novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Με Patent το Μεγάλο Σάββατο

Με Patent το Μεγάλο Σάββατο

«Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται», λέει μία παροιμία την οποία ένοιωσα στο πετσί μου την περασμένη Πέμπτη όπου ξύπνησα με πονοκέφαλο και χωρίς ρεύμα.

Η ΔΕΗ μπορεί να διόρθωσε την βλάβη στις 16.30 το απόγευμα, αλλά το… κακό είχε ήδη γίνει και φάνηκε αργότερα στο Αλάνιασπορ – Φενέρμπαχτσε όπου χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες μέχρι την στιγμή που… η φιλοξενούμενη έμεινε με 10 παίκτες.

Μία απόφαση που άλλαξε όλη την εικόνα της αναμέτρησης, με το 0-0 να μένει ως το τέλος της. Κάπως έτσι έλαβε τέλος ένα ωραίο σερί επιτυχιών.

Πάμε ξανά από την αρχή, σήμερα Σάββατο της Αναστάσεως. Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για τον Χριστιανισμό και την πλειοψηφία των Ελλήνων.

Τα αουτσάιντερ του Μ. Σαββάτου

Η Αλαβές αποτελεί το αουτσάιντερ της ημέρας. Είμαι σίγουρος πως δεν περιμένατε να μάθετε από εμένα ότι πρόκειται για μία αναμέτρηση Βάσκικων ομάδων, που όπως θα διαβάσετε παρακάτω δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία για εμένα.

Η Εϊμπαρ δείχνει να έχει «αφεθεί» στην μοίρα της και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα μόνο με θαύμα σώνεται και ως γνωστόν θαύματα δεν γίνονται στις ημέρες μας.

Η Αλαβές, από την άλλη πλευρά, το παλεύει με όλα της τα «όπλα» και δείχνει έντονα σημάδια βελτίωσης με τον Καγιέχα στον πάγκο.

Στα δύο τελευταία της παιχνίδια ήταν αρκετά καλή, συγκέντρωσε 4 πόντους κόντρα σε δυνατές ομάδες και με νίκη σήμερα κόντρα στην Εϊμπάρ αποκτά μεγάλο προβάδισμα στην μάχη της παραμονής.

Σε μία έδρα όπου μετράει δύο «διπλά» στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις.

Το «διπλό» στο 3.25 της Bet365 με πρώιμη πληρωμή. Με την σημείωση ότι οι Βάσκοι δεν έχουν… μπέσα. Δεν είναι bet που στηρίζεται στις σχέσεις αλλά στο value, εκεί όπου θεωρώ ότι η δίκαιη τιμή της Αλαβές θα έπρεπε να είναι κάπου στο 2.85.

Στην Πρέμιερ Σκωτίας συζητιούνται λόγω κινήτρου οι Χάμιλτον και Ρος Κάουντι. Είναι οι ομάδες που καίγονται στα ζευγάρια που μας απασχολούν και οι αντίπαλές τους πέρα από εντελώς αδιάφορες είναι και κουρασμένες λόγω Κυπέλλου.

Ειδικότερα η Σεντ Μίρεν που την περασμένη Δευτέρα πήρα μία σπουδαία πρόκριση στα πέναλτι και μετά από 30’ παράταση από την Κιλμάρνοκ.

Η Χάμιλτον παίζει για την ύπαρξή της και παρότι είναι κατά γενική ομολογία κακή ομάδα σήμερα έχει μία καλή ευκαιρία νίκης απέναντι σε έναν αποδιοργανωμένο και με απουσίες αντίπαλο.

Ο λόγος που επέλεξα την Χάμιλτον από την Ρος Κάουντι είναι κυρίως η απόδοση. Μπάζο θα παίξουμε, ας το κάνουμε τουλάχιστον όπως του αρμόζει.

Τα φαβορί του Μ. Σαββάτου

Αναμέτρηση με μονόπλευρο κίνητρο στην 2η κατηγορία της Ισπανίας ανάμεσα σε Χιρόνα και Τενερίφη.

Η Χιρόνα μάχεται για μία θέση στα πλέι οφ, βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση (5-1-1) το τελευταίο διάστημα και με τρίποντο σήμερα κάνει το σημαντικό βήμα.

Η Τενερίφε δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά πέρα από ότι είναι εντελώς αδιάφορη, μακριά από το «σπίτι» της αποδυναμώνεται αισθητά (3-5-10).

Μέσα σε όλα, η Χιρόνα έχει σημαντικές επιστροφές στην αποστολή της και η Τενερίφη καλές απουσίες.

Συνεχίζοντας την… βόλτα σε δεύτερες κατηγορίες, η περίπτωση της Βιτσέντζα αξίζει σχολιασμού.

Δεν θα βρει καλύτερη ευκαιρία να… καθαρίσει με την σωτηρία της καθώς αγωνίζεται στην έδρα της ουραγού Βίρτους Εντέλα η οποία ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Serie C.

Ραντεβού αύριο το πρωί. Τέτοιες ημέρες είναι ευκαιρία να τις περάσουμε με αγαπημένα μας πρόσωπα. Σκεφτείτε μόνο πως κάποιοι άλλοι δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.

Στο σημείο αυτό να ευχηθώ καλή Ανάσταση με υγεία και υπομονή σε όλο τον κόσμο. 

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent Bet365

1/5 – 15:00 – Ειμπάρ – Αλαβές: 2 (3.25) με 25 μονάδες (ΠΠ)

1/5 – 17:00 – Σεντ Μίρεν – Χάμιλτον: 2 (4.20) με 12.5 μονάδες (ΠΠ)

1/5 – 17:00 – Χιρόνα – Τενερίφη: 1 (2.15) με 20 μονάδες

με 6 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα.

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης