• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Ελπίζοντας να μην έχει μνήμη χρυσόψαρου

Ελπίζοντας να μην έχει μνήμη χρυσόψαρου

Μία απόφαση (κυριολεκτικά) της τελευταίας στιγμής είχε ως αποτέλεσμα την χθεσινή ήττα. Ξεκίνησα να γράφω το κείμενό μου με την αναφορά της πτώσης της απόδοσης της Μπράντφορντ, έχοντας αποφασίσει να πάω σε μονά-δυάδα τα Πορτογαλικά.

Η άνοδος της τελευταίας στιγμής ωστόσο με έκανε να αλλάξω άποψη και να την συμπεριλάβω (κακώς όπως αποδείχτηκε) στο παιχνίδι μου.

Ετσι γίνεται σαφές πως δεν μετράει μόνο τι παίζεις, ποιες θα είναι οι επιλογές σου, αλλά ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας είναι ο τρόπος παιχνιδιού.

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Στο σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας στην Αγγλία θα στηρίξω την φορμαρισμένη Τότεναμ σε αποδόσεις αουτσάιντερ. Η ομάδα του Μουρίνιο βρίσκεται σε εξαιρετικό φεγγάρι (5 σερί νίκες), με έναν Μπέιλ που θυμίζει παλιές καλές εποχές ενώ μεσοβδόμαδα ο Πορτογάλος φρέσκαρε αρκετά την ενδεκάδα του.

Σε αντίθεση με την Τότεναμ, η Αρσεναλ παράταξε βασικούς στο Φάληρο και εμφάνισε σε κάποια σημεία του αγώνα τις αμυντικές της αδυναμίες. Με ρεκόρ 3-3-5 στα τελευταία 11 εντός έδρας παιχνίδια και κούραση λόγω του ταξιδιού της Πέμπτης. Στο 2.85 το διπλό (σε ισχύ το δύο και… ταμειο).

Με παιχνίδι μεσοβδόμαδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα αρκετά απαιτητικό απέναντι στην Μίλαν. Η ομάδα του Σόλσκιερ έκανε το… κομμάτι της σπάζοντας το σερί της μισητής Σίτι την περασμένη εβδομάδα και τώρα θεωρώ πως θα ρίξει το βάρος στο Europa League.

Το σημερινό παιχνίδι δεν έρχεται σε ιδανικό χρονικό σημείο για την ίδια καθώς η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενώ δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα όπως οι «Κόκκινοι Διάβολοι». Στα (πολύ) θετικά οι πολλές απουσίες των γηπεδούχων. Στο 4.33 το διπλό.

Προγνωστικά Γαλλίας

Η Ρεν είναι από τις καλές ομάδες στη Γαλλία, όπως όλοι γνωρίζουμε πήρε μέρος στο φετινό Champions League αλλά αυτές οι πρωτόγνωρες καταστάσεις σε ένα «άμαθο» σύλλογο μπορούν να οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις.

Κάτι που είδαμε να συμβαίνει και την ομάδα να μετρά μόλις μία νίκη σε 11 αγώνες μέσα στο 2021, τρέχοντας μάλιστα μεγάλο σερί ηττών (5). Αυτό το σερί έφερε αλλαγή στον πάγκο, με τον Ζενεσιό να έχει αρκετά επιθετική φιλοσοφία και να φτιάχνει ομάδες με κακές άμυνες.

Το Στρασβούργο είναι σε φόρμα, δεν είχε αγώνα μεσοβδόμαδα και έχει ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί της Μονακό. Η απόδοσή του ήταν αρκετά καλή και στην έδρα της Λιλ όπου μάλλον δικαιούταν περισσότερα από τον πόντο που τελικά πήρε.

Το Στρασβούργο είναι ομάδα που δημιουργεί αρκετές τελικές στα παιχνίδια της (διπλάσιο αριθμό στα 4 τελευταία της) και σήμερα θα βρει ανοιχτούς χώρους απέναντι σε μία Ρεν που θα επιτεθεί με στόχο την επιστροφή στις νίκες. Το διπλό στο 3.60, λίγο χαμηλότερα το over1.5 τέρματα του (3.40).

Προγνωστικά Τουρκίας

Το ημερολόγιο γράφει 26 Μαΐου του 2019 και στο πρωτάθλημα Τουρκίας διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2018/19.

Εκεί, η Γκοζτεπέ βρίσκεται 1 πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και αναζητά μόνο την νίκη στο παιχνίδι με την αδιάφορη Ανκαραγκουτσού για να μην την ενδιαφέρει τι θα κάνει την ίδια ώρα η Μπούρσασπορ.

Ο άσος παίζει σε τιμές κοντά στο 1.30, λογικό μιας και η Ανκαραγκουτσού ήταν αδιάφορη αλλά και η Γκοζτεπέ είχε κάνει μεγάλο αγώνα και σπουδαίο σερί για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο αγώνας ξεκινάει και η Γκοζτεπέ παίρνει το προβάδισμα μόλις στο 14′. Ολα φαίνεται να κυλούν ομαλά, αλλά στο 74′ η αδιάφορη Ανκαραγκουτσού ισοφαρίζει και στο γήπεδο επικρατεί σιγή.

Ο χρόνος περνάει και την ίδια ώρα η Μπούρσασπορ κερδίζει στην έδρα της Μαλάτιασπορ. Αν οι αγώνες ολοκληρώνονταν εκείνη την στιγμή, η Γκοζτεπέ θα έπεφτε κατηγορία.

Οι οπαδοί σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την φάση του 84′ όπου η γηπεδούχος κερδίζει πέναλτι. Την στιγμή εκείνη είδαμε οπαδούς να μην μπορούν να αντέξουν την στιγμή και να βγαίνουν εκτός γηπέδου, άλλοι να κλείνουν τα μάτια τους μέχρι αυτό να εκτελεστεί και τελικά να έρθει το πολυπόθητο 2ο τέρμα.

Τέλος καλό, όλα καλά και το στάδιο Bernova γνωρίζει μία από τις πιο ιστορικές του στιγμές όπως γράφουν τοπικά μέσα.

Τώρα όμως είναι η Ανκαραγκουτσού που βρίσκεται σε θέση που αμφισβητείται η παρουσία της στην SuperLig σε αντίθεση με την Γκοζτεπέ που είναι βαθμολογικά άνετη. Θα έλεγα… βαθμολογικά αδιάφορη.

Την ίδια στιγμή η Ανκαραγκουτσού έρχεται από 2 σερί νίκες, η μία μάλιστα κόντρα στην μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ. Ο άσος στο 3.04.

Υ.Γ Ολα τα παραπάνω αποτελούν απλές υποθέσεις και θα πρέπει να τονίσω για πολλοστή φορά πως απαιτείται προσοχή στα πονταρίσματά μας.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά:

14/3 – 12:30 – Ανκαραγκουτσού – Γκοζτεπέ: 1 (3.04) με 25 μονάδες

14/3 – 21:15 – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 2 (4.33) με 10 μονάδες (ΠΠ) Bet365

14/3 – 16:00 – Ρεν – Στρασβούργο: over1.5 Στρασβούργο (3.40) με 12.5 μονάδες Bet365

14/3 – 18:30 – Αρσεναλ – Τότεναμ: 2 (2.85) με 15 μονάδες (Δύο και ταμείο) Stoiximan

Trixie Stoiximan:

14/3 – 12:30 – Ανκαραγκουτσού – Γκοζτεπέ: 1 (3.00)

14/3 – 16:00 – Ρεν – Στρασβούργο: over1.5 Στρασβούργο (3.45)

14/3 – 18:30 – Αρσεναλ – Τότεναμ: 2 (2.85) (Δύο και ταμείο)

με 8 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης