• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Η παρουσία του Τσερεβτσένκο μπερδεύει τα πράγματα

Η παρουσία του Τσερεβτσένκο μπερδεύει τα πράγματα

Χαιρετώ! Η Τρίτη δεν πήγε καλά παρότι υπήρχαν καλές προδιαγραφές. Η Βίντερτουρ στην εκπνοή του ημιχρόνου (και προτού δεχτεί το γκολ) είχε χαμένο τετ-α-τετ που πιθανότατα θα άλλαζε την ιστορία του αγώνα, ενώ στην Αγγλία η Χάλιφαξ ήταν αρκετά καλή αλλά πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της.

Η Χάλιφαξ προηγήθηκε νωρίς, αλλά ισοφαρίστηκε άμυνα ενώ κυριάρχησε σε όλο το 2ο μέρος και είχε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 2-2 μετά το 75′, σημείο όπου είχε στριμώξει για τα καλά την (ανώτερη ποιοτικά) αντίπαλό της.

Σημείο του 4.00 που ξεκάθαρα έπρεπε να είχαμε πληρωθεί, με την μικρή θεωρητικά να πραγματοποιεί σπουδαίο παιχνίδι και να επιβεβαιώνει την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά την μεγάλη να στέκεται τυχερή.

Θέλω κάνω ένα γενικό σχόλιο για το νησί μιας και έρχεται εορταστικό πρόγραμμα και όλος ο κόσμος θα πέσει πάνω στους Αγγλους. Η Αγγλία δεν είναι (μόνο) πινακάκια και στατιστικές, άνοιξα ένα soccerway και με (το φτωχό μου) το μυαλό κάνω υπολογισμούς με δικές μου (αβάσιμες) θεωρίες. Είναι πολλά ακόμη που για να κατανοήσεις και να μπορέσεις να μπεις στο παιχνίδι θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά προτού θεωρήσεις τον εαυτό σου έτοιμο να εκφέρει γνώμη. Αυτά και προχωράμε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μικρό κουπόνι αυτό της Πέμπτης, με τους περισσότερους αγώνες που το απαρτίζουν να αφορούν το Κύπελλο. Δύσκολη η ανάγνωσή του. Χθες για παράδειγμα στο Ισπανικό Κύπελλο οι μεγάλες δυνάμεις εύκολα ή δύσκολα (Βαλένθια) πέρασαν στην επόμενη φάση. Κάποιες (λίγες) περιπτώσεις ομάδων από την Segunda την…πάτησαν, όπως π.χ η Μιραντές (η κόντρα της έφτανε το 6.50) και η Λογκρονιές (στο 3+ η κόντρα της).

Σήμερα όμως κάποιες αντίστοιχες κόντρες ομάδων της Segunda που δεν θέτουν το Κύπελλο στις προτεραιότητές τους, όπως η Καρταχένα που έχει δουλίτσα στο πρωτάθλημα, κρίνονται αρκετά ψυλλιασμένες.

Στην Ρωσία, η κόντρα της Λοκομοτίβ Μόσχας σε πρώτο πλάνο. Η ομάδα από την Μόσχα διασύρθηκε στην έδρα της Κράσνονταρ (0-5), ενώ της βγαίνουν τα κατάλοιπα που άφησαν οι διαδοχικοί αγώνες από το Europa League.

Την έχω παρακολουθήσει στενά την Λοκομοτίβ, μάλιστα είχα διαφωνήσει έντονα με τον φαβοριτισμό στο g/g του αγώνα με την Μπάγερν και δικαιώθηκε ενώ και τώρα συνεχίζει δίχως δύο από τους κορυφαίους φορ της (Σμολόφ/Ζε Λουίς).

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα μία πιο… ελεγχόμενη ήττα στην έδρα της Κράσνονταρ, καθώς μετά από συντριβές οι μεγάλες ομάδες συνηθίζουν να βγάζουν αντίδραση και εγωισμό. Παρόλα αυτά, η Κίκμι είναι πιο φρέσκια και βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μετρώντας αήττητο σερί 5 αναμετρήσεων (4-1-0). Η επιτυχία της αυτή ανεβαίνει στα μάτια μου καθώς ήρθε κόντρα σε καλές ομάδες.

Για να καταλάβετε την διαφορά, στις τελευταίες 25 ημέρες η Λοκομοτίβ έχει αγωνιστεί σε 7 αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι 4 ήταν εκτός έδρας (επιπλέον κούραση) ενώ στο ίδιο διάστημα η Κίμκι έχει αγωνιστεί σε 4. Στην γηπεδούχο προέκυψαν δύο καλές απουσίες λόγω καρτών, αλλά απουσίες και μάλιστα αρκετές έχει και η φιλοξενούμενη, ενώ θα πρέπει να τονίσω και το ότι ο προπονητής της Κίμκι (Τσερεβτσένκο) έχει διατελέσει προπονητής και παίκτης της φιλοξενούμενης επί σειρά ετών.

Δεν παίζω κάτι pre game, θα περιμένω στο live καθώς η περίπτωση του Τσερεβτσένκο μετατρέπει σε ιδιαίτερη την αναμέτρηση.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2256.87 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: – μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης