bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με Σουηδικό over στο 2.17

Με Σουηδικό over στο 2.17

Εξαιρετικοί οι Δανοί για άλλη μία φορά, πήραν μία δίκαια νίκη και έφτασαν πανάξια στους «4» του θεσμού. Μία ομάδα που πέρασε τόσα πολλά στο ξεκίνημα της διοργάνωσης με το τραγικό συμβάν του Ερικσεν, έφτασε στην 3η και τελευταία αγωνιστική με 0 βαθμούς να παλεύει για την πρόκριση και τελικά όμως τα κατάφερε.

Γιατί το άξιζε και έβαλε όλες τις δυνάμεις της ώστε να συνέλθει έγκαιρα από όλο αυτό που την βρήκε και εφόσον όλα εξελίχθηκαν καλά με τον αρχηγό της, μετέτρεψε όλο αυτό σε δύναμη. Μία δύναμη που έχει αρχίσει να τρομάζει τους αντιπάλους της.

Επόμενο εμπόδιο οι Αγγλοι, που είναι το φαβορί της διοργάνωσης. Αν τα καταφέρουν, τότε όλα είναι πιθανά στον τελικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν και σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμένοι από… χέρι παρά την πολύ καλή εικόνα των Αγγλων.

Πηγαίνοντας στους Εγγλέζους που εχθές έδωσαν μία «παράσταση» υψηλού επιπέδου, συνδυάζοντας πλέον καλό ποδόσφαιρο, στιβαρή άμυνα αλλά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση κόντρα στους Ουκρανούς.

Σήμερα, όλα τα Βρετανικά μέσα έχουν τόνο θριάμβου και ότι πλέον η κούπα, το «it’s coming home» είναι πιο κοντά και ζωντανό όσο ποτέ άλλοτε.

Προγνωστικά Κυριακής

Εχθές είχαμε την επανέναρξη του Σουηδικού πρωταθλήματος έπειτα από διακοπή 1,5 μήνα. Εκεί όπου οι αγώνες ξεκίνημα με γκολ και θέαμα, καθώς αμφότερες επιβεβαίωσαν το g/g+over3.5.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθούμε και σήμερα, αρχής γινομένης με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βάρμπεργκς και Κάλμαρ. Με 4/4 over ξεκίνησε εντός έδρας η Βάρμπεργκς, ενώ πριν την διακοπή ερχόταν από ένα σερί 7 over+g/g (τα 5 ήταν και over3.5).

Στην άλλη μεριά, η Κάλμαρ εκτός έδρας έχει μοιρασμένα τα over/under (2-2), αλλά αυτό που με ωθεί ώστε να ποντάρω στο over είναι η αλλαγή φιλοσοφίας στο παιχνίδι της από έναν τεχνικό που αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο. Ερχεται από 2/2 over και ¾ τελευταία πριν την διακοπή.

Αν μέσα σε όλα προσθέσουμε και την απόδοση που ξεπερνάει τον διπλασιασμό, θεωρώ πως το ποντάρισμά μας αξίζει μία στεκιά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό

4/7/2021 – 16:00 – Βάρμπεργκς – Κάλμαρ: over (2.17) με 10 μονάδες

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης