bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Εφτασε η ώρα για τα μεγάλα «μέσα»

Εφτασε η ώρα για τα μεγάλα «μέσα»

Να με συγχωράτε που θα σας γυρίσω λίγο πίσω σήμερα, καθώς θεωρώ πως είναι καλό να επαναλαμβάνουμε όσα αξίζει να μένουν αποτυπωμένα στο μυαλό μας και θα ξεκινήσω με μία φράση με την οποία έκλεισα το κείμενο της στήλης στις 12 Απριλίου: «Ο άσος βρίσκεται στο 1.95 και σίγουρα αξίζει να περιμένουμε μία εβδομάδα γι’ αυτόν». Φυσικά, μιλώντας για τον χθεσινό άσο της Βιθέλα απέναντι στην Μπενφίκα Β’ (δείτε εδώ).

Έναν άσο που τα είχε όλα. Φόρμα; 20 σερί παιχνίδια αήττητη ήταν η Βιθέλα. Κίνητρο; Το μέγιστο της απευθείας ανόδου; Δυναμική; Η 2η ομάδα της βαθμολογίας μετά από σχεδόν 30 αγωνιστικές. Αντίπαλο; Την χειρότερη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας.

Και σαφέστατα θα μπορούσε κάποιος να κάνει αντίλογο, απαντώντας: «σιγά μην περιμένω μία εβδομάδα για ένα σημείο του 1.95». Καλοδεχούμενο σχόλιο, αλλά εδώ υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Το σίγουρο είναι ότι ο καθένας μας βλέπει το παιχνίδι από την δική του σκοπιά.

Κάποιος, αντί να περιμένει μία εβδομάδα θα πόνταρε την Βιθέλα την περασμένη αγωνιστική στο 1.50 και θα ήταν χαρούμενος καθώς πληρώθηκε εύκολα (κέρδισε με 3-1). Ολοι χαρούμενοι, δηλαδή, που πληρωθήκαμε. Αυτό δεν είναι που μετράει;  Όχι, με αυτήν την έννοια. Φυσικά ο απώτερος σκοπός είναι να είμαστε κερδισμένοι και να πληρωνόμαστε αλλά πρέπει να κοιτάμε το δάσος και όχι το δέντρο. Γιατί μπορεί να κέρδισε αυτήν την φορά, αλλά δεν έπαιξε σωστά. Γιατί πήρε αυτό που του προσφέρανε, μία απόδοση «τραβηγμένα» δίκαιη.

Για να μην το κουράζω πολύ (και συγγνώμη αν το έκανα), στην ερώτηση αν άξιζε να περιμένουμε, εγώ θα απαντούσα: ΝΑΙ. Με κεφαλαία. Και το συμπέρασμα δεν βγήκε τώρα, ούτε μετά την λήξη του αγώνα και την επιβεβαίωση του σημείου αλλά ΠΡΙΝ την έναρξή του.

Ναι, αξίζει να περιμένω μία εβδομάδα (και με το παραπάνω) όταν κάθε 1.95 που προτείνω/παίζω φτάνει να προσφέρεται 1.50 λίγο πριν την σέντρα του αγώνα.

Είναι κάτι που μπορεί να μην κατανοείτε τώρα, αλλά έχει τεράστια σημασία το να παίξω ένα σημείο του 1.50 στο 1.95, από το να παίξω ένα σημείο του 1.50 στο 1.50. Ακόμα και αν κερδίσαμε το ίδιο, ποντάροντας περισσότερα αυτός που έπαιξε στο 1.50 από ότι εγώ στο 1.95. Μακροχρόνια, το +0.45 (1.95-1.50=0.45) κάνει τεράστια διαφορά.

Προγνωστικά Ιταλίας

Δύο περιπτώσεις ομάδων που έχουν μεγάλο κίνητρο (σωτηρίας), η απόδοσή τους βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ και οι αντίπαλοί τους είναι αδιάφοροι.

Μιλάω για τις Φιορεντίνα (σήμερα) και Κάλιαρι (αύριο), απέναντι σε Βερόνα και Ουντινέζε, αντίστοιχα.

Ξεκινώντας από την Φιορεντίνα, μία ομάδα που οι αρχικές εκτιμήσεις την ήθελα να χτυπά την πόρτα της Ευρώπης αλλά φαίνεται πως αν δεν πάρει τα μέτρα της ο κίνδυνος του υποβιβασμού θα είναι ορατός.

Απέναντί της βρίσκει μία εντελώς αδιάφορη και ντεφορμέ ομάδα (5 ήττες στα 6 τελευταία), στην οποία μάλιστα έχουν υπάρχει γκρίνια και όπως όλα δείχνουν ο δημιουργός της (Ιβαν Γιούριτς) δεν θα είναι μαζί της την νέα σεζόν.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες να κάνουν την διαδρομή Βερόνα-Φλωρεντία ενώ οι οπαδοί τους είναι αδελφοποιημένοι. Με το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η Φιορεντίνα ως το τέλος της σεζόν, το σημερινό παιχνίδι αποτελεί μία καλή ευκαιρία για να πάρει μία ανάσα και δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Κάλιαρι, που μετά τη νίκη επί της Πάρμα ταξιδεύει στην έδρα της αδιάφορης Ουντινέζε με την οποία έχει φέρει ουκ ολίγα βολικά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια.

Κομβική αναμέτρηση στην μάχη για την σωτηρία, καθώς και για την Κάλιαρι ακολουθούν δύο δύσκολα παιχνίδια (Ρόμα/Νάπολι) πριν τον «τελικό» με την Μπενεβέντο στις αρχές του Μάη.

Προγνωστικά Αγγλίας

Στο νησί δεν έχω πολλά να σημειώσω. Παιχνίδι με γκολ αναμένω στο Χάρογκεϊτ – Ολνταμ στην Λιγκ 2 αλλά το over είναι αρκετά διαβασμένο (1.75).

Δεν θα μου φανεί περίεργο αν η Ολνταμ φύγει νικήτρια, με τις αποδόσεις να την αδικούν καθώς επί ημερών Κερλ έχει βελτιώσει την εικόνα της.

Επίσης, μπορεί να γίνει κουβέντα για το goal/goal του πρώτου μέρους στο 4.33. Από γεμάτα παιχνίδια αμφότερες, που δεν έχουν την πίεση του αποτελέσματος καθώς είναι σωσμένες. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου είχαμε g/g ημίχρονο και lead/lose.

Προγνωστικά Τουρκίας

Στην Τουρκική SuperLig μπορεί να συζητηθεί το «Χ» στο Ρίζερσπορ-Κόνιασπορ. Ομάδες που αρέσκονται στις ισοπαλίες και την Ρίζε να μετρά 7 σε συνολικά 16 εντός έδρας αναμετρήσεις (6-7-3).

Βαθμολογικά αφήνει αμφότερες ικανοποιημένες, την στιγμή που είναι η πρώτη χρονικά αναμέτρηση του προγράμματος και κρατιέται σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα (3.00).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό ποντάρισμα Bet365

20/4 – 21:00 – Χάρογκεϊτ – Ολνταμ: goal/goal α’ μέρους (4.33) με 7.5 μονάδες

Μονό/δυάδα Stoiximan

20/4 -21:45 – Βερόνα – Φιορεντίνα: 2 (2.80) με 17.50 μονάδες (δύο και ταμείο)

21/4 – 21:45 – Ουντινέζε – Κάλιαρι: 2 (2.92) με 17.50 μονάδες (δύο και ταμείο)

Και 7.50 μονάδες στην δυάδα τους απόδοσης 8.17.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης