• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Επιμένοντας… παρασκηνιακά!

Επιμένοντας… παρασκηνιακά!

 

Το Σάββατο ήταν από τις ημέρες που στο τέλος τους νιώθεις γεμάτος ικανοποίηση καθώς βλέπεις ότι η σκληρή δουλειά και οι εμπειρίες χρόνων φέρνουν αποτελέσματα.

Αλλό ένα ύποπτο… παιχνίδι που φέρνει στην επιφάνεια η στήλη, αυτήν την φορά σε συνεργασία με τον Journalist. Επικό… ζευγάρι το Γκρασχόπερς – Σαφχάουζεν, ενώ είχε ζουμί και στο live η χθεσινή αναμέτρηση πέρα από την καλοπληρωμένη ισοπαλία (3.30).

Γενικά, εχθές πέρασαν σχεδόν όλα τα σημεία (δείτε εδώ). Value over από το 52′ στην Ιταλία σε αποδόσεις διπλασιασμού (Σπέτσια – Πάρμα), goal/goal του 2.07 στην Τρίπολη, goal/goal+over κοντά στον διπλασιασμό στο Βέλγιο (και διπλό στο 3.75 για το ίδιο ζευγάρι).

Παραδοσιακό goal/goal στο Βερόνα-Γιουβέντους (1.78), ενώ το μοναδικό σημείο που δεν πέρασε ήταν η Νταντί Γιουνάιτεντ που προηγήθηκε με 0-1, πιέστηκε πάρα πολύ αλλά στο τέλος ήταν αυτήν που θα μπορούσε να κερδίσει έχοντας δύο μεγάλες ευκαιρίες.

Φυσικά, όλα αυτά δεν τα γράφω για να ευλογήσω τα… γένια μου, αλλά για να καταλάβετε ότι το ζουμί κάθε στήλης κρύβεται μέσα στις αναλύσεις και όχι στις προτάσεις.

Η χημεία είναι έμπνευση της στιγμής και του καθενός ξεχωριστά. Διαβάστε, κρίνετε (για αυτό κάθε πρόταση έχει δικαιολόγηση) και αποφασίστε. Οποιος έχει ερωτήσεις μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω twitter ή e-mail.

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Θα γυρίσω κάποιες στήλες πίσω και με την περιγραφή ακόμα περισσότερες, σχεδόν 4 χρόνια νωρίτερα. Παραθέτω αυτολεξεί όσα έγραψα στις 23 Δεκεμβρίου 2020: «Στην Ελβετία πριν κάποια χρόνια παρουσιάσαμε μέσα από το site τις σχέσεις ανάμεσα σε Λωζάνη και Λουγκάνο. Ολα ξεκίνησαν τον Μάη του 2017, όταν η Λωζάνη έκανε τα στραβά μάτια για να βγει στην Ευρώπη η Λουγκάνο (1-0/1-2). Επειτα ακολούθησαν αλισβερίσια, βέβαια είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια και δεν βασίζομαι περισσότερο σ’ αυτό. Τελευταία αγωνιστική και στην Ελβετία για το 2020, ομάδες που ισοβαθμούν με 18 πόντους και έρχονται από σπουδαία αποτελέσματα. Η Λουγκάνο πήρε ισοπαλία στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις και η Λωζάνη κέρδισε την Λουκέρνη με ανατροπή. Δεύτερη νίκη σε διάστημα λίγων ημερών, πόντοι με τους οποίους ξέφυγε από την 9η θέση. Η Λουγκάνο είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες (6) στην κατηγορία, θεωρώ πως και εδώ ο πόντος δεν θα κακοπέσει σε καμία, ειδικά τέτοιες γιορτινές ημέρες».

Αυτά έγραφα παραμονή γιορτινών ημερών και οι Ελβετοί στέκονται… κύριοι, πληρώνοντάς μας ακόμα μία ύποπτη/καλοπληρωμένη ισοπαλία. Το ότι έγινε τότε και παλιότερα, δεν σημαίνει πως θα γίνεται πάντα. Για να είμαστε ξεκάθαροι, όπως θα δείτε το ποντάρισμά μου δεν θα είναι τόσο δυνατό όσο το χθεσινό.

Βαθμολογικά, απέχουν 3 πόντους και η Λουγκάνο συνεχίζει να είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (12 σε 21 αγώνες).

Μάλιστα, η σημερινή αναμέτρηση έρχεται σε μία όχι και τόσο καλή περίοδο για αμφότερες, καθώς η Λωζάνη αποκλείστηκε από το Κύπελλο από την Γκρασχόπερς (ομάδα β’ κατηγορίας), ενώ η Λουγκάνο αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία (4 ισοπαλίες).

Προς την ισοπαλία πάλι συγκλίνω, καθώςμέχρι το τέλος της φετινής σεζόν θα αναμετρηθούν ακόμα μία φορά (11 Απρίλη 2021).

Προγνωστικά Ολλανδίας

Σε τρομερή κατάσταση ο «Αίαντας» με 11 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στους “16” του Europa League. Με αντίθετη ψυχολογία η PSV που πληγώθηκε στο 88′ από τον Ολυμπιακό και φάνηκε αρκετά κουρασμένη.

Ο Αγιαξ διαθέτει περισσότερες λύσεις στο ρόστερ της και ο φορ Αλέ (8/5) είναι ξεκούραστος (δεν αγωνίστηκε μεσοβδόμαδα), την στιγμή που η PSV θα στερηθεί τον καλύτερό της μέσο, Σανγκαρέ.

Στο 2.10 το anytime του Αλέ, με την PSV να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην χαθεί πρόωρα ο τίτλος και αυτό είναι κάτι που θα την κάνει περισσότερο ευάλωτη αμυντικά όταν αναγκαστεί να επιτεθεί.

Στο Γκρόνιγκεν – Φορτούνα Σιτάρντ οι αποδόσεις αδικούν την φιλοξενούμενη.

Σε κάποια άλλη χρονική στιγμή δεν θα είχα λόγο να κοντράρω την γηπεδούχο την οποία σέβομαι, αλλά από την μία πλευρά η κούραση που έδειξε στα τελευταία λεπτά με την Φέγενορντ και η εξαιρετική εικόνα που παρουσιάζει η Φορτούνα Σιτάρντ τις τελευταίες εβδομάδες με ωθούν να κοιτώ προς τα δεξιά.

Ακούγεται τρελό αλλά η Φορτούνα μετρά 9-1-3 στα 13 τελευταία της παιχνίδια, με τις 3 ήττες να είναι όλες στην έδρα της. Το εκτός έδρας σερί της φτάνει το 5-1-0.

Υ.Γ Εμπνευση σε στυλ fun bet οι ανατροπές στο Σουηδικό Κύπελλο.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα Bet365:

28/2 – 15:30 – Γκρόνιγκεν – Φορτούνα Σιτάρντ: 2 (3.80) με 8 μονάδες

28/2 – 17:00 – Λωζάνη – Λουγκάνο: Χ (3.40) με 10 μονάδες

και 4 μονάδες στην δυάδα τους.

Fun bet Stoiximan:

28/2 – 16:00 – Φάλκενμπεργκ – Ντέγκερφορς: 1/2 (22.00) με 4 μονάδες

28/2 – 16:00 – Φάλκενμπεργκ – Ντέγκερφορς: 2/1 (34.00) με 2.5 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης