• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Θα κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι

Θα κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι

Με αδίκησε αρκετά το Σαββατοκύριακο, νομίζω το καταλάβατε από τα γραφόμενά μου. Ετσι, χθες παρότι (όπως έγραψα κιόλας) μου άρεσαν τα σημεία που είχε βγάλει η αρχική μου διαλογή, αποφάσισα να μην το ζορίσω και πήγα στο no bet.

Αποτέλεσμα; 3/3 με δύο καλοπληρωμένα στοιχήματα στα γκολ (g/g Εστορίλ στο 2.00 και over Μπρέσια στο 2.05), αλλά και μία υψηλή ισοπαλία για τα δεδομένα του Ζιλ Βιθέντε – Μπελενένσες. Τα έγραψα και στο twitter λίγο μετά το 0-3 της Βιτσέντζα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Νέο κουπόνι μπροστά μας και καλό θα είναι να αφήσουμε πίσω μας τα παλιά. Η αλήθεια είναι πως σε πρώτη ανάγνωση πρόκειται για ένα δύσκολο πρόγραμμα. Μόλις δύο οι σημερινές (πιθανές) επιλογές.

Ως σημείο ημέρας επιλέχτηκε ο άσος της Γκαζιαντέπ στην Τουρκία, με τίτλο: Με νίκη πιάνει κορυφή! Μου αρέσει και μένα αρκετά ο συγκεκριμένος άσος. Θεωρώ ότι οι διαφορές τους είναι τόσες που ο άσος θα μπορούσε να πληρώνει χαμηλότερα.

Το κίνητρο να πιάσει την κορυφή, έστω και για λίγες ώρες είναι σημαντικό και θεωρώ πως θα εκμεταλλευτεί την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και θα επικρατήσει της Ανκαραγκουτσού.

Αν έπαιζε και ο Μιραλάς (είναι τιμωρημένος) θα ήμουν ακόμα πιο ζεστός για τον άσο, ακόμα και έτσι όμως υπάρχει αρκετός χώρος.

Βολεύεται στην κόντρα επίθεση

Πάμε Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στη 2η κατηγορία. Εδώ, ισχύει το αντίθετο. Η Τοπ Ος είναι χαμηλότερου επιπέδου ομάδα από τους Νέους του Αγιαξ αλλά η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται και ταυτόχρονα η κακή των πιτσιρικάδων του «Αίαντα» με στρέφει στον αουτσάιντερ άσο.

Τέσσερις σερί νίκες και αήττητο έξι αγώνων για την Ος (4-2-0), με μόλις 2 τέρματα παθητικό στα 4 τελευταία. Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς διαθέτει μία από τις καλύτερες αμυντικές λειτουργίες στο πρωτάθλημα.

Οι Νέοι του «Αίαντα» σε αντίθεση με άλλες σεζόν, φέτος απογοητεύουν και αυτό είναι μία λογική εξέλιξη καθώς χτίζεται μία νέα ομάδα, με αρκετούς από τους παίκτες που την στήριξαν τα περασμένα χρόνια να προωθούνται στην πρώτη ομάδα. Εξι παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, με αχίλλειο πτέρνα την αμυντική λειτουργία όπου δέχτηκε 11 τέρματα.

Βέβαια, εκτός έδρας λειτουργεί καλύτερα έχοντας πάρει κάποια σπουδαία αποτελέσματα αλλά αυτό συνέβη κόντρα σε μεγάλες ομάδες, αναμετρήσεις που δίνουν έξτρα κίνητρο στους «πεινασμένους» παίκτες της. Μέσα σε όλα, έχει και κάποιες καλές απουσίες.

Τέλος, η Ος είναι ομάδα που αρέσκεται να δίνει την μπάλα στην αντίπαλο και να χτυπά στην κόντρα επίθεση (και στις 4 σερί νίκες της είχε χαμηλά ποσοστά μπάλας), κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα καθώς ο Αγιαξ Β’ είναι ομάδα που θέλει την μπάλα στα πόδια του. Στην συντριπτική πλειοψηφία των φετινών αναμετρήσεων είχε πάνω από 60% κατοχή (σε πολλές περιπτώσεις και 70%).

Αρα, θεωρώ πως το στυλ παιχνιδιού του Αγιαξ βολεύει πολύ την Ος που παρότι αγωνίζεται στην έδρα της, θα κάνει το αγαπημένο της παιχνίδι.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό:

5/1 – 22:00 – Τοπ Ος – Αγιαξ Β’: 1 (2.90) με 10 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης