bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Σκοράρουν με το σταγονόμετρο στα ημίχρονα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διεύρυνε το εκτός έδρας αήττητό της σερί στις 18 αναμετρήσεις (13-5-0) στην Πρέμιερ Λιγκ με την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Αρσεναλ, κάτι που αποτελεί και την κορυφαία εκτός έδρας επίδοση στην ιστορία της.

Στην Τσέλσι, ο Τούχελ φαίνεται πως ξεκίνησε τη «δουλειά» ρίχνοντας το βάρος στην αμυντική βελτίωση των «Μπλε». Ετσι, έγινε ο πρώτος τεχνικός της Τσέλσι μετά τον Ράφα Μπενίτεθ το 2012 που ξεκινά την θητεία του έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της ομάδας του μετά από δύο παιχνίδια.

H Μπράιτον έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για τον Ζοσέ Μουρίνιο που χάνει για 3η διαδοχική φορά που επισκέπτεται το «Amex Stadium», και γίνεται η μοναδική ομάδα στην πολυετή και άκρως πετυχημένη καριέρα του Πορτογάλου τεχνικού που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Στην La Liga, ο Λίο Μέσι έχει κατορθώσει να σκοράρει δύο φορές από απευθείας εκτελέσεις φάουλ από τις τέσσερις τελευταίες προσπάθειές του, ενώ μετρούσε μόλις ένα γκολ στις προηγούμενες 62.

Ακόμα μία κλασική Δευτέρα στο στοιχηματικό μας κουπόνι, με την μεγάλη αναμέτρηση να έρχεται από την Πορτογαλία και το ντέρμπι κόντρα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπενφίκα.

Στην Κύπρο η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ανόρθωση και Καρμιώτισα, στην La Liga με το Μπέτις – Οσασούνα ενώ υπάρχει δράση σε περιφερειακά πρωταθλήματα αλλά και Λατινική Αμερική.

Η επιλογή της Ημέρας

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από την Primeira Liga της Πορτογαλίας και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σάντα Κλάρα και Μπελενένσες.

Αμφότερες προέρχονται από δύσκολο μεσοβδόμαδα παιχνίδια Κυπέλλου όπου γνώρισαν τον αποκλεισμό από ανώτερες ομάδες (Μπράγκα/Μπενφίκα).

Πλέον, στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά στο πρωτάθλημα όπου έχουν ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι εντός έδρας επιδόσεις της Σάντα Κλάρα (1-2-4) προδιαθέτουν για κόντρα, αλλά η σκέψη δεν ενισχύεται από τις εκτός έδρας της Μπελενένσες (1-3-3).

Μάλιστα, αμφότερες παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα έχοντας τις χειρότερες επιθετικές επιδόσεις εντός και εκτός, αντίστοιχα.

Με δεδομένο αυτό, αλλά και την κούραση από τα διαδοχικά παιχνίδια του περασμένου μήνα θεωρούμε πως η αναμέτρηση εμπεριέχει αρκετή ισοπαλία.

Ετσι, θα επιλέξουμε την ισοπαλία στο ημίχρονο η οποία ενισχύεται από την παράδοση (4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα στο ημίχρονο), αλλά και την στατιστική.

Η Σάντα Κλάρα μετρά 4 ισοπαλίες στο ημίχρονο σε 7 εντός έδρας αγώνες έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά και 5 ισοπαλίες σε 7 εκτός έδρας αναμετρήσεις η Μπελενένσες, στις οποίες δεν σκόραρε ούτε μία!

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:00Σάντα Κλάρα - ΜπελενένσεςΧ ημίχρονο@1.902 μονάδες
Κάβα-5.08ROI-97.67
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης