• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τρίτης: Με δυάδα στο 4.20 και μονό στο 4.75

Προγνωστικά Τρίτης: Με δυάδα στο 4.20 και μονό στο 4.75

Κακή εμφάνιση από την Ολντερσοτ και δίκαιη ήττα στην έδρα της Γιόβιλ. Παιχνίδι που έδειχνε να έχει λάθος στις αποδόσεις του, με το 3.20 να μετατρέπεται σε 2.75 πριν την έναρξή του αλλά ήταν από τις φορές που αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα, μάλλον διάλεξα λάθος, καθώς (όπως έγραψα) στην αρχική μου διαλογή υπήρχε και το Τούρκικο «Χ», το οποίο πέρασε και μάλιστα καλοπλήρωνε.

Τρίτη σήμερα, με το στοιχηματικό κουπόνι να εμπεριέχει αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Αγγλίας

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Αρσεναλ προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στο ντέρμπι επί της Τσέλσι (3-1), η οποία για να έχει αντίκτυπο θα πρέπει να συνδυαστεί με νίκη στο σημερινό της παιχνίδι. Η Μπράιτον δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά στην έδρα της δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη φόρμουλα και αγνοεί τη νίκη (0-4-3).

Με φρέσκο τον Ομπαμεγιάνκ και μία ημέρα παραπάνω ξεκούρασης από την αντίπαλό της (η Μπράιτον έπαιζε την Κυριακή και μάλιστα εκτός έδρας), το διπλό στο 2.30 θα βρίσκεται στις επιλογές μου.

Στις χαμηλότερες κατηγορίες η Σάουθεντ στο 4.75 αξίζει προσοχής. Σε καλό μομέντουμ (3-2-0) και με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι του Εσεξ απέναντι στην Κόλτσεστερ.

Αντιθέτως, η Λέιτον Οριεντ γνώρισε μία ακόμα ήττα στην έδρα της Κέμπριτζ, η 3η διαδοχική και 5η στα 6 τελευταία παιχνίδια της. Ομάδα με αρκετά σκαμπανεβάσματα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο.

Προγνωστικά Ισπανίας

Μετά από αρκετό διάστημα οι ομάδες της La Liga βρήκαν χρόνο για να πάρουν ανάσες, καθώς πέρασε μία εβδομάδα από την τελευταία τους αναμέτρηση.

Αρκετά σημαντικό για την δεδομένη χρονική στιγμή, κάτι που θεωρώ θα φανεί στο γήπεδο. Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ είναι αυτό που θα μας απασχολήσει.

Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, η Σεβίλλη παρότι δεν έχει τα νούμερα που θα έπρεπε συνεχίζει να δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια της, ειδικά εντός έδρας αλλά παράλληλα δυσκολεύεται να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα (η εστία της παραβιάστηκε στα 4/5 τελευταία).

Η Βιγιαρεάλ θα μπορούσε κάλλιστα να έχει κερδίσει την Μπιλμπάο, δημιούργησε πολλές φάσεις και εκτός έδρας προέρχεται από 4 σερί g/g.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Δυάδα (Bet365*):

29/12 – 18:00 – Σεβίλλη – Βιγιαρέαλ: goal/goal (1.90)

29/12 – 20:00 – Μπράιτον – Αρσεναλ: 2 (2.20)

στη δυάδα απόδοσης 4.20 ποντάρισμα 10 μονάδων

Μονό (Bet365*):

29/12 – Λέιτον Οριεντ – Σάουθεντ: 2 (4.75) με 7.40 μονάδες

*σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης