• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Πέμπτης: Φαβορί και αουτσάιντερ

Προγνωστικά Πέμπτης: Φαβορί και αουτσάιντερ

Χαιρετώ! Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, μπορεί να μην θυμίζει σε πολλά από αυτά που είχαμε συνηθίσει να κάνουμε τα περασμένα χρόνια, αλλά παραμένει μία ιδιαίτερη/οικογενειακή ημέρα.

Ετσι, είναι ευκαιρία εφόσον λόγω καραντίνας βρισκόμαστε στα σπίτια μας να περάσουμε αυτές τις γιορτινές ημέρες με τις οικογένειες μας.

Ξέρετε, μπορεί να μοιάζει βαρετό μπροστά σ’ αυτά που άλλες χρονιές έπραττε ο καθένας (ταξίδια κτλ), αλλά σκεφτείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που λόγω συνθηκών που επικρατούν δεν μπορούν να συναντήσουν φέτος τους δικούς τους.

Προγνωστικά ημέρας

Λίγα παιχνίδια στο στοιχηματικό μας κουπόνι, αλλά προκύπτουν δύο επιλογές από την Τουρκία. Δύο άσοι για να γίνω πιο συγκεκριμένος.

Θα ξεκινήσω από την Σίβασπορ η οποία ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους αγώνες στην Ευρώπη και έχασε σημαντικό έδαφος στο πρωτάθλημα. Το υλικό της δεν είναι σε καμία περίπτωση για τόσο χαμηλά και αναμένω διόρθωση μέσα στις διαδοχικές αγωνιστικές των εορτών. Στη νίκη επί της Κόνιασπορ έπιασε καλή απόδοση και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μία περιορισμένων δυνατοτήτων και πολλών απουσιών, Γκεντσλερμπιλιγκί. Ο άσος στο 1.75, αν συνδυαστεί με το under4.5 σκαρφαλώνει στο 2.05. Μαζί και η παράδοση, με την Σίβασπορ να έχει κερδίσει και στα 5 τελευταία εντός έδρας την Γκεντσλερ (όλες οι νίκες συνδυάστηκαν με under3.5).

Δεύτερη επιλογή ο άσος της Καϊσέρισπορ κόντρα στην Κόνιασπορ σε τιμές αουτσάιντερ. Σημαντικός αγώνας για τη γηπεδούχο καθώς ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μέσα στις γιορτές. Εντός μπορεί να αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία, αλλά κόντραρε δυνατές ομάδες (Τραμπζονσπόρ, Φατίχ) και η Κόνιασπορ που έχει 2-3 καλές απουσίες (κέρδισε μόνο την Ερζερούμσπορ στα 4 τελευταία και η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 12′) είναι στα μέτρα της. Το σετ θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, οπότε το 3.10 που βρίσκω στον άσο έχει αξία για μένα (2.10 το DNB).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα

24/12 – 15:00 – Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ: 1 DNB (2.10) με 25 μονάδες

24/12 – 15:00 – Σίβασπορ – Γκεντσλερμπιλίγκι: 1 & Under4.5 (2.00) με 25 μονάδες

και 10 μονάδες στη δυάδα τους

Υ.Γ Η κάβα θα ανανεωθεί στην επόμενη στήλη

Υ.Γ1 Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης