novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Προγνωστικά Τετάρτης: Μονό ποντάρισμα στο 5.75

Προγνωστικά Τετάρτης: Μονό ποντάρισμα στο 5.75

Αγαπημένο Αγγλικό Λιγκ Τρόφι. Μία υποβαθμισμένη διοργάνωση που όμως έχει προσφέρει πολλά ταμεία (και κέρδη) τα τελευταία χρόνια στο site. Αλλωστε, δεν συνηθίζουν να λένε: «Στα υπόγεια είναι η θέα;».

Και δεν είναι: «να μωρέ αδιαφορούν οι μεγάλες, ποντάρουμε στις u21». Εχθές όπως και άλλες φορές, η αξία βρισκόταν ανάποδα. Στις μεγάλες που δίνονται ως αουτσάιντερ κόντρα στις μικρές. Θέλει μελέτη, γνώση της Αγγλικής πραγματικότητας και έμπνευση!

Προγνωστικά Τετάρτης

Πάμε στο σήμερα, όμως τι να… συζητήσουμε; Είμαι σε… αναμμένα κάρβουνα! Το μυαλό μου από χθες έχει μεταφερθεί στη Νορβηγία. Ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα η σημερινή, θα χρειαστούμε τα θετικά vibes όλων μας για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ας πάμε να ρίξουμε μία ματιά όμως στο σημερινό κουπόνι.

Μου φαίνεται κάπως να είναι αουτσάιντερ το no goal στο Μπάγερν Μονάχου – Λοκομοτίβ Μόσχας. Ναι, οι Γερμανοί δέχονται με μεγαλύτεροι ευκολία τέρματα εσχάτως, ναι οι Γερμανοί θα παραταχθούν με αλλαγές, αλλά ρε παιδιά πρέπει να κοιτάμε και τον αντίπαλο. Με Σμολόφ εκτός χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της και αυτό φάνηκε κόντρα στην Σάλτσμπουργκ, που παρότι είχε μία άμυνα που θυμίζει… παιδική χαρά, χρειάστηκε ένα πέναλτι για να σκοράρει και μάλιστα εντός έδρας.

Ναι, μπορεί οι Γερμανοί να μην νοιαστούν καθόλου, αλλά ως Γερμανοί κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια θα συμφωνήσω με το σημείο της ημέρας και εγώ από την μεριά μου αναμένω ένα καλό παιχνίδι με αρκετά τέρματα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Ολυμπιακός πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί ούτε πόντο, καθώς δεν θεωρώ ότι η Μαρσέιγ θα πάρει αποτέλεσμα στην Αγγλία. Αν εκεί, καθαρίσει νωρίς η Μάντσεστερ πιθανότατα αυτή η θετική είδηση να δώσει ώθηση και να βοηθήσει σε ένα πιο ελεύθερο παιχνίδι. Σκέψεις για το over που αγγίζει το 2.30, αλλά προτιμότερο είναι να ασχοληθούμε στο live.

Για την έκπληξη η Γουίκομ

Κλείνω με Αγγλίες. Από χθες σημειωμένη η Γουίκομπ στο 5.75 στην έδρα της Μπάρσνλι. H Γουίκομ είναι ομάδα που δυσκολεύεται να κερδίσει, αλλά ταυτόχρονα πρέπει να εργαστείς σκληρά για να την κερδίσεις (μόλις δύο ήττες στα 9 τελευταία – 2-5-2).

Η Championship αποτελεί μία κατηγορία που ελάχιστες ομάδες μπορούν να σηκώσουν αποδόσεις τόσο μεγάλου φαβορί όπως προσφέρεται σήμερα η Μπάρνσλι, η οποία μάλιστα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς έχει ηττηθεί στα 3 από τα 4 τελευταία παιχνίδια της.

Θα πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι είχε ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά η απόδοση του διπλού (5.75) είναι τέτοια που σε κάνει να προσπεράσεις τις όποιες δεύτερες σκέψεις σου.

Υ.Γ #SAYNOTORACISM

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό (Bet365):

9/12 – 21:45 -Μπάρνσλεϊ – Γουίκομ: 2 (5.75) με 8.50 μονάδες *σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Ανοιχτά στοιχήματα από εχθές

(Yankee):

8/12 – 20:00 – Γουίμπλεντον – Αρσεναλ u21: 1 (3.00) (κερδισμένο)

8/12 – 21:00 – Ακρινγκτον – Μάντσεστερ u21: 1 (2.62) (κερδισμένο)

9/12 – 19:00 – Χαούγκεσουντ – Μπόντο Γκλιμτ: 2 + over2.5 γκολ Μπόντο (3.00)

9/12 – 21:00 – Σταρτ – Μπραν: 1 (2.37)

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 2133.80 μονάδες

Επιστροφές: – μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 60+8.50 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης