novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Δυάδα στο “Στέλιος Κυριακίδης” και “Johan Cruyff ArenA”

Δυάδα στο “Στέλιος Κυριακίδης” και “Johan Cruyff ArenA”

Καλημέρα μας. Από τις τρεις χθεσινές μας επιλογές δεν μπήκε καμία στα «κερδισμένα» καθώς είχαμε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η ΑΕΛ με μια κακή άμυνα στα πρώτα λεπτά κατάφερε να δεχτεί εύκολο γκολ αλλά στην συνέχεια «στάθηκε» πολύ καλά στον αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 92’. Στο παιχνίδι του Ερμή με τον ΑΠΟΕΛ πιστεύω πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο Ρουσιάς, ο επιθετικός του Ερμή, όταν στο 0-0 έφυγε μόνος με τον τερματοφύλακα, δεν σημάδευε το δοκάρι αλλά έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Στο Γαλλικό παιχνίδι, αυτό την Ανζέ, όση ώρα είδα το ματς, η Ανζέ ήταν αρκετά καλή απλά δεν κατάφερνε να φτιάξει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει το ματς.

Προχωράμε με τις σημερινές επιλογές…

Κύπρος – Α’ Κατηγορία

Καρμιώτισσα – Δόξα Κατωκοπιάς: Η Δόξα έρχεται από τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με καλή εμφάνιση και έναν Σαντίκ σε φόρμα. Την θεωρώ καλύτερη από την Καρμιώτισσα αυτή την στιγμή και αυτό φαίνεται καθώς η Καρμιώτισσα παλεύει στα χαμηλά για την σωτηρία της ενώ την ίδια ώρα η Δόξα χτυπάει την πόρτα των Big 6. Με τα δεδομένα που έχω μπροστά μου το διπλό έπρεπε να είναι κάπου στα 2,70 ενώ το βρίσκω στην Parimatch στα 3,55. Υπάρχει αξία στο διπλό λοιπόν και θα το επιλέξω.

Ολλανδία – Eredivisie

Άγιαξ – PSV Αϊντχόφεν: Τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός για την κορυφή, είναι οι δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την στιγμή στην Eredivisie με την PSV στα τελευταία 8 παιχνίδια να έχει μαζέψει 20 βαθμούς ενώ ο «Αίαντας» στο ίδιο διάστημα πήρε 19 βαθμούς. Περιμένω ένα μεγάλο ντέρμπι σήμερα στο “Johan Cruyff ArenA” το οποίο θα κριθεί στην καλύτερη τακτική προσέγγιση αλλά και στην πιο σωστή στρατηγική. Μέχρι στιγμής πάντως ο προπονητής της PSV, Roger Schmidt, έχει κερδίσει την μάχη απέναντι στον Άγιαξ καθώς έχει δύο στα δύο απέναντι του και θέλει σήμερα να τριτώσει το καλό. Για δύο ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και η απόδοση του διπλού να φτάνει στα 5,07 στον Stoiximan τότε δεν μπορούμε να πούμε όχι. Υπάρχει υποτίμηση της PSV στις αποδόσεις και θέλω να το εκμεταλλευτώ αυτό.

Αυτά τα δύο σημεία είναι που πέρασαν στις τελικές επιλογές και θα μπουν στο δελτίο μου. Μονά και δυάδα λοιπόν με δυάδα σε «Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης» και «Johan Cruyff ArenA».

Καλή μας τύχη!

Το παιχνίδι μου

Μονά – Δυάδα (Stoiximan):
10/01, 16:00 – Καρμιώτισσα – Δόξα Κατωκοπιάς: -2- 3.40 *21 μονάδες
10/01, 17:45 – Άγιαξ – PSV Αϊντχόφεν: -2- 5.07 *13 μονάδες
Επί 7 μονάδες στην δυάδα

Σήφης

Σήφης

LLWWLLWLLWL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000+79.2502079.254.50104.70%

Από Ηλεκτρολόγος Μηχανικός σε προπονητή ποδοσφαίρου και μετά στο… στοίχημα. Μία σχέση όπου έδεσε την γνώση για μαθηματικά με το πάθος για το ποδόσφαιρο και έτσι έχουμε «χημεία». Η «σπεσιαλιτέ» του; Tο Κυπριακό Πρωτάθλημα!

Share Διαβαστε επισης