novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
«Ο πόλεμος των πλουσίων»

«Ο πόλεμος των πλουσίων»

Η χθεσινή ημέρα συγκαταλέγεται σε αυτές που στο τέλος τους σου αφήνουν ένα (μεγάλο) χαμόγελο στα χείλη. Δεν βρίσκεις κάθε ημέρα ομάδα που παίζει την ύπαρξή της σε απόδοση 4.00.

Όταν συμβεί κάτι τέτοιο, απλά πρέπει να κάνεις την σωστή κίνηση. Να τοποθετήσεις τα χρήματά σου πάνω της.

Μετά από χρόνια θα καταλάβετε πως δεν έχει σημασία αν κερδίσεις ή χάσεις την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά αν η κίνησή σου ή αλλιώς η τακτική σου ήταν σωστή.

Αν όχι άμεσα, μακροχρόνια είναι δεδομένο πως αυτή θα σου τα αποφέρει κέρδος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, βέβαια, το κέρδος ήταν άμεσο.

«Κύριοι» μετά από χρόνια οι Βέλγοι

Στο twitter έκανα ένα σχόλιο για την τελευταία αγωνιστική του Βελγικού πρωταθλήματος: «Ήταν η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Βελγικού πρωταθλήματος είχε λογικά αποτελέσματα. Ολες οι ομάδες που είχαν κίνητρο κέρδισαν». Οσοι τυγχάνει να είστε χρόνια στο κουρμπέτι το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό.

Πηγαίνοντας στην δεύτερη επιλογή της ημέρας για την οποία έλαβα και αρκετά μηνύματα. Η Βαντούζ παρότι προηγήθηκε στο ημίχρονο, τελικά ηττήθηκε από την Λωζάνη.

Οποιος είδε τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης θα είδε τον επιθετικό της μονόλογο και πόσο άτυχη στάθηκε ώστε τουλάχιστον να ισοφαρίσει.

Στην τρικυμία που βρισκόταν η άμυνα της Λωζάνης, ο τερματοφύλακάς της λειτούργησε ως εξαιρετικός καπετάνιος και ήταν αυτός που την «έσωσε».

European Super League

Αυτά με τα όσα συνέβησαν εχθές, με την σημερινή είδηση της ημέρας να είναι η βόμβα που έριξαν με την ίδρυση νέας κλειστής λίγκας 12 κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι.

Εγινε γνωστό και το format της European Super League, με 20 συνολικά συλλόγους να παίρνουν μέρος (οι υπόλοιπο 8 δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα).

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν οι ομάδες που πρωτοστάτησαν για την δημιουργία της κλειστής λίγκας. Κάτι που φαίνεται και από ότι ως  πρόεδρος ορίστηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ (Ρεάλ Μαδρίτης) και αντιπρόεδροι ο Τζόελ Γκλέιζερ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και ο Αντρέα Ανιέλι (Γιουβέντους).

Η Uefa αντιδρά και απειλεί με βαριές κυρώσεις όπως άμεσο αποκλεισμό των 12 ομάδων από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ αντιδράσεις υπάρχουν και από μεριάς Ομοσπονδιών και οπαδών. Η Premier League φαίνεται πως δεν δίνει άδεια στις 6 ομάδες να αποσχιστούν από την Uefa, ενώ οι οπαδοί των Βig-6 ενωμένοι βροντοφώναξαν: «Ντροπή σας, δεν σας στηρίζουμε άλλο. Χάσατε τον σεβασμό μας».

Το χιουμοριστικό tweet

Η Ρωσική Σπαρτάκ Μόσχας θέλησε να δώσει ένα χιουμοριστικό τόνο στα όσα συμβαίνουν με το παρακάτω tweet:

«Οπαδοί των Μίλαν, Άρσεναλ, Ατλέτικο, Τσέλσι, Μπαρτσελόνα, Ίντερ, Γιουβέντους, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τότεναμ, αν θέλετε μια νέα ομάδα για να υποστηρίξετε, εμείς είμαστε εδώ για εσάς».

Το πρωτοσέλιδο της Equipe

Η Γαλλική εφημερίδα “Equipe” στο πρωτοσέλιδό της (κεντρική φωτό) είχε τίτλο: «Ο πόλεμος των πλουσίων», κάτι που λίγο αργότερα ήρθε να επιβεβαιώσει με τις δηλώσεις του και ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Λαπόρτα: «Είναι θέμα χρημάτων». Όλα γίνονται θυσία στο βωμό του χρήματος.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι εξελίξεις τις επόμενες ημέρες καθώς φαίνεται πως το… έργο θα έχει πολλά επεισόδια μέχρι να ολοκληρωθεί.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό Stoiximan

19/4 – 22:00 – Βιθέλα – Μπενφίκα Β’: 1 (1.95) με 35 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης