novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

«Σάββατο με καλοπληρωμένα over» ήταν ο χθεσινός τίτλος της στήλης, εκεί όπου συνέβη κάτι πρωτόγνωρο.

Οι προτάσεις στα γκολ αφορούσαν τρεις αναμετρήσεις: Μαρσέιγ – Λοριάν (18:00), Οξφορντ – Τζίλιγχαμ (19:30) & Αντβέρπ – Γκενκ (21:45) οι οποίες ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ (3-2) αλλά και οι 3 με ανατροπές (!).

Σοκαριστικό, αν μη τι άλλο, να το βλέπεις να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου. Πέρα από το τελικό σκορ (3-2) και οι τρεις είχαν ίδιο σκορ στο ημίχρονο (0-1), ενώ οι δύο τελευταίες χρονικά αναμετρήσεις είχαν ακριβώς ίδια διακύμανση στο σκορ (0-2/3-2).

Αν σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο, μπορείτε να το παραθέσετε στα σχόλια κάτω από στην στήλη.

Προχωράμε στα παιχνίδια της Κυριακής όπου προκύπτουν δύο επιλογές. Πάμε να τις δούμε.

Λωζάνη – Βαντούζ (17:00)

Η Βαντούζ έρχεται από 3 σερί νίκες και αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στην κατηγορία.

Μάλιστα, διαθέτει ισχυρό κίνητρο (αποφυγή υποβιβασμού) και εκτός έδρας είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια (3-1-0) ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα 7 πιο πρόσφατα (4-2-1).

Από την άλλη η Λωζάνη έρχεται από ήττα στην έδρα της Λουγκάνο και εντός έδρας αρκετά αναξιόπιστη όπως δείχνουν τα φετινά της αποτελέσματα (8-0-6 – κερδίζει ή χάνει).

Η απόδοση της Βαντούζ βρισκόταν σε χαμηλότερα επίπεδα σε καλύτερες έδρες από αυτήν της Λωζάνης (Βασιλεία – Λουκέρνη) και θεωρώ ότι θα έπρεπε να βρίσκεται κοντά στο 3.50-3.75 (4.70 τώρα στην Betshop).

Αξία βρίσκω και στην διπλή ευκαιρία (Χ2) του 2.04 που θα είναι και το ποντάρισμά μου.

Λέουβεν – Μπέβερεν

Πολλά τα δεδομένα, με την Λεούβεν να ενδιαφέρεται για τα πλέι οφ και την Μπέβερεν να καίγεται για την σωτηρία της.

Εχω τονίσει στο παρελθόν πως σε τέτοιες περιπτώσεις με ενδιαφέρει κυρίως η στάση της ομάδας που δίνει μάχη για την «ζωή» της, όταν φυσικά η απόδοση το επιτρέπει και εδώ νομίζω πως συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Βαθμολογικά, η Μπέβερεν θέλει νίκη για να μην υποβιβαστεί και παράλληλα να ηττηθεί η Μουσκρόν στην έδρα της πρωτοπόρου Κλαμπ Μπριζ.

Δεν βάζω στην εξίσωση την περίπτωση να πάρει αποτέλεσμα στο Μπριζ η Μουσκρόν, θεωρώ ότι αυτό το ενδεχόμενο έχει πολύ μικρές πιθανότητες.

Οπότε, μία νίκη της Μπέβερεν σήμερα σημαίνει μισή παραμονή. Δηλαδή, γλιτώνει τον απευθείας υποβιβασμό.

Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό το σενάριο είναι που πιστεύω ότι ωφελεί και την ομοσπονδία. Γιατί; Μεσοβδόμαδα δόθηκαν άδειες για την επόμενη σεζόν και η Μουσκρόν ήταν η μία από τις δύο (η Οστάνδη η άλλη) που δεν έλαβε.

Η περίπτωση της Οστάνδης είναι λιγότερη σοβαρή, αλλά αυτήν της Μουσκρόν είναι. Αδυναμία τακτοποίησης υποχρεώσεων από την διοίκηση, απλήρωτοι παίκτες και ένα πλάνο μη βιώσιμο αναφέρουν τα μέσα.

Από την άλλη πλευρά, στην Μπέβερεν μόλις πριν λίγους μήνες (Σεπτέμβριος 2020) ανέλαβε τα ηνία της ένας επενδυτικός όμιλος από την Αμερική.

Ετσι, αν η Μουσκρόν καταταγεί τελευταία και υποβιβαστεί λύνει τα χέρια της ομοσπονδίας καθώς απαλλάσσεται από έναν μεγάλο βραχνά καθώς σε περίπτωση που τελικά παραμείνει θα ακολουθήσει μία μάχη στα δικαστήρια (BAS) στην οποία μπορεί να δικαιωθεί η Μουσκρόν.

Σε διαφορετική περίπτωση δημιουργείται πάλι θέμα με τον αριθμό των ομάδων που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα. Κάτι που συνέβη και πέρυσι. Εκεί, ήταν η Μπέβερεν (όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα ήταν η ουραγός και θα έπρεπε να υποβιβαστεί) που στράφηκε στα δικαστήρια ώστε να σωθεί ισχυριζόμενη ότι η διακοπή λόγω covid της στέρησε την δυνατότητα να παλέψει μέχρι τέλους την παραμονή της.

Η Μπέβερεν κερδίζει την δικαστική μάχη και αναγκάζει την ομοσπονδία να αυξήσει τον αριθμό των ομάδων από 16 σε 18. Ετσι, από την 2η κατηγορία αντί να ανέβει μία ομάδα, τελικά ανέβηκαν δύο. Ποιες ήταν αυτές; Η Μπίρσχοτ και η Λέουβεν.

Στην ουσία, μία δικαστική μάχη που κέρδισε η Μπέβερεν πέρυσι, ήταν αυτή που χάρισε την άνοδο στην Λέουβεν καθώς πριν την διακοπή είχε ηττηθεί με 1-0 στον πρώτο αγώνα μπαράζ από την Μπίρσχοτ (ο 2ος έληξε πάλι με νικήτρια την Μπίρσχοτ αλλά δεν είχε νόημα καθώς είχε ήδη παρθεί η απόφαση να ανέβουν χέρι-χέρι). Καρμικό; Μπορεί.

Κλείνοντας, η Λεούβεν με την συνολική της παρουσία αξίζει μία θέση στα πλέι οφ, αλλά πλέον δεν εξαρτάται από την ίδια καθώς θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Εγώ θα δώσω μία τελευταία ευκαιρία στην Μπέβερεν, καθώς με το διπλό στην έδρα της Οστάνδης μου έδειξε ότι θέλει να παραμείνει παρότι δεν κατόρθωσε μετέπειτα να πετύχει κάποια νίκη και να θέσει σε πλεονεκτική θέση τον ευατό της. Ακόμα όμως υπάρχει ελπίδα και είναι αυτήν που… πεθαίνει πάντα τελευταία.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ

Μονό ποντάρισμα Stoiximan:

18/4 – 19:00 – Λέουβεν – Μπέβερεν: 2 (4.05) με 20 μονάδες

Μονό ποντάρισμα

18/4 – 18:00 – Λωζάνη – Βαντούζ: Χ2 (2.04) με 20 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης