novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με ένα ειδικό στο Euro

Με ένα ειδικό στο Euro

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις

Καλημέρα! Σε ένα ματς πλούσιο σε ευκαιρίες, συνολικά καταγράφηκαν 25 η Γκόϊας με την Ρεγκάτας έμειναν στο φτωχό 1-0.
Σήμερα συνεχίζεται η φάση των ομίλων του Euro με την δεύτερη αγωνιστική, ενώ έχει και εμβόλιμη στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας.
Προσωπικά δεν βρήκα κάτι που να μου κάνει το κλικ στο Μπραζιλειράο, οπότε δεν το κουράζω, είναι και από τα πρωταθλήματα που δεν θα έχουν διακοπή οπότε θα βρεθούν ευκαιρίες.

Πήραμε μία γεύση από τις ομάδες την πρώτη αγωνιστική των ομιλών, τώρα έχουμε μια ιδέα του τι να περιμένουμε από το κάθε σύνολο. Το μεσημέρι στην Αγία Πετρούπολη η Φινλανδού αντιμετωπίζουν τους Ρώσους. Η Ρωσία ήταν από τις ομάδες που δεν μου έκανε καλή εντύπωση, σβηστά την κέρδισε το Βέλγιο με 3-0, καμία φαντασία στο παιχνίδι της και δυσκολία μεγάλη στην δημιουργία τελικής προσπάθειας. Οι Φινλανδοί κέρδισαν την Δανία με 0-1 στην μπόμπα της πρώτης αγωνιστικής. Κακοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην συνέχεια είχαμε το συμβάν με τον Έρικσεν που αποδιοργάνωσε τους Δανούς και με ένα σταδιακό ανέβασμα της απόδοσης τους στο δεύτερο ημίχρονο, οι Φινλανδοί πήραν την πρώτη τους νίκη. Καθόλου εύκολο δεν το βλέπω να είναι το ματς για την παρέα του Τζούμπα, με τα εξάρια στον άσσο να χτυπάνε στο μάτι και το DNB σε απόδοση 3,75 να είναι πιο ασφαλής σαν επιλογή, αφού και με μία ισοπαλία η τυπικά γηπεδούχος ομάδα θα είναι ικανοποιημένη.

Στις 7 το απόγευμα στο Μπακού η ομάδα της Τουρκίας τίθεται αντιμέτωπη με την Ουαλία. Οι Τούρκοι ήταν κακοί με την Ιταλία ηττήθηκαν πολύ εύκολα με 3-0 και δεν θύμισαν με τίποτα την ομάδα της προκριματικής φάσης, με την πρώτη τους τελική να σημειώνεται το 75ο λεπτό!
Η Ουαλία ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της πρώτης αγωνιστικής. Απέναντι σε ένα καλύτερο σύνολο όπως η Ελβετία, παίζοντας στα ίσα και δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στα αντίπαλα καρέ, απέσπασε την ισοπαλία με 1-1.
Περιμένω μια εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση του ματς από τους Τούρκους, πιο επιθετική, γιατί σε περίπτωση ήττας είναι πολύ πιθανό να χαιρετήσουν από νωρίς την διοργάνωση. Παίζοντας όμως έτσι θα βολέψουν σε μεγάλο βαθμό τους Ουαλούς, οι οποίοι παίζουν καλά στις αντεπιθέσεις και μπορούν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στα μετόπισθεν. Το διπλό στο 3,00 τσιμπημένο με βάση τα όσα είδαμε από τις δύο ομάδες, πιο ισορροπημένο το περίμενα το σετ.

Τέλος την βραδιά κλείνει η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ελβετία. Καταιγιστικοί οι Ιταλοί με τους Τούρκους δημιούργησαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες και ήταν από τις ομάδες που μου άρεσαν αρκετά στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. Οι Ελβετοί καλοί επιθετικά αλλά έδειξαν χτυπητές αδυναμίες αμυντικά, ενώ στις στατικές φάσεις είχαν μεγάλο πρόβλημα. Πιστεύω θα δούμε ένα ματς γεμάτο ευκαιρίες με τους Ιταλούς να θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και την κατάληψη της πρώτης θέσης, με το οβερ 2,5 στο 2,20 να είναι μια συνετή επιλογή.
Ο Νίκολο Μπαρέλα δημιούργησε προβλήματα στην νίκη με 3-0 επί της Τουρκίας, έχει και το μακρινό σουτ ο μέσος της Κάλιαρι και το anytime βρίσκεται στο 5,50 της bet365, μία επιλογή με ρίσκο μεν αλλά με αξία.

Το παιχνίδι μου

Μονό(Winmasters)

16/6 22:00 Ιταλία-Ελβετία Να σκοράρει οποτεδήποτε ο Νίκολο Μπαρέλα(6,00)

Μονό σε απόδοση 6,00 με 5 μονάδες.

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+8.911.961996.946.16104.06%

Η ενασχόλησή του με το στοίχημα ξεκινά το μακρινό 2010. Η τριβή του αρχικά ήταν με το Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά στην συνέχεια έκλεψε την καρδιά του η χώρα της Σάμπα και το Λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο. Στοιχηματικά ασχολείται κυρίως με Λάτιν και Ασιατικά Πρωταθλήματα.

Share Διαβαστε επισης