• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σαββατοκύριακο με επιλογές για όλα τα γούστα

Σαββατοκύριακο με επιλογές για όλα τα γούστα

Λανθασμένη αποδείχτηκε η χθεσινή επιλογή των κόρνερ στην Πολωνία, με τα δύο γρήγορα τέρματα από πλευράς γηπεδούχων να λειτουργούν αρνητικά ως προς την επίτευξη του στόχου.

Είναι προφανές πως στο δίλημμα γκολ ή κόρνερ, επέλεξα λάθος και σ’ αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο η απόλυση του τεχνικού των φιλοξενούμενων, καθώς πίστεψα πως θα λειτουργούσε ως ηλεκτροσόκ αλλά μάταια.

Προχωράμε, κοιτάμε μπροστά ενώ τρέχουμε ένα κακό σερί το οποίο ελπίζω πως σήμερα θα σταματήσει και η κάβα της στήλης θα αυξήσει τα ήδη θετικά της νούμερα.

Προγνωστικά Ιταλίας

H Φιορεντίνα ξεκίνησε με στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και βρίσκεται λίγο έξω από την επικίνδυνη ζώνη. Ιδιαίτερα σημαντικό το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην άνετη Βερόνα, θεωρώ πως πρέπει και μπορεί να το πάρει προτού ταξιδέψει για το Τορίνο και τον αγώνα με την Γιουβέντους.

Στη δεύτερη κατηγορία τώρα, η Κοζέντσα αποτελεί μία επιλογή που απαιτεί προσοχής. Ερχεται από την καλύτερή της εμφάνιση όπου θα μπορούσε να πετύχει άλλα τόσα τέρματα, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική (2-3-1) και πετυχαίνει την Κρεμονέζε σε δύσκολη φάση με μόλις μία νίκη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, η γηπεδούχος στερείται σε ένα ακόμα αγώνα 2-3 σημαντικούς ποδοσφαιριστές ενώ το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο προπονητής είναι υπό ατμών και πιθανότατα θα αποχωρίσει με την διοίκηση να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι. Πέρυσι η Κοζέντζα είχε βγάλει σπουδαίο διπλό στην ίδια έδρα.

Προγνωστικά Νορβηγίας

Ασχοληθήκαμε ξανά με την περίπτωση της Μπόντο Γκλιμτ στη Νορβηγία η οποία αξίζει αφιέρωμα γι’ αυτά που έχει καταφέρει. Εχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, σήμερα μάλιστα αν επικρατήσει της Βίκινγκ εντός έδρας καταγράφει το απόλυτο εντός έδρας νικών σε μία σεζόν (15/15). Επίσης, ο πρώτος σκόρερ Junker σίγουρα θα θελήσει σ’ αυτήν την ιστορική σεζόν για την ομάδα του να είναι ο πρώτος σκόρερ. Τώρα, ισοβαθμεί με τον Πελεγκρίνο της Κρίστανσουντ η οποία αγωνίζεται μεσοβδόμαδα. Νομίζω πως θα συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι. Η αρμάδα της Μπόντο δεν έχει αντίπαλο, αν σήμερα έχει στόχο να βάλει 5 ή 6, απλά θα το κάνει. Επιλογή το over2.5 γκολ Μπόντο, αποτέλεσμα να είναι άσος και να σκοράρει ο Junker στο 1.86. Οπως και το over3.5 Μπόντο Γκλιμτ και Junker να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο 2.60.

Προγνωστικά Ελβετίας

Η Βασιλεία ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Γιουνγκ Μπόις έχοντας κακή απόδοση. Μάλιστα αξίζει να αναφέρω πως στα τελευταία εντός έδρας παρότι κέρδισε, δέχτηκε αρκετές τελικές ακόμα και από ομάδες της ουράς: Σιόν (18) – Σερβέτ (20) – Λωζάνη (19). Αντιθέτως, η Σεντ Γκάλεν τρέχει αήττητο σερί και μπορεί να επωφεληθεί το μομέντουμ. Το μομέντουμ είναι με τους φιλοξενούμενες, ενώ οι γηπεδούχοι θα στερηθούν σε ένα ακόμα αγώνα τον σημαντικό Στόκερ.

Επιλογή φόρμας και μομέντουμ η Λουκέρνη που την δεδομένη χρονική στιγμή είναι σε εξαιρετική φάση έχοντας κοντράρει καλές ομάδες. Στο 0-0 με την Ζυρίχη είχε 32(!) τελικές και άξιζε τη νίκη. Η Λωζάνη εντός δεν είναι κανά θερίο, ή κερδίζει ή χάνει (3-0-3) και στο κέρδισε μόνο την ουραγό Βαντούζ στα τρία τελευταία. Μάλιστα, η Λουκέρνη έχει και μία μέρα παραπάνω ξεκούρασης.

Παιχνίδια για over

Στην Πολωνία η φιλοσοφία της Ρακόβ είναι λίγο πολύ γνωστή. Παίζει το πιο επιθετικό παιχνίδι στην χώρα και διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία. Σε καλή κατάσταση και η Πιαστ η οποία τρέχει ένα δυνατό σερί, σκοράρει και δέχεται τέρματα. Η Ρακόβ έχει ένα έξτρα κίνητρο για τη νίκη, καθώς μετά την χθεσινή ήττα της Λέγκια θα πιάσει κορυφή και θα παραμείνει για μήνες (τελευταία αγωνιστική πριν την χειμερινή διακοπή).

Στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, έχουμε ομάδα με 11 σερί over και 11/12 φετινά παιχνίδια της (Πορτο Β’) να αγωνίζεται στην έδρα της πρωτοπόρου και καλύτερης επίθεσης της κατηγορίας (Εστορίλ) με το over στο 1.95. Φέρ’το εδώ.

Προγνωστικά Κυριακής

Στην Ελληνική Σούπερ Λίγκα με όσα έχουν συμβεί στον οργανισμό ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Αρη, τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού, αλλά και την πρόσφατη εικόνα των δύο ομάδων, το 5.75 στο διπλό του Παναθηναϊκού είναι υπερβολή. Το συμπεριλαμβάνω από σήμερα καθώς θεωρώ ότι θα πέσει. Ο Μπόλονι είναι αξιόλογος τεχνικός, έχει φέρει στα μέτρα του την ομάδα η οποία ταξιδεύει με ψυχολογία σε μία άδεια Τούμπα και πιθανότατα όλα όσα έχουν συμβεί να έχουν επηρεάσει και τους παίκτες του Δικεφάλου. Value οποιαδήποτε τιμή άνω του 3.80 για μένα.

Κλείνω με Γαλλία και την κόντρα της Παρί. Με σημαντικές απουσίες και πάλι, που ενδέχεται να γίνουν περισσότερες αν δεν αγωνιστεί ο Μαρκίνιος και την Λιλ φέτος να έχει αποδείξει ότι έχει τρομερές δυνατότητες (9-5-1). Είναι η πρωτοπόρος του Γαλλικού πρωταθλήματος και όχι τυχαία, ευελπιστώ μόνο η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό να μην την έχει επηρεάσει. Στο 3.75 ο άσος, με μία Παρί να έχει ηττηθεί σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια που έδωσε εντός συνόρων (Λυών, Μονακό, Μαρσέιγ).

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent Bet365:

19/12 – 16:00 – Κρεμονέζε – Κοζέντσα: 2 (4.50) με 10 μονάδες

20/12 – 19:30 – ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: 2 (5.75) με 8 μονάδες σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή*

20/12 – 22:00 – Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν: 1 (3.75) με 12 μονάδες σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή*

με 3 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

Trixie Bet365:

19/12 – 19:00 – Μπόντο Γκλιμτ – Βίκινγκ: over3.5 Μπόντο – anytime Junker (2.60)

19/12 – 21:30 – Βασιλεία – Σεντ Γκάλεν: 2 (3.25)

20/12 – 17:00 – Λωζάνη – Λουκέρνη: 2 (2.90)

με 8 μονάδες στις δυάδες και 3 στην τριάδα

Δυάδα1 Bet365:

19/12 – 16:00 – Φιορεντίνα – Βερόνα: 1 (2.05) σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή*

19/12 – 19:00 – Μπόντο Γκλιμτ – Βίκινγκ: over2.5 Μπόντο – anytime Junker – 1 (1.83)

στη δυάδα απόδοσης 3.75 ποντάρισμα 25 μονάδων

Δυάδα2 Bet365:

20/12 – 16:00 – Πιαστ – Ρακόβ: over (1.925)

21/12 – 19:00 – Εστορίλ – Πόρτο Β’: over (1.95)

στη δυάδα απόδοσης 3.75 ποντάρισμα 25 μονάδων

και 10 μονάδες στην τετράδα απόδοσης 14.10.

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης