bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Με πρωινό over στο 1.95

 

Μετά το μικρό διάλειμμα μιας εβδομάδας επιστροφή και πάλι σε Ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Αυτήν την εβδομάδα είναι προγραμματισμένοι οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «16» του Champions League (δύο κάθε ημέρα) και οι πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των «16» του Europa League.

Εκεί όπου τον Ολυμπιακό περιμένει μία μεγάλη βραδιά την προσεχή Πέμπτη στο Φάληρο καθώς πετυχαίνει ξανά μπροστά του τους Λονδρέζους της Αρσεναλ.

Το στοιχηματικό κουπόνι της Τρίτης πέρα από τους δύο αγώνες του Champions League περιλαμβάνει φουλ πρόγραμμα στις μικρές Αγγλίες, με εμβόλιμες αγωνιστικές σε Λιγκ 1, Λιγκ 2 και Νασιονάλ Λιγκ.

Κάποιες αναμετρήσεις σε περιφερειακά πρωταθλήματα, όπως και αγώνες δεύτερων και τρίτων κατηγοριών αλλά και δράση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από το πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας και την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ουλσάν Χιουντάι και την Ιντσεόν Γιουν. που πραγματοποιείται στις 12.00 το πρωί.

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Νότιο Κορέα έχει ξεκινήσει πρόσφατα με μόλις 2 αγωνιστικές να έχουν πραγματοποιηθεί αλλά έχουν ήδη βγει τα πρώτα συμπεράσματα για την κατάσταση και την ποιότητα των ομάδων που συμμετέχουν σ’αυτό.

Η Ουλσάν που πέρυσι έχασε στο νήμα για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο του πρωταθλητή ξεκίνησε με 2/2 νίκες και συντελεστή τερμάτων 6-0. Δύο εμφανίσεις που επέστρεψαν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων της που φέτος πιστεύουν ότι θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Η Ουλσάν στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν έδειξε τις διαθέσεις της παίζοντας αρκετά επιθετικά και συντρίβοντας 5-0 την Γκανγκβόν.

Σημερινή της αντίπαλο η Ιντσεόν που έρχεται από 2/2 over και είναι ομάδα που συνηθίζει να μην κλείνεται στο καβούκι της, ενώ η πρόσφατη νίκη επί της Νταεγού προσφέρει μία αυτοπεποίθηση.

Θεωρούμε πως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να δούμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και φυσικά τουλάχιστον τρία τέρματα.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
12:00Ουλσάν – Ιντσεόν Γιουν.[email protected]2 μονάδες
Κάβα-5.8ROI97.79

 

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης