• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
«Σέρτζιο κεντούσε, Σέρτζιο έπινε» και Σλοβένικο «διπλό»

«Σέρτζιο κεντούσε, Σέρτζιο έπινε» και Σλοβένικο «διπλό»

Ωραία ποδοσφαιρική βραδιά η χθεσινή, όπου παρακολουθήσαμε δύο πολύ ωραία παιχνίδια. Ειδικά στο Τορίνο, ήταν… ματσάρα.

Αυτό που λέμε… τα είχε όλα και όταν αυτό συνοδεύεται με ταμείο είναι πάντα καλύτερο. Η Γιουβέντους κέρδισε με 2-1 στην κανονική διάρκεια, ένα σκορ που είχα προβλέψει και προσφερόταν σε απόδοση 8.00+.

Οι περισσότεροι περίμεναν μία εύκολη επικράτηση της Γιουβέντους αλλά έχοντας δει τον πρώτο αγώνα αλλά και ότι η φετινή Γιουβέντους έχει πολλά τρωτά σημεία διατηρούσα επιφυλάξεις.

Ορθώς τελικά, καθώς η Πόρτο αποδείχτηκε ότι διαθέτει μέταλλο παρότι και αυτήν δεν πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας αλλά ακόμη και με αριθμητικό μειονέκτημα (αρκετά τραβηγμένη η 2η κίτρινη) από το 54′ κατόρθωσε να πετύχει ένα (ποδοσφαιρικό) επίτευγμα.

Ενα επίτευγμα που σίγουρα είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, αλλά ταυτόχρονα εγώ προσωπικά νοιώθω τυχερός που είδα από κοντά παίκτες όπως ο Σέρτζιο Ολιβέιρα και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που η προπονητική του καριέρα δείχνει να είναι αντάξια της ποδοσφαιρικής.

«Σέρτζιο κεντούσε (στο γήπεδο), Σέρτζιο έπινε (το νέκταρ της επιτυχίας στον πάγκο)».

Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Αφήνω τους προλόγους και τα όσα έγιναν εχθές και προχωράμε στο… παρασύνθημα.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ και την διακοπή ενός εξαιρετικά μεγάλου σερί νικών έχει άμεσα την ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες και να δείξει πως η προχθεσινή απώλεια ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

Οι μεγάλες ομάδες ψάχνουν αντίδραση και συνήθως την επομένη μιας μεγάλης ήττας βγαίνει αυτό στο χορτάρι. Δεν έχω σκοπό φυσικά να ασχοληθώ με τον άσο που πληρώνει ψίχουλα, αλλά με τα κόρνερ της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το over3.5 κόρνερ στο α’ μέρος προσφέρεται σε αποδόσεις διπλασιασμού από τον Stoiximan, με την λογική ότι η Σίτι θα μπει δυνατά για να δώσει απαντήσεις αλλά και ότι η τακτική της Σαουθάμπτον θα είναι αμυντική.

Προγνωστικά Σλοβενίας

Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να… λερωθώ (όπως συνηθίζω να λέω σε τέτοιες περιπτώσεις) με το πρωτάθλημα της Σλοβενίας.

Η αναμέτρηση με την οποία θα ασχοληθώ είναι αυτήν ανάμεσα σε Μπράβο και Αλουμίνιτς.

Με 11 αγωνιστικές να απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, η Αλουμίνιτς είναι αυτήν που την δεδομένη χρονική στιγμή έχει την ανάγκη πόντων καθώς η Μπράβο έχει αποκτήσει ένα αρκετά μεγάλο μαξιλάρι ασφαλείας και βρίσκεται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ετσι, λοιπόν, με το κίνητρο να είναι μονόπλευρο ξεκίνησα το ψάξιμο για τις δύο ομάδες προσπαθώντας να καταπιαστώ με κάτι καθώς η Μπράβο είναι σε καλή κατάσταση αλλά και διαθέτει καλή εντός έδρας παρουσία (6-4-2).

Εκείνο που μου κίνησε περισσότερο την περιέργεια δεν ήταν το σχετικά πρόσφατο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι (20 Ιανουαρίου 2021), αλλά η αναμέτρηση τον περασμένο Ιούλη (Αλουμίνιτς – Μπράβο) η οποία έληξε με 1-2 (1-0 ημίχρονο) και με το διπλό να ανοίγει σε αποδόσεις 4.20+ και να κλείνει στο 2.50.

Από τότε αγωνίστηκαν άλλες δύο φορές, αμφότερες έληξαν ισόπαλες ενώ στις επόμενες αγωνιστικές θα συναντηθούν ακόμη μία.

Με το χέρι στην καρδιά, δεν γνωρίζω αν το παιχνίδι είναι στημένο ή αν ήταν αυτό του Ιουλίου ή αν ακόμα οι ομάδες διατηρούν καλές σχέσεις. Υποθέσεις κάνω και προσπαθώ (όπως χρόνια τώρα) να εξάγω συμπεράσματα μέσα από κάποια δεδομένα.

Αυτά τα συμπεράσματα με οδηγούν στο ότι ίσως σήμερα η Αλουμίνιτς περάσει από την έδρα της Μπράβο και αυξήσει τις πιθανότητές της για την σωτηρία.

Προσοχή, θα κάνω ένα κανονικό μπετ στο διπλό του 4.05, σαν να έπαιζα ένα οποιοδήποτε value σημείο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

10/3 – 16:00 – ASK Μπράβο – Αλουμίνιτς: 2 (4.05) με 15 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης