουραγός με προτελευταίο αγωνίζονται, σίγουρα η ψαλίδα του σετ θα έπρεπε να είναι πιο κλειστή, με την ισοπαλία να είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα κατά την δική μου άποψη. Στο 3.22 το «Χ» στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά Σουηδίας

Παιχνίδι που έχει αρκετή ισοπαλία και το Γκέτεμποργκ-Ελφσμποργκ. Το γειτονικό ντέρμπι της Δυτικής ακτής φέτος βρίσκει τις δύο ομάδες δίχως πολύ μεγάλες διαφορές.

Η Ελφσμποργκ μπορεί να βρίσκεται υψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά έχει αγωνιστεί σε έναν αγώνα περισσότερο από την αντίπαλό της.

Η Γκέτεμποργκ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία, 6 σε σύνολο 8 παιχνιδιών (και 5 διαδοχικές). Εδώ, και η παράδοση ακόμα συνηγορεί στην ισοπαλία, καθώς τα 3/5 τελευταία στην έδρα της Γκέτεμποργκ έληξαν ισόπαλα, όπως και 7 από τα 13 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Parimatch:

6/7 – 18:30 – Ούλου – Κότκα: Χ (3.22) με 8 μονάδες

6/7 – 20:00 – Γκέτεμποργκ – Ελφσμποργκ: Χ (3.13) με 9 μονάδες

Και 3 μονάδες στη δυάδα τους απόδοσης 10.08

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης