• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αγγλικό σύστημα απόδοσης 58.00!

Αγγλικό σύστημα απόδοσης 58.00!

Εξαιρετικό ξεκίνημα την Κυριακή με την Ανκαραγκουτσού να πετυχαίνει τρία τέρματα κόντρα στην φορμαρισμένη Γκοζτέπε.

Ενα ακόμα σημείο που… ανακαλύπτει η στήλη για έναν άσο που πλήρωνε 3+ και επιβεβαιώθηκε αρκετά εύκολα.

Η συνέχεια, βέβαια, δεν ήταν το ίδιο ενθαρρυντική αλλά όπως έχω τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, ο τρόπος που επιλέγεις να ποντάρεις τα σημεία σου αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα του παιχνιδιού.

Προγνωστικά Champions League

Με το… νησί ασχολείται η στήλη σήμερα, εκεί όπου έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική σε όλες τις κατηγορίες από την Τσάμπιονσιπ και κάτω.

Στο Champions League θέλω να πω ότι σκέφτηκα αρκετά το goal/goal πρώτου μέρους στο Ρεάλ Μαδρίτης – Αταλάντα αλλά τελικά έκανα πίσω.

Η Ρεάλ αμυντικά κάνει προσπάθειες για να βελτιώσει την εικόνα της, αλλά συνεχίζει να δίνει φάσεις στους αντιπάλους. Το Σάββατο την είδαμε να δέχεται γκολ από την Ελτσε.

Η Αταλάντα είναι αναγκασμένη να σκοράρει μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα αν θέλει να προκριθεί και σίγουρα έχει τους παίκτες για να προκαλέσει προβλήματα στους Ισπανούς.

Προγνωστικά Αγγλίας

Πρώτη στάση στο Γουίμπλεντον – Γουίγκαν. Την Γουίγκαν την είχα βάλει στο μάτι και στο Πλίμουθ αλλά για τον έναν ή τον άλλον λόγο έμεινε εκτός τελικής διαλογής.

Η ομάδα δείχνει μεγάλη αγωνιστική βελτίωση με δύο σερί καθαρές νίκες και το εκτός έδρας σερί της (5-2-3) είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό για ομάδα της ουράς ενώ θα παραταχθεί και πιο φρέσκια καθώς προέρχεται από αγωνιστικό ρεπό. Η Γουίμπλεντον είναι ουραγός, αγνοεί την χαρά της νίκης στα 5 τελευταία παιχνίδια της και εντός έδρας μετράει 7 ήττες στα 8 πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Ενα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο που μπορεί να λειτουργήσει τονωτικά όσον αφορά την ψυχολογία των παικτών της Γουίγκαν και μάλιστα σε μία τόσο δύσκολη περίοδο είναι η προ ωρών συμφωνία για πώληση των μετοχών της ομάδας.

Η Γουίγκαν ταλαιπωρήθηκε αρκετά τους τελευταίους μήνες και αυτή η εξέλιξη είναι πραγματικά λυτρωτική για τον σύλλογο. Στο 2.90 το διπλό.

Δεύτερη στάση στο Λίνκολν και την κόντρα της ομάδας του Απλετον. Είναι εμφανές ότι η Λίνκολν κάνει κοιλιά κάτι που με τους πολλούς τραυματισμούς την κάνουν αρκετά ευάλωτη.

Η μόλις μία νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια (1-2-3) αλλά περισσότερο η ήττα από την μέχρι πρότινος ουραγό Ρότσντεϊλ αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Από την άλλη μεριά, η Τζίλιγχαμ έβγαλε άμεσα αντίδραση στην ήττα από την Φλίτγουντ Τάουν και πήρε ένα μάγκικο διπλό με ανατροπή στο Σουίντον. Σε καλό μομέντουμ εσχάτως 3-1-1 και μία μεγάλη προσπάθεια να εισέλθει σε θέσεις πλέι οφ. Στο 4.00 το διπλό.

Προγνωστικά Τετάρτης

Κλείνω, με ένα αυριανό σημείο όπου θεωρώ ότι έχει μεγάλη αξία. Η Μπρίστολ Σίτι άλλαξε προ εβδομάδων τεχνικό, με τον Πίρσον (φωτό) να έχει το απόλυτο (2/2) νικών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την νέα του ομάδα.

Μάλιστα, λίγο πριν αναλάβει η Σίτι είχε κερδίσει και στο Μίντλεσμπρο κάτι που σημαίνει πως τρέχει σερί τριών νικών μακριά από την έδρα της.

Την ίδια στιγμή, η Μπλάκμπερν που βαθμολογικά έχει συγκεντρώσει 4 λιγότερους πόντους από την αντίπαλό της και έχει καταγράψει 7 ήττες στα 10 τελευταία παιχνίδια της (1-2-7) ενώ εντός έδρας δεν κερδίζει εδώ και 5 αγώνες με σερί 1-4-4 στα 9 τελευταία προσφέρεται σε αποδόσεις γκραν φαβορί (1.75).

Αυτός ο φαβοριτισμός δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς το αγωνιστικό ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπρίστολ Σίτι είναι αυτή που θα έχει σημαντικές επιστροφές για τον αυριανό αγώνα ενώ η Μπλάκμπερν σημαντικές απουσίες. Τραυματίστηκε σοβαρά ο φορμαρισμένος μέσος Ντακ (2 γκολ στα 3 τελευταία), εκτός παραμένει ο έτερος μέσος Τρέιβις (13/0) και κατά πάσα πιθανότατα ο πρώτος σκόρερ Αρμστρονγκ (32/19). Το διπλό έχει μεγάλη αξία στο 5.00.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent (Bet365):

16/3 – Γουίμπλεντον – Γουίγκαν: 2 (2.90) με 18 μονάδες

16/3 – Λίνκολν – Τζίλιγχαμ: 2 (4.00) με 14 μονάδες

17/3 – Μπλάκμπερν – Μπρίστολ Σίτι: 2 (5.00) με 25 μονάδες

με 7.5 μονάδες στις δυάδες και 2 στην τριάδα.

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή.

 

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης