bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Διπλασιασμός με Φινλανδικό over

Διπλασιασμός με Φινλανδικό over

Τα γραφόμενά μου για το πλεονέκτημα της μοναδικής χώρας που συνεχίζει να αγωνίζεται εντός έδρας στο τουρνουά αποδείχτηκαν σωστά και έτσι οι Αγγλοι πήραν άξια την πρόκριση στα προημιτελικά κερδίζοντας την Γερμανία. Βέβαια, στα φάουλ δεν έγινε σωστή εκτίμηση και έτσι δεν πέρασε η δυάδα.

Μία Γερμανία που πέρα από κάποιες μικρές παρενθέσεις δεν έδειξε κάτι αξιοσημείωτο στο Euro, ενώ το γεγονός ότι «ξεσπιτώθηκε» έπαιξε και αυτό τον ρόλο του.

Όχι ότι οι Αγγλοι είχαν δείξει μέχρι στιγμής κάτι τρομερό, αλλά σε τέτοιες διοργανώσεις μετρά η σταθερότητα, η άμυνα και τα όποια πλεονεκτήματα προκύψουν (π.χ έδρα, διασταυρώσεις κτλ).

Euro2020: Πρώτο φαβορί οι Αγγλοι

Το βατό «μονοπάτι» που έχουν οι Αγγλοι, ο αποκλεισμός των Γάλλων και το γεγονός ότι αγωνίζονται στην έδρα τους ώθησε τις στοιχηματικές να προσφέρουν την ομάδα του Σάουθγκεϊτ ως πρώτο φαβορί (2.87) για την κατάκτηση.

Και μπορεί οι Αγγλοι ήταν 2o φαβορί για την κατάκτηση πριν ξεκινήσει το Euro2020, οι Ισπανοί που πλέον προσφέρονται λίγο υψηλότερα (4.00) παρότι οι αρχικές προβλέψεις δεν προμήνυαν κάτι τέτοιο.

Τώρα όσον αφορά την κατάκτηση; Μιλάμε για το συναρπαστικότερο Euro των τελευταίων ετών και σε μία τέτοια κατάσταση όλα είναι πιθανά και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Ας το απολαύσουμε τουλάχιστον.

Προγνωστικά Τετάρτης

Μπορεί το Euro2020 να κάνει μικρή παύση, μέχρι το επόμενο Σάββατο όπου είναι προγραμματισμένοι οι προημιτελικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αγώνες στο κουπόνι μας.

Στην Φινλανδία έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική. Ο άσος της Ιντερ Τούρκου που έχει ξεκινήσει με το απόλυτο εντός έδρας (5-0-0) και διαθέτει το ειδικό βάρος θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή κόντρα σε μία ασταθή (1-1-1) εκτός έδρας Λάχτι, αλλά το 1.70 δεν με ικανοποιεί ως απόδοση.

Με το Κουόπιο – Ούλου ασχολήθηκα στην περασμένη αγωνιστική ποντάροντας στο goal/goal. Σήμερα, προσφέρεται σε παρόμοια απόδοση με την Ούλου μακριά από την έδρα της να προέρχεται από 3 σερί (goal/goal). Θα ρίσκαρα για 2η σερί φορά, αλλά το έπραξα σε παρόμοια απόδοση εντός έδρας και δεν επιβεβαιώθηκε, δεν έχω λόγο να το κυνηγήσω εδώ που οι συνθήκες για να επιβεβαιωθεί (αν και δεν το αποκλείω καθώς αδίκως δεν σκόραρε στην εντός έδρας αναμέτρηση) θα είναι δυσκολότερες.

Ως φαβορί αυτήν την φορά προσφέρουν οι bookmakers το no goal στο Σεϊναγιόεν – Μαριέχαμν μία κίνηση που αποδεικνύει το λάθος της περασμένης εβδομάδας. Παρά τα αρκετά υπέρ μας στατιστικά για μία τέτοια επιλογή, το 1.70 στην απόδοση θεωρείται σωστό. Να θυμίσει πως είχαμε ποντάρει στο 1.96 την περασμένη εβδομάδα.

Εκεί που μπορούμε να σταθούμε καθώς οι αποδόσεις μας το επιτρέπουν είναι το over στο Χάκα – Χόνκα. Από 6 over σε 8 αναμετρήσεις οι γηπεδούχος και 6/7 πιο πρόσφατα. Από δύο σερί η φιλοξενούμε, με το over να επιβεβαιώνεται και στο μεταξύ τους παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα. Ένα ακόμα στοιχείο που με ωθεί στο over είναι η άμυνα της Χόνκα (15 τέρματα παθητικό – μόλις 2 λιγότερα από την ουραγού Ούλου), η οποία δέχεται τέρματα με μεγάλη ευκολία όντας η 2η χειρότερη στην κατηγορία. Από κοντά και αυτή της Χάκα, με 13 τέρματα παθητικό.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Bet365:

30/6 – 18:30 – Χάκα – Χόνκα: over (2.05) με 10 μονάδες

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης