• Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Σημείο είναι και το no bet

Σημείο είναι και το no bet

Κάθε Κυριακή βράδυ συνηθίζω να κάνω τον απολογισμό του Σαββατοκύριακου, αλλά και γενικά της εβδομάδας που πέρασε. Ποια ήταν τα σωστά και ποια τα λάθος. Τι θα μπορούσε να αλλάξει και τι όχι. Τα συναισθήματα ανάμεικτα.

Αν στο μεσοβδόμαδο η τριάδα στο σύστημα (υπερ)κάλυπτε την πικρία της απώλειας του απόλυτου (λόγω Σταρτ), στο Παρασκευοσαββατοκύριακο (για να το θέσω καλύτερα) δεν υπήρχε κάτι για να την μετριάσει.

Γνώριζα και σας το είχα πει, πως το πρόγραμμα δεν ήταν καλό (μέτριο προς κακό το χαρακτήρισα συγκεκριμένα). Ο στόχος μου ήταν να παίξω πιο δυνατά αυτά που πίστευα περισσότερο (την Παρασκευή) και να μειώσω μίζα μέσα στο ΣΚ ώστε να ισορροπήσω. Και έτσι συνέβη.

Επαιξα 57.50 μονάδες την Παρασκευή, 18 μονάδες το Σάββατο και 23.5 την Κυριακή. Συνολικά 99 μονάδες. Δηλαδή κατά μέσο όρο ένα (σχεδόν) νορμάλ bet/ημέρα (συγκεκριμένα 33 μονάδες/ημέρα).

Αυτό που δεν μπορούσα να προβλέψω ήταν το 0/8. Αλλά και πάλι, δεν ήταν αυτό που με πείραξε περισσότερο.

Πήγαμε… τάπα τόσες ημέρες, με την κάβα να αυξάνεται ανά ημέρα, ήταν κάπου λογικό να έρθει ένα ντεφορμάρισμα και είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πότε να πατήσεις φρένο. Η άλλη οπτική λέει ότι εφόσον είχα το μομέντουμ, μπορούσα να… βαρούσα πιο δυνατά και φυσικά να μετράω περισσότερες απώλειες τώρα.

Και για να καταλήξω, εκεί που δεν με συγχωρώ είναι δύο σημεία που δεν συμπεριέλαβα στο παιχνίδι μου. Το ένα ειδικά (η Μπέβερεν), έβγαζε μάτια από νωρίς μέσα στην εβδομάδα. Κάτι 7.50ρια στο διπλό ήταν εκτός λογικής, ακόμα και το 6.00ρι εχθές φυσικά.

Επίσης, ψάχνω καιρό τώρα την κόντρα της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς έβλεπα ότι δεν πατάει σταθερά. Με Μονπελιέ έκανα πίσω λόγω Ντελόρ (απουσίαζε), αλλά τώρα έκανα λάθος. Κοντά στο 5.00 το διπλό, με την Παρί Σεν Ζερμεν να χάνει με 0-1 και να μετρά 4 ήττες (σε 14 αγωνιστικές) ήδη την τρέχουσα σεζόν, επίδοση που είναι η χειρότερή της τα τελευταία 11 χρόνια (!).

Προγνωστικά Δευτέρας

Δύσκολη ημέρα για στοίχημα η σημερινή. Λίγα παιχνίδια, σχεδόν κανένα δεν εμπνέει. Ας δούμε 2-3 που συζητήθηκαν.

Στην Τουρκία, η Σίβας παίζει σερί παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα ενώ έχει χτυπηθεί σε κάποιο βαθμό από τον covid19. Ξανά (όπως με Γκεζτεπέ) φαβορί (με 0-1-4 εντός έδρας), την στιγμή που η Αντάλιασπορ είναι ξεκούραστη και έρχεται από νίκη. Βέβαια και εδώ υπάρχουν κάποια αρνητικά. Αρχικά, η Αντάλια δεν έχει το μομέντουμ της Γκεζτεπέ, ούτε η Σίβασπορ σημαντικό αγώνα (Ευρώπης) μπροστά της. Και το πιο βασικό; Η απόδοση. Στο 4.50 ήταν η Γκεζτεπέ, στο 3.60 η Αντάλιασπορ.

Στην Ολλανδία, η Τοπ Ος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι (2-2-0) και σε αντίθεση με τις άλλες ομάδες της κατηγορίας στόχος της είναι η ουσία και το αποτέλεσμα, παρά να κερδίσει τις εντυπώσεις. Γι’ αυτό και κατέχει έναν από τους πιο χαμηλούς μέσους όρους τερμάτων στο πρωτάθλημα (2.40). Από τις πιο αδύναμες επιθέσεις της κατηγορίας (αν και στα 4 τελευταία σκόραρε 5 φορές ενώ σε 11 είχε ματώσει μόλις 9 φορές τα δίχτυα), αλλά και μέσα στην 8αδα των καλύτερων αμυντικών λειτουργιών. Η Ουτρέχτη Β’ εντός έδρας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, χάνει η κερδίζει (3-0-5) και σε αντίθεση με την Ος δεν χωρούν σκοπιμότητες στο παιχνίδι της. Αυτό είναι που με κάνει να κοιτώ το διπλό, αλλά και εδώ η απόδοση δεν βοηθά. Το 3.20 είναι πάνω-κάτω fair, θα το ήθελα υψηλότερα.

Αυτά από εμένα, καλή Δευτέρα και καλή εβδομάδα. Τα λέμε αύριο!

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης