bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Αγγλικό ντέρμπι με 1.93

Δύο Αγγλοι, ένας Ισπανός και ένας Γάλλος στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Δύο Αγγλοι, ένας Ισπανός και ένας Ιταλός σε εκείνη του Γιουρόπα Λιγκ. Σε μια βραδιά, χθες, που δεν είχε τη μεγάλη έκπληξη καθώς οι προκρίσεις πήγαν εκεί όπου αναμενόταν να πάνε ή στις ομάδες που ήταν πιο κοντά σε αυτές, όπως η Ρόμα που μετά το διπλό στην Ολλανδία είχε ξεκάθαρα το πάνω χέρι στη μονομαχία με τον Αγιαξ.

Ενας Αγγλος από το Μάντσεστερ πρώτο φαβορί στο Τσάμπιονς Λιγκ, με το 2.25 της Σίτι. Ενας Αγγλος από το Μάντσεστερ πρώτο φαβορί για το Γιουρόπα Λιγκ με το 2.00 της Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι θα βρουν μπροστά τους τη Ρόμα, 14 χρόνια μετά από εκείνη την εφιαλτική βραδιά για τους Ιταλούς που έχασαν 7-1 στο Ολντ Τράφορντ. Σε πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν η Ρόμα δεν μπόρεσε ποτέ να κερδίσει τη Μάντσεστερ.

Στον άλλο ημιτελικό ο Ουνάι Εμερι με τη Βιγιαρεάλ θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα του, Αρσεναλ. Ο Εμερι φτάνει για 7η φορά σε ημιτελικό Γιουρόπα Λιγκ, περισσότερες από κάθε άλλο προπονητή. Μάλιστα έχει αποκλειστεί μόνο στην πρώτη του συμμετοχή το 2012!

Θα τα δούμε όλα αυτά σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, για την ώρα επιστρέφουμε σε συνθήκες πρωταθλημάτων. Με τα περισσότερα να οδεύουν προς τη λήξη τους, αλλά και νέες αφίξεις στο κουπόνι μας. Μετά τις δύο πρώτες κατηγορίες στη Σουηδία που έκαναν πρεμιέρα πριν μία εβδομάδα, έρχεται τώρα η επιστροφή του MLS στις ΗΠΑ.

Η επιλογή της Ημέρας

Με τοπικό ντερμπάκι ανοίγει η αυλαία της Λιγκ 1 στην Αγγλία, Πιτέρμπορο-Νορθάμπτον. Με τη γηπεδούχο να είναι φαβορί για την απευθείας άνοδο και τη φιλοξενούμενη μετά τα πρόσφατα κακά αποτελέσματα να έχει πέσει στο γκρουπ υποβιβασμού.

Μετά τη φυγή του Κερλ η Νορθάμπτον προσπάθησε να βγει περισσότερο στην επίθεση. Ο υπηρεσιακός Μπρέιντι ήθελε μια ομάδα που θα μπορεί να σκοράρει ευκολότερα. Εκτός έδρας όμως παραμένει μια Νορθάμπτον που αδυνατεί να βρει ισορροπία στο παιχνίδι της.

Η Πιτέρμπορο είναι το φαβορί, έχει το εύκολο γκολ και αν το πετύχει νωρίς το παιχνίδι έχει αρκετές πιθανότητες να πάει σε υψηλό σκορ.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
21:45Πιτέρμπορο-Νορθάμπτον[email protected]1 μονάδες
Κάβα-2.13ROI99.30
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης