bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Πρωινό ποντάρισμα στους πρωταθλητές

Εχουμε μπροστά μας ακόμα μία ιδιαίτερα κρίσιμη Ευρωπαϊκή εβδομάδα, εδώ όπου ξεκαθαρίζουν οι λογαριασμοί και στο τέλος της θα έχουμε στα χέρια μας τα τελικά ονόματα των ομάδων που θα απαρτίζουν την προημιτελική φάση του Champions League και του Europa League.

Οσον αφορά το Champions League, γνωρίζουμε από την περασμένη εβδομάδα 4 ομάδες που έχουν τσεκάρει ήδη το εισιτήριο για τους «8» του θεσμού και είναι οι Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν, Πόρτο και Ντόρτμουντ.

Σήμερα είναι η σειρά ακόμη δύο που θα προκύψουν από τα ζευγάρια: (Ρεάλ Μαδρίτης VS Αταλάντα & Μάντσεστερ Σίτι VS Γκλάντμπαχ) ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη με τις αναμετρήσεις Μπάγερν Μονάχου VS Λάτσιο και Τσέλσι VS Ατλέικο Μαδρίτης.

Το στοιχηματικό κουπόνι της ημέρας τώρα, πέρα από τους δύο αγώνες για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα στην Αγγλία (Τσάμπιονσιπ, Λιγκ 1, Λιγκ 2 & Νασιονάλ Λιγκ), τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και δράση στην Λατινική Αμερική (Κόπα Λιμπερταδόρες και Κόπα Σουνταμερικάνα).

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και την αναμέτρηση της Τζεονμπούκ Μότορς με την Νταεγού.

Οι επί σειρά ετών πρωταθλητές της Νοτίου Κορέας (Τζεονμπούκ Μότορς) έχουν ξεκινήσει θετικά την φετινή σεζόν κυρίως από άποψη αποτελεσμάτων έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η απόδοσή τους μπορεί να μην κρίνεται ως εξαιρετική, αλλά αποδεικνύει πως η ποιότητα ορισμένων παικτών της όπως και η εμπειρία της είναι ικανοί παράγοντες ώστε να πάρει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια.

Και στις τρεις μέχρι στιγμής νίκες της σκόραρε ακριβώς δύο φορές, με αγαπημένο χρονικό της σημείο το τέλος των αγώνων (74’+).

Ιδιαίτερα θετικό στοιχείο αποτελεί ότι άνοιξε λογαριασμό το βαρύ πυροβολικό Ιλουτσένκο που αποκτήθηκε με σπουδαίες προδιαγραφές από την Ποχάνγκ (πέρυσι σκόραρε 19 φορές).

Η αγωνιστική άνοδος του Ιλουτσένκο (φωτό) σε συνδυασμό με την αναμενόμενη βελτίωση του συνόλου των πρωταθλητών, αλλά και την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η φιλοξενούμενη (Νταεγού) που μεταξύ άλλων ταλαιπωρείται από σημαντικούς τραυματισμούς μας οδηγεί στον άσο με ασιατικό χάντικαπ (-1) στο 1.89.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
12:00Τζεονμπούκ Μότορς - Νταεγού1 (-1)@2.002 μονάδες
Κάβα3.34ROI101.23
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης