novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ειδικό στο 4.30, κόρνερ και goal/goal

Ειδικό στο 4.30, κόρνερ και goal/goal

Την Κυριακή ήταν η τελευταία φορά που τα «είπαμε», με την στήλη να έχει περισσότερο θεωρητικό χαρακτήρα με λίγη κουβέντα για τους Ολλανδούς.

Βέβαια, στην πορεία προέκυψε μία αξιόλογη περίπτωση πονταρίσματος την οποία και ανάρτησα στο twitter (οι κάρτες στο παιχνίδι Αλβανία – Αγγλία σε απόδοση 2.75).

Χρήσιμο εργαλείο για τέτοιες περιπτώσεις, όσοι δεν έχετε καλό θα είναι να φτιάξετε έναν λογαριασμό.

Προγνωστικά Προκριματικών Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο όμιλος των Ολλανδών είναι αυτός που έχω «μελετήσει» περισσότερο και είναι εύλογο να ασχολούμαι κυρίως με αυτόν.

Οι «Πορτοκαλί» σήμερα αγωνίζονται στην έδρα του αδύναμου Γιβραλτάρ και πιθανότατα θα επικρατήσουν με αρκετά τέρματα.

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία αξία στα γκολ, αλλά ίσως υπάρχει χώρος στα κόρνερ τους. Το παιχνίδι θα είναι επιθετικός μονόλογος, οπότε ενδέχεται να βγουν αρκετά, κάτι που έγινε και απέναντι στην Νορβηγία.

Το over5.5 κόρνερ των Ολλανδών στο πρώτο μέρος προσφέρεται στο 1.98 από το Pamestoixima.gr και το θεωρώ εφικτό καθώς με την κατάσταση στον όμιλο είναι πιθανό η πρόκριση να κριθεί στα γκολ και αυτό την αναγκάζει να πετύχει όσα περισσότερα τέρματα μπορεί, άρα και περισσότερες επιθέσεις και πιθανά κόρνερ.

Αξίζει το αουτσάιντερ goal/goal

Στο Μαυροβούνιο – Νορβηγία θεωρώ ότι οι bookmakers υποτιμούν τους γηπεδούχους με την απόδοση του άσου να φτάνει το 5.25 στην Interwetten. Δεν είναι τόσο εύκολος ο αγώνας για τους Νορβηγούς, όσο φανερώνουν οι προσφερόμενες αποδόσεις.

Οι Μαυροβούνιοι έχουν καλές μονάδες (κυρίως μεσοεπιθετικά) στην σύνθεσή τους (Τζούρτζεβιτς, Γιόβετιτς) και την δεδομένη χρονική στιγμή έρχονται ως αουτσάιντερ σε μία κούρσα με μεγάλα φαβορί.

Παρότι τα τελευταία τεστ των γηπεδούχων δεν ήταν ιδιαίτερα δυνατά, φάνηκε πως αν μη τι άλλο έχουν αποκτήσει μία αγωνιστική ταυτότητα.

Από την άλλη μεριά, οι Νορβηγοί κλονίστηκαν από την βαριά ήττα από τους Τούρκους και ψάχνουν άμεσα αντίδραση για να μην μείνουν από την 3η αγωνιστική εκτός κούρσας διεκδίκησης.

Θα έβλεπα πιο ζεστά τον άσο αν ο Χάαλαντ δεν είχε μείνει 2 παιχνίδια «άσφαιρος», κάτι που τον κάνει κατά την γνώμη μου… διψασμένο για σκοράρισμα.

Ετσι, με δεδομένη την μεσοεπιθετική ποιότητα των Νορβηγών, την δίψα του Χάαλαντ αλλά και την καλή κατάσταση των Μαυροβούνιων οδηγούμαι στο αουτσάιντερ goal/goal.

Επιστροφή «κλεμμένων»

Κλείνω με την αναμέτρηση Λουξεμβούργο – Πορτογαλία. Οι Πορτογάλοι έπρεπε να έχουν κερδίσει στην Σερβία καθώς δεν μέτρησε ένα καθαρό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την μπάλα να έχει περάσει εμφανέστατα την γραμμή του τέρματος.

Εκνευρισμός και διαμαρτυρίες των Πορτογάλων αλλά και του ίδιου του Κριστιάνο, κάτι που αναμένω να παίξει τον ρόλο του σήμερα. Όχι ότι θα χρειαστεί την διαιτησία για να κερδίσει το Λουξεμβούργο αλλά περιμένω μία γενναιοδωρία απόψε.

Εχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που κέρδισαν ένα πέναλτι και μετά από όλα αυτά, το 4.30 που δίνει η Winmasters για να σκοράρει ένα πέναλτι δεν περνά απαρατήρητο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

30/3 – 21:45 – Γιβραλτάρ – Ολλανδία: over5.5 κόρνερ Ολλανδία στο α’ μέρος (1.98) με 15 μονάδες Parimatch

30/3 – 21:45 – Μαυροβούνιο – Νορβηγία: goal/goal (1.95) με 20 μονάδες Stoiximan

30/3 – 21:45 – Λουξεμβούργο – Πορτογαλία: Να σκοράρει με πέναλτι η Πορτογαλία (4.30) με 10 μονάδες Winmasters

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης