• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Γκολ στη La Liga, αουτσάιντερ στη Β’ Πορτογαλίας

Γκολ στη La Liga, αουτσάιντερ στη Β’ Πορτογαλίας

Παρά τις 36 συνολικά τελικές προσπάθειες (12 on target) και τα 2 δοκάρια (ένα για κάθε ομάδα), το Μπόλτον – Κρόουλι κατόρθωσε να ολοκληρωθεί με under (0-1) και να μας χαλάσει τη δυάδα με τα over που θα έφερνε και κέρδος στη χθεσινή στήλη.

Το Σουίντον – Γουίγκαν αναβλήθηκε αλλά με την Γουλβς να προλαβαίνει να παίρνει προβάδισμα 2 τερμάτων στο ημίχρονο (3-1), προτού τελικά ισοφαριστεί (3-3), επιστράφηκαν πάνω από τις μισές μονάδες του χθεσινού πονταρίσματος.

Σημαντικό «όπλο» η πρώιμη πληρωμή ή αλλιώς δύο και ταμείο.

Αρκετά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας, αν και αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να θεωρηθεί ένα πρόγραμμα καλό.

Το αουτσάιντερ της ημέρας

Θα ξεκινήσω από Πορτογαλία και μάλιστα από την 2η κατηγορία. Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βαρζίμ και Βιλαφρανκένσε είναι αυτή που θα μας απασχολήσει. Εδώ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Τραγικό ξεκίνημα για την Βαρζίμ με 1-3-9 σε σύνολο 13 αναμετρήσεων. Ουραγός εδώ και αρκετές αγωνιστικές, με την τελευταία της νίκη (στο πρωτάθλημα) να χρονολογείται στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, όταν ακόμα κάναμε μπάνια.

Μετά την τελευταία ήττα (η οποία ήταν η 9η στα 10 τελευταία παιχνίδια της), η διοίκηση απομάκρυνε τον έμπειρο τεχνικό Μιγκέλ Λεάλ που ήταν ο 2ος τεχνικός την τρέχουσα σεζόν. Ετσι, το… καράβι έχει μείνει ακυβέρνητο μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης. Υπηρεσιακός ανέλαβε ένας πρώην παίκτης της, μέλος του τεχνικού επιτελείου, ούτε καν τεχνικός.

Η Βαρζίμ σήμερα μας προσφέρεται ως φαβορί στον αγώνα με την Βιλαφρανκένσε που στα 7 τελευταία παιχνίδια (2-4-1 – σχεδόν όλα με αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας) ηττήθηκε μόλις μία φορά και αυτή από την πρωτοπόρο Εστορίλ με το οριακό 0-1. Μάλιστα, πριν ένα μήνα ήταν η ομάδα που έσπασε το εντός έδρας αήττητο της Μάφρα και εκτός έδρας έχει αρκετά καλές επιδόσεις εσχάτως (2-2-1). Το διπλό ως αουτσάιντερ έχει αξία.

Προγνωστικά La Liga

Στη La Liga θα διαφωνήσω με τις υψηλές τιμές στα g/g και over του Εϊμπάρ – Γρανάδα.

Η Εϊμπαρ έρχεται από σπουδαίο αποτέλεσμα στη Βαρκελώνη το οποίο προσδίδει αυτοπεποίθηση και σίγουρα θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί σήμερα. Θεωρώ δεδομένο πως θα προσπαθήσει να βελτιώσει το εντός έδρας ενεργητικό της, καθώς έχει σκοράρει μόλις δύο φορές έναντι 10 εκτός έδρας και οι συγκυρίες είναι ιδανικές.
Η Γρανάδα έρχεται από νίκη αλλά μετρά σημαντικές απουσίες στην άμυνά της. Επιθετικά βρίσκει φάσεις και σκοράρει. Μόνο απέναντι στη Ρεάλ δεν τα κατάφερε στα 7 τελευταία για την La Liga. Το goal/goal στο 2.05.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα

03/01 – 19:00 – Βαρζίμ – Βιλαφρανκένσε: 2 (3.00) με 15 μονάδες

03/01 – 19:30 – Εϊμπάρ – Γρανάδα: goal/goal (2.00) με 20 μονάδες

και 5 μονάδες στη δυάδα τους

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης