novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Σαββάτου: Επιλογές υψηλού ρίσκου

Προγνωστικά Σαββάτου: Επιλογές υψηλού ρίσκου

Κάκιστη η Γκενκ χθες βράδυ, θα μπορούσε (και έπρεπε) να έχει δεχτεί περισσότερα τέρματα. Αν δεν ήξερες ποια από τις δύο ομάδες ήταν αυτή που τρέχει σερί 7 νικών, εύκολα θα στοιχημάτιζες ότι αυτήν ήταν η Αντερλεχτ.

Ουτε οι Γιαπωνέζοι μας έδωσαν μία ελπίδα για κέρδος, καθώς έμειναν στο μηδέν στο εντός έδρας με την Κασίβα λίγες ώρες νωρίτερα.

Εμεινε η Τβέντε, η οποία αν έρθει επιστρέφει μεγάλο μέρος του χθεσινού πονταρίσματος. Είναι και το σημείο που μ’ αρέσει περισσότερο από όλο το Σ/Κ.

Παιχνίδια για γκολ

Σας έχω προϊδεάσει από εχθές για το ποια είναι η γνώμη μου για το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου. Οπότε, κατεβάζουμε ταχύτητα.

Από τα σημερινά, μ’ αρέσει το over στο Κροτόνε – Σπέτσια που διπλασιάζει. Το φετινό Καμπιονάτο είναι διαφορετικό, μία ματιά στο μέσο όρο τερμάτων των ομάδων θα σας πείσει.

Ο Παναθηναϊκός επί Μπόλονι έχει μετατραπεί σε πιο… σφιχτή ομάδα, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και θεωρώ πως αυτό θα οδηγήσει σε αγώνα με τουλάχιστον τρία τέρματα. Ανεβασμένος ψυχολογικά ο ΠΑΟ μετά τον θρίαμβο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, βοηθά και η επιστροφή του στη Λεωφόρο. Το over στο 2.20.

Εκ πρώτης όψεως η επιλογή του over3.5 στον αγώνα της Νιούελς με την Εστουδιάντες μοιάζει κακή. Οχι από πλευράς γηπεδούχου, καθώς τα 3/6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της επιβεβαίωσαν τη συγκεκριμένη επιλογή. Μάλιστα, στον τελευταίο της αγώνα επικράτησε με 3-1 της Λανούς που ήθελε νίκη ενώ η ίδια ήταν αδιάφορη (!). Η ένσταση που μπορεί να έχει κάποιος είναι η Εστουδιάντες. Ομάδα με 6 σερί under, κάτι που είναι και ο βασικός λόγος που οι στοιχηματικές έχουν ανεβάσει το over στο 2.50. Δεκτών ως ένα σημείο, αλλά έχω τις αντιρρήσεις μου που με οδηγούν στην άλλη πλευρά. Η Εστουδιάντες δεν ήταν κακή στην ήττα από την Αρχεντίνος και θα μπορούσε τουλάχιστον να μην ηττηθεί. Εφτιαξε φάσεις και σίγουρα προτεραιότητά της σήμερα θα είναι να σκοράρει και να αφιερώσει τη νίκη στον πρώην παίκτη και τεχνικό της ομάδα, Σαβέλα, που μεσοβδόμαδα έχασε τη ζωή του. Ο Σαβέλα υπήρξε μία σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα και ένας άνθρωπος που μαζί του κατέκτησαν το Λιμπερταδόρες οι Βερόν (πρόεδρος) και Ντεσαμπάτο (προπονητής).

Μεγάλο το 5ρι

Στην Αγγλία η Κρου είναι από τις καλές μικρομεσαίες ομάδες της League 1 και ειδικά εντός έδρας είναι υπολογίσιμη, αν και οι φετινές της επιδόσεις (σε αντίθεση με τις δύο περασμένες σεζόν στην League 2) δεν είναι ικανοποιητικές (4-1-3) και φυσικά δεν σημαίνει πως μπορεί να σηκώσει αποδόσεις της τάξης του 1.60.

Μαζί με την Νορθάμπτον ανέβηκαν πέρυσι στην League 1 και ούτε η βαθμολογική τους απόσταση δικαιολογεί τόση μεγάλη ψαλίδα, την στιγμή που η Νορθάμπτον είναι μία αρκετά ύπουλη περίπτωση ομάδας όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της.

Τρεις νίκες εκτός έδρας, δύο στην έδρα της και είναι κάτι που έχει συμβάλει ο τεχνικός της Κέιθ Κερλ (από τους τεχνικούς με καλά win rates σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με τις ομάδες του).

Αυτή ήταν η αρχική διαλογή. Αρκετά μικρή για Σάββατο. Είχα σημειώσει και την Ντάλγουιτς στις μικρές Αγγλίας (National League South) που τρέχει ένα εξαιρετικό σερί και καλοπληρώνει (3.75), αλλά το ρεπορτάζ της λέει πως αυτό είναι αποτέλεσμα τύχης, γι’ αυτό και το άφησα.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονά/δυάδα (Bet365):

12/12 – 17:00 – Κρου – Νορθάμπτον: 2 (5.00) με 8 μονάδες (σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή)

12/12 – 22:10 – Νιούελς Ολντ Μπόις – Εστουδιάντες: over3.5 (4.50) με 7 μονάδες

και 3 μονάδες στη δυάδα

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2338.37 μονάδες

Επιστροφές: 255.57 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 18 + 15 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης