bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Νίκη για να μην μπει σε μπελάδες

Τέτοια ώρα ακριβώς πριν μία εβδομάδα «έπαιζε» σε όλα τα μέσα η είδηση της δημιουργία μίας κλειστής Ευρωπαϊκής λίγκας (European Super League), η οποία μπορεί να εξελίχθηκε σε φιάσκο, αλλά το γεγονός θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβαίνει και στην φετινή La Liga, όπου η χθεσινή ήττα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Σαν Μαμές» από την -αδιάφορη- Αθλέτικ Μπιλμπάο βάζει κυριολεκτικά «φωτιά» στο πρωτάθλημα με 4 ομάδες σε απόσταση τριών πόντων να διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην συναρπαστικότερη La Liga των τελευταίων ετών.

Στο Γαλλικό Σαμπιονά την 34η αγωνιστική σημειώθηκε ρεκόρ τερμάτων, καθώς σε σύνολο 10 αγώνων επιτεύχθηκαν 38 γκολ! Εννέα από τις δέκα αναμετρήσεις της αγωνιστικής επιβεβαίωσαν το over. Μόνο την 38η αγωνιστική της σεζόν 2007/08 σημειώθηκαν περισσότερα σε όλο τον 21ο αιώνα. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε.

Κλείνουμε την αναφορά μας με δύο επίδοξους πρωταθλητές που απέδειξαν πως πέρα από ταλέντο διαθέτουν και μέταλλο. Η Λιλ κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση που δημιουργήθηκε στο 1ο μέρος του αγώνα με την Λυών (2-0) και να πετύχει μία νίκη (3-2)… μισός τίτλος.

Κάτι αντίστοιχο κατάφερε και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Πορτογαλία, η οποία παρότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες μόλις από το 18′, πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο στην σκληρή έδρα της Μπράγκα και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την Ελληνική SuperLeague Interwetten και την αγώνα ανάμεσα σε Απόλλων Σμύρνης και Βόλο.

Η καλή συγκομιδή πόντων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έφερε μία χαλάρωση στην ομάδα του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη στις πρώτες 4 αγωνιστικές των πλέι άουτ.

Οι νίκες των ομάδων που βρίσκονται από… κάτω του (Παναιτωλικός/ΟΦΗ) τον έφεραν σε δύσκολη θέση, καθώς πέρα από το κίνητρο της πρώτης νίκης στα πλέι άουτ και αυτής του νέου εδώ και έναν μήνα- τεχνικού Μάκη Χάβου, πλέον χρειάζεται πόντους για να αισθανθεί ξανά ασφαλής.

Απέναντί του ο αδιάφορος Βόλος που ακόμα και αν χρειαστεί άλλη μία νίκη για να τσεκάρει την πρωτιά, μπορεί να την βρει την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην ουραγό Λάρισα. Ασος κινήτρου στο 2.20.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:30Απόλλων Σμύρνης - Βόλος[email protected]1 μονάδες
Κάβα-3.70ROI99.20
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης