novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Τρία αουτσάιντερ σε σύστημα και μία δυάδα

Τρία αουτσάιντερ σε σύστημα και μία δυάδα

Καλησπέρα σας. Επιστρέψαμε έπειτα από ρεπό δύο ημερών. Η στήλη τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε άνοδο, κάτι που ελπίζω να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Μία στάση στα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, εκεί όπου Τούρκοι είναι από τις ομάδες που σε λίγο καιρό έχουν Euro μπροστά τους και πηγαίνουν με δοκιμασμένη τακτική, ποιοτικό ρόστερ με παίκτες που πλέον έχουν υψηλές παραστάσεις και έναν τεχνικό που δείχνει να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και να έχει δώσει μία αγωνιστική ταυτότητα.

Σήμερα, άπαντες γνωρίζουν πως αν κατορθώσουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ που προσέφερε η σπουδαία νίκη επί των Ολλανδών, αλλά και την ουδέτερη τοποθεσία που διεξάγεται η αναμέτρηση θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν με αξιώσεις ως το τέλος την πρώτη θέση του ομίλου. Σε τιμές αουτσάιντερ μου αρέσει το διπλό.

Προγνωστικά Λιγκ 1

Το Μίλτον Κέινς Ντονς – Ντονκάστερ είναι ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες με τον υψηλότερο μέσο όρο τερμάτων/αγώνα στην κατηγορία.

Η Μίλτον Κέινς Ντονς μετράει 9 over στα 12 τελευταία παιχνίδια της, με 6/9 να είναι και over3.5 και συνολικά 2.86 τέρματα εμφανίζονται κατά μέσο όρο σε κάθε της παιχνίδι.

Με over ολοκληρώθηκαν τα 5/6 πιο πρόσφατα και 10/13 τελευταία εκτός έδρας της Ντονκάστερ που ο μέσος όρος της είναι σχεδόν ίδιος με την ΜΚΝ (2.85). Στο 1.85 το over.

Προγνωστικά Λιγκ 2

Το προφανές σημείο εδώ είναι η Κέμπριτζ, ή η κόντρα της Καρλάιλ. Μία Καρλάιλ (12η θέση) που κοντράραμε σωστά μεσοβδόμαδα. Σαν να την έχει μουτζώσει κάποιος μέσα στο 2021, καθώς τρέχει σερί 2-3-8, ενώ το 2020 είχε σημειώσει 12-3-6. Απίστευτη εναλλαγή φόρμας ενώ πλέον είναι και το ψυχολογικό στην μέση.

Η Κέμπριτζ δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα, άρα έρχεται πιο φρέσκια και από δύο καλές νίκες όπου η εμφάνισή της ήταν αρκετά θετική. Η 2η ομάδα της κατηγορίας και μία εκ των πιο σταθερών της Λιγκ 2 προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ απέναντι σε μία ντεφορμέ, αδιάφορη πλέον και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ομάδα.

Σοβαρές σκέψεις για την Σάουθεντ που μεσοβδόμαδα ήταν αρκετά καλή και δικαιούταν το τρίποντο.

Η Χαρογκεϊτ στην έδρα της δεν είναι υπόδειγμα σταθερότητας (6-4-7) και συγκαταλέγεται στις αδιάφορες ομάδες.

Στο 4.75 το διπλό της Σάουθεντ που ναι μεν είναι καιρό χωρίς νίκη, αλλά η εικόνα της στο γήπεδο είναι καλή. Αρνητικά στοιχεία η επιπλέον κούραση από το μεσοβδόμαδα και 2-3 καλές απουσίες.

Η σκέψη για στήριξη της Κόλτσεστερ προέρχεται από το ισχυρό της κίνητρο, την μαχητικότητα που έδειξε στα τελευταία της παιχνίδια αλλά και τις καλές εντός έδρας επιδόσεις της (7-6-5).
Αν μέσα σ’ αυτά προσθέσουμε το εμφανές μπλοκάρισμα της Μπράντφορντ που αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία και εκτός έδρας αποδυναμώνεται το 3.10 στον άσο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Προγνωστικά Νασιονάλ Λιγκ

Η περίπτωση της Τορκί θα μας απασχολήσει στην Νασιονάλ. Η ομάδα του έμπειρου Γκάρι Τζόνσον επέστρεψε στις επιτυχίες (2 σερί νίκες) ξεπερνώντας ένα μίνι ντεφορμάρισμα και συνεχίζει να αποτελεί το 2ο φαβορί για την άνοδο πίσω από την πρωτοπόρο Σάτον ενώ εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα ικανή (8-3-3 – καλύτερη εκτός έδρας επίθεση).

Η Ντάγκεναμ από την άλλη, με ένα καλό σερί ξέφυγε από τις θέσεις υποβιβασμού και πλέον θεωρείται άνετη βαθμολογικά, ενώ εντός έδρας είναι αρκετά μέτρια κάτι που αποδεικνύεται και από τον εντός έδρας απολογισμό της (4-5-5).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ :

Δυάδα Winmasters:

27/3 – 17:00 – ΜΚΝ – Ντονκάστερ: over (1.80)

27/3 – 17:00 – Ντάγκεναμ – Τορκί: 2 (2.20)

στη δυάδα απόδοσης 3.96 ποντάρισμα 10 μονάδων

Trixie Bet365:

27/3 – 17:00 – Καρλάιλ – Κέμπριτζ: 2 (2.80) (ΠΠ)

27/3 – 17:00 – Κόλτσεστερ – Μπράντφορντ: 1 (3.25) (ΠΠ)

27/3 – 19:00 – Νορβηγία – Τουρκία: 2 (3.10)

Με 7 μονάδες στις δυάδες και 3.5 στην τριάδα

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης