bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Η πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 4-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Ετιχαντ Στάντιουμ» και έγινε η πρώτη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ που σημειώνει πέντε διαδοχικές νίκες το νέο έτος. Μάλιστα, παραμένει αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (7-2-0) έχοντας βάλει πλώρη για την κορυφή (-2 με αγώνα λιγότερο).

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ετσι, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» συμπλήρωσαν 16 σερί παιχνίδια δίχως ήττα (12-4-0) μακριά από την έδρα τους. Μόλις μία φορά στο παρελθόν έχουν κατορθώσει να παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα αήττητοι και αυτό ήταν το 1999 με 17 παιχνίδια στην σειρά.

Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Λίβερπουλ, κάτι που φαίνεται και από την στατιστική. Κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ο τρίτος διαδοχικός αγώνας που δεν κατορθώνει να σκοράρει στο πρωτάθλημα κάτι που είχε να συμβεί από τον Μάρτιο του 2005. Είναι η μόλις τρίτη ομάδα που ενώ έχει κατακτήσει την προηγούμενη σεζόν το πρωτάθλημα της Premier League καταγράφει αυτό το αρνητικό ρεκόρ. Οι άλλες δύο ήταν η Αρσεναλ της σεζόν 1998-1999 και η Λέστερ της σεζόν 2016-2017.

Στην Ισπανία η Αθλέτικ Μπιλμπάο ήταν η νικήτρια του Σούπερ Καπ μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι Βάσκοι έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση με τέρμα στο 90′ της αναμέτρησης (2-2), ενώ ο Ινιάκι Γουίλιαμς ήταν αυτός που χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του (93′). Η είδηση του αγώνα ήταν η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι στις καθυστερήσεις της παράτασης (121′) και ήταν η πρώτη αποβολή στην καριέρα του ύστερα από 753 εμφανίσεις με την φανέλα των Μπλαουγκράνα.

Στην Ιταλία η Ιντερ κέρδισε στο μεγάλο ντέρμπι την Γιουβέντους με 2-0. Ηταν η πρώτη φορά μετά τον Απρίλιο του 2010 που κερδίζει την «Μεγάλη Κυρία» κρατώντας απαραβίαστη την εστία της σε αγώνα πρωταθλήματος.

Η επιλογή της Ημέρας

Δύο παιχνίδια ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα, πρόκειται για το Αρσεναλ – Νιούκασλ στην Πρέμιερ Λιγκ και το Κάλιαρι – Μίλαν στην Σέριε Α.

Κατά τα άλλα, το στοιχηματικό κουπόνι της ημέρας εμπεριέχει αναμετρήσεις από την Τουρκία, την Λατινική Αμερική, αγώνες δεύτερων κατηγοριών (Ιταλία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Γαλλία) αλλά και έναν αγώνα από το πρωτάθλημα της Κύπρου (Δόξα Κατωκοπιάς – ΑΕΚ Λάρνακας).

Οσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, να αναφέρουμε πως δεν προέκυψε κάτι αξιόλογο μετά την σημερινή μας μελέτη. Ετσι, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο.

BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης