bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Οι κούπες του Μάντσεστερ και το over 3,5

Το πρώτο φαβορί των στοιχηματικών για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ είναι εκτός συνέχειας. Με μια γεμάτη πάθος ενέργεια, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που την ίδια ώρα είχε τον προπονητή της στη φυλακή, κέρδισε με 3-0 την Τότεναμ του Μουρίνιο και την απέκλεισε.

Μια πρόκριση που έφερε στιγμές… προ πανδημίας στο Ζάγκρεμπ, με φιλάθλους της Ντιναμό να ξεχύνονται στους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας τους.

Για άλλη μια εβδομάδα οι μπουκ στο Γιουρόπα είχαν στείλει στα τάρταρα τις αποδόσεις των over, αλλά είδαμε παιχνίδια σκοπιμότητας και λίγων γκολ. Συνολικά έξι στις οκτώ χθεσινές αναμετρήσεις μας έδωσαν under.

Στην κορυφή της μακροχρόνιας αγοράς του νικητή για το Γιουρόπα Λιγκ πέρασε πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την ώρα που η συμπολίτισα Σίτι είναι το πρώτο φαβορί στις αποδόσεις κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ. Δηλαδή οι στοιχηματικές μας «λένε» πως το πιθανότερο για αυτές σενάριο είναι οι δύο ευρωπαικές κούπες της φετινής σεζόν να καταλήξουν στο Μάντσεστερ!

Μπαίνουμε σε τριήμερο πρωταθλημάτων ξανά από σήμερα, με τις ομάδες να ετοιμάζονται μετά τους αγώνες για ορισμένες ανάσες. Οι Εθνικές ομάδες επιστρέφουν μετά από καιρό, για τους αγώνες του επόμενου τριημέρου.

Η επιλογή της Ημέρας

Για δεύτερη συνεχόμενη Παρασκευή θα πάμε στο πρωτάθλημα της Β’ Αυστρίας. Και μάλιστα στην ίδια ομάδα και την ίδια επιλογή!

Από το Τζούνιορ-Λουστενάου της περασμένης εβδομάδας, στο Λίφερινγκ-Τζούνιορ τώρα. Ξανά η επιλογή μας θα είναι στα γκολ.

Η Τζούνιοπ έχασε με 1-3 μια εβδομάδα πριν, στο τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι της που είχε τουλάχιστον τρία γκολ. Με 33 γκολ παθητικό είναι μια από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα, ταυτόχρονα όμως έχει μείνει μόνο μια φορά στο μηδέν στα πέντε παιχνίδια που έδωσε το 2021.

Η Λίφερινγκ είναι μια ταλαντούχα ομάδα, που βρήκε ξανά πατήματα και έρχεται από δύο σερί νίκες με καλές εμφανίσεις. Στην έδρα της ανεβάζει το τέμπο και ο μέσος όρος τερμάτων που έχουν τα παιχνίδια της εκεί φτάνει στα 3,4 γκολ.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:30Λίφερινγκ-ΤζούνιορOver 3,[email protected]2 μονάδες
Κάβα0.34ROI100.12
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης