• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στην αναμονή για το 5.00ρι

Στην αναμονή για το 5.00ρι

Ανάμικτα συναισθήματα άφησε η χθεσινή ημέρα, καθώς όλα ξεκίνησαν ιδανικά με το 4ρι της Τζίλιγχαμ να επιβεβαιώνεται αρκετά νωρίς λόγω πρώιμης πληρωμής και το προβάδισμα της Γουίγκαν να έρχεται με την έναρξη του δεύτερου μέρους.

Η χαρά όμως δεν κράτησε πολύ, καθώς η Γουίγκαν ισοφαρίστηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης (80′). Ενα τέρμα που ξεκίνησε από ένα φθηνό «πούλημα» της μπάλας στην μεσαία γραμμή.

Προγνωστικά Champions League

Εχθές μάθαμε δύο ακόμα ομάδες (Μάντσεστερ Σίτι & Ρεάλ Μαδρίτης) που θα απαρτίσουν σήμερα το βράδυ τις 8 που θα λάβουν μέρος στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου μετά την επικράτηση με 4-1 στην Ιταλία είναι σχεδόν και με τα δύο πόδια στους «8», έτσι το σημερινό ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι.

Πολύ δύσκολη αναμέτρηση, ανάμεσα σε δύο ισχυρές ομάδες και την Τσέλσι να έχει δείξει ένα διαφορετικό και αρκετά βελτιωμένο πρόσωπο επί Τούχελ.

Γενικά δεν αγγίζεται εύκολα το παιχνίδι. Εντελώς διαισθητικά αν έπαιζα κάτι θα ήταν το: «καταλογισμός πέναλτι» σε απόδοση τριπλασιασμού.

Προγνωστικά Γαλλίας

Στην Γαλλία αν μιλούσαμε για πρωτάθλημα το παιχνίδι ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λιλ θα ήταν ντέρμπι κορυφής. Βέβαια, εδώ πρόκειται για Κύπελλο και μάλιστα για την φάση των «16».

Η Παρί έρχεται από δυνατή σφαλιάρα από την Ναντ, σε μία αναμέτρηση όπου ηττήθηκε παρότι βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ.

Από την άλλη μεριά, η Λιλ συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, με την ισοπαλία το Μονακό να την αφήνει ικανοποιημένη. Είναι η ομάδα με την καλύτερη αμυντική λειτουργία έχοντας δεχτεί μόλις 17 τέρματα μετά από 29 αναμετρήσεις.

Με σημαντικό παιχνίδι μπροστά της για το πρωτάθλημα την Κυριακή η Παρί (Λυών), θα παραταχθεί ξανά χωρίς τον Νεϊμάρ κόντρα σε μία συμπαγής ομάδα όπως η Λιλ γεγονός που με στρέφει προς το αουτσάιντερ under (2.05).

Προγνωστικά Championship

Στην Championship η Γουίκομ κόντρα στην Πρέστον έδειξε πως δεν τα παρατά και πήρε ένα σημαντικό τρίποντο που θα την βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά.

Σήμερα, απέναντι στην φορμαρισμένη Μπάρνσλεϊ (8-1-0) το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει υψηλότερα αλλά πιστεύω πως μετά την ψυχολογική… ντόπα του περασμένου Σαββάτου θα καταφέρει τουλάχιστον να βρει δίχτυα. Το goal/goal στο 1.90.

Από εχθές έχει πονταριστεί το διπλό της Μπρίστολ Σίτι σε απόδοση πενταπλασιασμού. Η Μπρίστολ Σίτι άλλαξε προ εβδομάδων τεχνικό, με τον Πίρσον (φωτό) να έχει το απόλυτο (2/2) νικών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την νέα του ομάδα.

Μάλιστα, λίγο πριν αναλάβει η Σίτι είχε κερδίσει και στο Μίντλεσμπρο κάτι που σημαίνει πως τρέχει σερί τριών νικών μακριά από την έδρα της.

Την ίδια στιγμή, η Μπλάκμπερν που βαθμολογικά έχει συγκεντρώσει 4 λιγότερους πόντους από την αντίπαλό της και έχει καταγράψει 7 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια της (1-2-7) ενώ εντός έδρας δεν κερδίζει εδώ και 5 αγώνες με σερί 1-4-4 στα 9 τελευταία προσφέρεται σε αποδόσεις γκραν φαβορί (1.75).

Αυτός ο φαβοριτισμός δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς το αγωνιστικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπρίστολ Σίτι είναι αυτή που θα έχει σημαντικές επιστροφές για τον αυριανό αγώνα ενώ η Μπλάκμπερν σημαντικές απουσίες.

Τραυματίστηκε σοβαρά ο φορμαρισμένος μέσος Ντακ (2 γκολ στα 3 τελευταία), εκτός παραμένει ο έτερος μέσος Τρέιβις (13/0) και κατά πάσα πιθανότατα ο πρώτος σκόρερ Αρμστρονγκ (32/19). Το διπλό όπως ανέφερα και εχθές έχει μεγάλη αξία σε αποδόσεις που πλησιάζουν το 5.00 (σήμερα στο 4.75).

Τέλος, σε αουτσάιντερ τιμές και το goal/goal (1.90) στον αγώνα ΚΠΡ – Μίλγουολ. Αμφότερες πάνω κάτω έχουν τους ίδιους πόντους και η βαθμολογική τους άνεση ίσως της οδηγήσει σε ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι.

Η ΚΠΡ εντός έδρας δυσκολεύεται ιδιαίτερα για να διατηρήσει λευκά δίχτυα, κάτι που με έβαλε σε σκέψεις για το αουτσάιντερ διπλό της Μίλγουολ η οποία παραδόξως αποδίδει αρκετά καλά μακριά από την δική της (7-6-5).

Και αυτήν δυσκολεύεται όμως να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της και μετρά 6 goal/goal στα 8 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Ανοιχτά από εχθές:

Patent (Bet365):

16/3 – Γουίμπλεντον – Γουίγκαν: 2 (2.90) με 18 μονάδες (χαμένο)

16/3 – Λίνκολν – Τζίλιγχαμ: 2 (4.00) με 14 μονάδες (κερδισμένο)

17/3 – Μπλάκμπερν – Μπρίστολ Σίτι: 2 (5.00) με 25 μονάδες

με 7.5 μονάδες στις δυάδες και 2 στην τριάδα.

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης