novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δύο Κυριακάτικες δυάδες

Δύο Κυριακάτικες δυάδες

Στη Ρωσία διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην Ευρώπη και τον υποβιβασμό.

Για την πρώτη περίπτωση, η Σπαρτάκ Μόσχας κρατά στα χέρια της το πολύτιμο εισιτήριο του Champions League μέσω της 2ης θέσης χάρη στην δύσκολη νίκη -με ανατροπή- επί της Χίμκι.

Τώρα, απλά θέλει μία ισοπαλία ώστε να την κάνει 100% δική της και αυτό το ενδεχόμενο πληρώνει 3.60. Η Αχμάτ Γκρόζνι μπορεί να είναι αδιάφορη, αλλά δεν έχει λόγο να καθίσει να χάσει.

Ετσι, φαίνεται η ισοπαλία να… εξυπηρετεί και τους δύο.

Παρόμοια αναμέτρηση το Χίμκι – Σότσι, με την γηπεδούχο να είναι αδιάφορη και την φιλοξενούμενη να παίζει για δύο αποτελέσματα για να βγει Ευρώπη μέσω της 5ης θέσης.

Αν κάτι πρέπει να σημειώσουμε εδώ πέρα από την αδιαφορία, είναι σίγουρα το σερί των 8 νικών που τρέχουν οι γηπεδούχοι την στιγμή που προ μιας εβδομάδας έβγαλαν το… λάδι στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Η Σότσι έρχεται από 5 σερί goal/goal ενώ μετρά 9 στα 14 φετινά εκτός έδρας. Το αμφίτερμα παίζει σε τιμές κοντά στον διπλασιασμό.

Βολική ισοπαλία μοιάζει το Ούφα-Ροτόρ, με την φιλοξενούμενη να βολεύεται 100% σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα ενώ την γηπεδούχο να θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Ροτόρ ώστε να μην υποβιβαστεί απευθείας και να παίξει στα πλέι άουτ.

Μια Ροτόρ που όμως έχει ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ρουμπίν που και αυτή είναι ενδιαφερόμενη, καθώς χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Αρσεναλ Τούλα εκτός έδρας είναι τραγική (0-1-13), αλλά η σημερινή αναμέτρηση είναι ειδικών συνθηκών. Αρκετά πιθανή και η ισοπαλία στο ημίχρονο που προσφέρεται στο 1.95.

Προγνωστικά Γαλλίας

Αναμέτρηση που ενδέχεται να δώσει γκολ είναι το Μονακό – Ρεν, καθώς αμφότερες διαθέτουν ποιοτικές λύσεις στην μεσοεπίθεση και χρειάζονται το τρίποντο.

Η Μονακό διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση πίσω απ’ αυτήν της ΠΣΖ και εντός έδρας μετράει 15 over σε 18 αναμετρήσεις. Η Ρεν δεν έχει κάτι να χάσει, θα το κυνηγήσει και έχει δύο καλές επιστροφές στον άξονα (Καβαμινγκά & Ν’ Ζονζί). Προς αυτήν την κατεύθυνση και η πρόσφατη παράδοση (3-0, 2-1, 1-2, 3-2). Το over στο 1.85.

Ιδια λογική και στο Νιμ – Λυών, δύο ομάδες που έρχονται από γεμάτα παιχνίδια και με τους επιθετικούς τους σε φόρμα. Μάλιστα, στην Λυών επιστρέφει ξεκούραστος από τιμωρία ο αρχισκόρερ Ντεπάι (19 γκολ).

Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη για να έχουν ελπίδες ώστε να πετύχουν τους στόχους τους και αυτό θα τις κάνει πιο επιθετικές.

Σωστά χαμηλά το απλό over, μπορούμε εύκολα να κοιτάξουμε σε υψηλότερα line με το over3.5 να διπλασιάζει.

Προγνωστικά Ολλανδίας

Σχεδόν όλες οι αποδόσεις είναι προσαρμοσμένες πάνω στο κίνητρο των ομάδων.

Για τις περισσότερες δεν συμφωνώ, αλλά και δεν διαφωνώ, με την λογική ότι δεν γινόταν αλλιώς. Βέβαια, υπάρχει μία περίπτωση που ο φαβοριτισμός ξεφεύγει αρκετά, με αποτέλεσμα να μου έχουν δημιουργεί σκέψεις για κόντρα.

Μιλάω για την Βίλεμ, που η απόδοσή της βρίσκεται στο 1.60 απέναντι στην Φορτούνα που έδειξε και κόντρα στην Φίτεσε ότι δεν… χαρίζεται.

Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκε νέος επενδυτής και το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Η Βίλεμ στα 8 τελευταία κέρδισε μόνο την ουραγό Χάγη και την 14η Βάαλβαϊκ, ενώ η Φορτούνα έκανε έναν εξαιρετικό 2ο γύρο.

Προκλητικό το 5.25 στο διπλό, αλλά παρότι οι Ολλανδικές ομάδες δεν φημίζονται για… χαρίσματα είμαι επιφυλακτικός. Μπορεί σίγουρα όμως να σκοράρει και να δούμε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα. Το over3.5 στο 2.20.

Προγνωστικά Βελγίου

Στάση στο Μαλίν – Σταντάρ Λιέγης όπου η γηπεδούχος είναι σε τρομερή φόρμα και σήμερα δικαίως προσφέρεται ως φαβορί.

Με 4-1-0 σερί στα 5 τελευταία και 17 τέρματα παθητικό (σε όλα σκόραρε από τουλάχιστον 2 φορές), ενώ την περασμένη Πέμπτη ήταν ιδιαίτερα καλή στην έδρα της Σταντάρ όσο το παιχνίδι παιζόταν με 11vs11.

Από την άλλη μεριά, η Σταντάρ πέρα από ντεφορμάρισμα φαίνεται πως δεν είναι ιδιαίτερα καλά στο εσωτερικό της, συχνό φαινόμενο για τον σύλλογο, ειδικά όταν τα αποτελέσματα δεν είναι τα προβλεπόμενα (3 ήττες στα 4 τελευταία). Ο άσος στο 2.45 είναι αρκετά αξιόλογος, όπως και το over1.5 γκολ της Μαλίν στο 1.90.

Προγνωστικά Ιταλίας

Προτελευταία αγωνιστική στην Ιταλία, εκεί όπου Ουντινέζε και Σαμπντόρια είναι εντελώς αδιάφορες. Αναμένεται παιχνίδι δίχως ιδιαίτερες σκοπιμότητες, με αμφότερες τελευταία να έρχονται από «γεμάτα» παιχνίδια. Στο 1.80 το over.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα1 Bet365:

16/5 – 14:00 – Ούφα – Αρσεναλ Τούλα: Χ ημίχρονο (1.95)

16/5 – 16:00 – Ουντινέζε – Σαμπντόρια: over (1.80)

Στη δυάδα απόδοσης 3.51 ποντάρισμα 10 μονάδων

Δυάδα2 Stoiximan:

16/5 – 22:00 – Νιμ – Λυών: over3.5 (2.00)

16/5 – 17:00 – Μαλίν – Σταντάρ Λιέγης: over1.5 γκολ Μαλίν (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 3.80 ποντάρισμα 10 μονάδων

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης