novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Μεσημέρι «αλώνια», βράδυ «σαλόνια»

Μεσημέρι «αλώνια», βράδυ «σαλόνια»

Ιδιαίτερη η τρέχουσα εβδομάδα για όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τυγχάνει να είναι άκρως ενδιαφέρουσα όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές της συναντήσεις.

Δεν είναι μόνο οι ημιτελικοί των κορυφαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και οι επαναληπτικοί του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ενας θεσμός που μπορεί φέτος να πραγματοποιήθηκε υπό διαφορετικές συνθήκες λόγω πανδημίας αλλά αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για τις ομάδες και συγκεντρώνει τα βλέμματα των θεατών.

Προγνωστικά Champions League

Το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι ανοίγει την αυλαία των ημιτελικών. Το 3ο φαβορί (Ρεάλ Μαδρίτης) για κατάκτηση κόντρα στο 4ο (Τσέλσι) σύμφωνα με τους bookmakers. Πάντως, οι αποδόσεις τους δεν έχουν μεγάλη διαφορά. Στο 4.50 για την κούπα οι «Μαδριλένοι», στο 5.00 οι «Λονδρέζοι».

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι εμφανώς ταλαιπωρημένοι από τους πολλούς τραυματισμούς και τις συνεχόμενες αναμετρήσεις, κάτι που φάνηκε στα 2 τελευταία παιχνίδια για την La Liga (αμφότερα έληξαν ισόπαλα).

Η Τσέλσι στάθηκε και τυχερή που έφτασε ως εδώ, έχοντας ευνοϊκή νωρίτερα κλήρωση. Σε φάση αναδιοργάνωσης αλλά και με τον Τούχελ να προσπαθεί να προσδώσει μία ταυτότητα έχοντας ξεκινήσει να «χτίζει» από την άμυνα.

Παιχνίδι «σκακιέρας» αναμένω, με λίγα ρίσκα τουλάχιστον στο ξεκίνημα από αμφότερες. Η Τσέλσι δίνει έτσι και αλλιώς μεγάλη βαρύτητα στην άμυνα, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Πιθανότερο σημείο για μένα η ισοπαλία στο ημίχρονο, με το 2.00 της Bet365 να αποτελεί μία καλή απόδοση για τα δεδομένα ενός τέτοιου αγώνα.

Over από την SuperLeague 2

Ροντέο τα παιχνίδια της Δόξας Δράμας (4 over στα 6 τελευταία), που θέλει να φτάσει στην πρώτη της νίκη μετά από καιρό. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ο. Φ. Ιεράπετρας, με τις δύο ομάδες να αντιμετωπίζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα αλλά και να έχουν την «πείνα» να φτάσουν στο τρίποντο.

Περισσότερο η Ιεράπετρα (4 over στα 7 τελευταία) που βρίσκεται σε θέση ουραγού και θέλει πόντους για να σωθεί. Πιθανό over σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365

27/4 – 22:00 – Ρεάλ Μαδρίτης – Τσελσι: Χ ημίχρονο (2.00) με 20 μονάδες

27/4 – 15:30 – Δόξα Δράμας – O.Φ Ιεράπετρας: over (2.10) με 20 μονάδες

Και 8.60 μονάδες στη δυάδα τους.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης