• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Δευτέρας: Ενα αουτσάιντερ διπλό και μία πιθανή ισοπαλία

Προγνωστικά Δευτέρας: Ενα αουτσάιντερ διπλό και μία πιθανή ισοπαλία

Ενα σημείο είχα σημαδέψει για εχθές (Αντβέρπ), αλλά το ενδιαφέρον των Κινέζων για τον τεχνικό της ομάδας από την Αμβέρσα, Ιβαν Λέκο με έκανε να πάω πάσο.

Ο Κροάτης τεχνικός έχει δουλέψει και στην χώρα μας ένα διάστημα και πιο συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ ως βοηθός του Ιγκορ Τούντορ. Η Αντβερπ πάντως παρά το θέμα που προέκυψε έδειξε να μην επηρεάζεται ιδιαίτερα και κέρδισε (με ανατροπή) την αξιόλογη Σαρλερουά.

Από τις καλές ομάδες του Βελγίου, το γεγονός πως της πήγα κόντρα 3 φορές οφειλόταν στην κούραση λόγω διαδοχικών αναμετρήσεων σε Γιουρόπα και πρωτάθλημα. Μία κέρδισα, δύο έχασα έχοντας όμως ποντάρει σε υψηλές αποδόσεις (3.75 & 5.50) και με την τύχη απέναντί μου.

Προγνωστικά Δευτέρας

Ας αφήσουμε όμως τα παλιά πίσω μας και πάμε γρήγορα στα φρέσκα, σε ένα πρόγραμμα που δίνει επιλογές. Εκεί που θα σταθώ είναι το Γιόβιλ – Ολντερσοτ.

Προφανές λάθος στην εκτίμησή των bookmakers, καθώς μας προσφέρεται καθαρό φαβορί μία ομάδα που όχι μόνο δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της, αλλά μετρά και 5 ήττες σε σύνολο 6 αναμετρήσεων.

Σαν ονόματα, η Γιόβιλ έχει βαρύτερη φανέλα αλλά ακόμα και αυτό αν το συμπεριλάβω στο ζύγι δεν μου βγαίνει 3.20 το διπλό (μέχρι χθες έπαιζε στο 3.50). Ο Ντάρελ Σαρλ βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο στον πάγκο της ομάδας, στηρίζεται από την διοίκηση αλλά η πίεση είναι έντονη και σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος πιθανότατα θα κουνήσει… μαντήλι. Η συντριβή στην έδρα της Τορκί επιβάρυνε ακόμα περισσότερο την κατάσταση η οποία κρίνεται οριακή στο κλαμπ.

Η Ολντερσοτ από την άλλη πλευρά ταξιδεύει με φουλ ψυχολογία μετά τα δύο τελευταία θετικά αποτελέσματα, μάλιστα το Σάββατο κέρδισε εύκολα (3-0 στο 38′) κάνοντας συντήρηση δυνάμεων και μία νίκη σήμερα θα την βρει πιθανότατα στο μέσο του πίνακα και αρκετά μακριά από τις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης. Στο 3.20 το διπλό, πάνω από 2.90 δεν θα το έδινα προσωπικά.

Κλείνω με μία ισοπαλία από Τουρκία και την αναμέτρηση Κόνιασπορ – Ρίζερσπορ. Οι διαδοχικές αγωνιστικές έχουν φέρει κούραση και κάθε πόντος μετρά διπλά. Αμφότερες έρχονται από μεγάλες νίκες και είναι ισόβαθμες με 18 πόντους. Να σημειώσω ότι και οι δύο έχουν ακριβώς ίδιες επιδόσεις (5-3-5). Δεν αποκλείω έναν συμβιβασμό σήμερα, με την ισοπαλία να παίζει στο 3.40.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό (Bet365):

28/12 – 17:00 – Γιόβιλ – Ολντερσοτ: 2 (3.20) με 15 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης