• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Aλλάζει σιγά-σιγά φιλοσοφία

Aλλάζει σιγά-σιγά φιλοσοφία

Δεν μπορούμε να πούμε πως ξεκίνησε καλά για τις προβλέψεις μας το 2021. Μετά τις 36 τελικές προσπάθειες στο Μπόλτον-Κρόουλι, η Γρανάδα εχθές αστόχησε σε δύο μοναδικά τετ-α-τετ για να σκοράρει μετά το 1-0 της Εϊμπαρ και να επιβεβαιώσει το goal/goal.

Νωρίτερα, η Βιλαφρανκένσε αναδείχτηκε ισόπαλη στην έδρα της Βαρζίμ. Σημείο που από το 3.00 που πονταρίστηκε έφτασε μέχρι και το 2.40 μία ώρα πριν την έναρξή του και τελικά έκλεισε στο 2.70. Ενα τέρμα (που δεν ήρθε ποτέ) θα ήταν αρκετό για να επιστρέψει όλο το ποντάρισμα, είτε από την Γρανάδα, είτε από την Βιλαφρανκένσε.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου είχα αναφερθεί στην ιδιαίτερη σεζόν που διανύουμε και η οποία χαρακτηρίζεται για τα σκαμπανεβάσματά της. Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Εχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας και ταμείο θα κάνουμε στο τέλος του.

Προγνωστικά Δευτέρας: Αλλαγή φιλοσοφίας

Ως σημείο της ημέρας επιλέχτηκαν τα πολλά γκολ στο Μπρέσια – Βιτσέντζα κάτι που προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο έχοντας παρακολουθήσει την Μπρέσια στα τελευταία της παιχνίδια.

Η επιθετική της ποιότητα σε συνδυασμό με την φιλοσοφία του νέου τεχνικού αλλά και τα αμυντικά της προβλήματα προδιαθέτουν παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Δύο ομάδες με αρκετά υψηλούς μέσους όρους τερμάτων ανά αγώνα στο πρωτάθλημα και το over σε καλή τιμή, πιο συγκεκριμένα ως αουτσάιντερ σίγουρα έχει αξία στο 2.05 παρά το ότι μιλάμε για Ιταλικό αγώνα.

Αλλωστε, παίρνοντας αφορμή από τα στατιστικά των μεγάλων (σ.σ Serie A), το Ιταλικό ποδόσφαιρο αλλάζει σιγά-σιγά φιλοσοφία και γίνεται πιο επιθετικό, πιο συναρπαστικό στο μάτι του γνήσιου θεατή.

Αυτουνού που δεν τον νοιάζει ποιος θα κερδίσει και γιατί, αλλά πόσες φορές θα σηκωθεί από τον καναπέ του (εν προκειμένη) μόνο και μόνο απολαμβάνοντας τη χαρά που προσφέρει απλόχερα το άθλημα.

Προγνωστικά Πορτογαλίας

Στην Πορτογαλία η αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται με 4 αναμετρήσεις, δύο σε κάθε κατηγορία. Δύσκολες οι προβλέψεις όσον αφορά τα σημεία. Στην Primeira Liga αν κρατούσα κάτι θα ήταν η ισοπαλία στο Ζιλ Βιθέντε – Μπελενένσες. Η Μπέλε είναι μετά την Μποαβίστα η ομάδα με τα περισσότερα «Χ» στο πρωτάθλημα (5) και παρά την ήττα είχε πολύ καλή παρουσία κόντρα στην πρωτοπόρο Σπόρτινγκ. Αξιόλογη ομάδα η Ζιλ Βιθέντε, αμφότερες δεν φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές (4/5 εντός της Ζιλ ήταν under, όλα τα εκτός έδρας για την Μπέλε ήταν under). Πιθανός συμβιβασμός.

Στη δεύτερη κατηγορία έχει τύχες το αουτσάιντερ goal/goal (2.00) στο Εστορίλ – Πεναφιέλ. Σε καλό φεγγάρι η Πεναφιέλ, μετρά 7 στο δρόμο δίχως ήττα (4-3-0) και εκτός έδρας συνηθίζει να σκοράρει (5/6 ήταν g/g+over). Η πρωτοπόρος Εστορίλ διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (σκόραρε σε όλα τα εντός) και την καλύτερη άμυνα, αλλά εσχάτως δεν πατάει σταθερά κάτι που φαίνεται και απ’ ότι η εστία της παραβιάστηκε και στα 4 τελευταία παιχνίδια στη βάση της (όλα g/g).

Αυτά ήταν, έχω αποφασίσει να μην παίξω κάτι σήμερα λόγω διαχείρισης αν και μου αρέσουν κάποια από τα παραπάνω. Καλά να περνάτε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης