novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Αυτοί για τη νίκη, εμείς για τα γκολ

Τέσσερις ομάδες κέρδισαν από χθες τη θέση τους στα νοκ αουτ του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλες τέσσερις θα τα καταφέρουν την επόμενη εβδομάδα, αφού θα χρειαστεί και η τελευταία αγωνιστική.

Στην έκπληξη φυσικά της βραδιάς η ακόμη μια αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος. Δεύτερη φορά που χάνει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, καταφέρνοντας πάντως ακόμη και έτσι να κρατά την τύχη στα χέρια της, αν κερδίσει την Γκλάντμπαχ την τελευταία αγωνιστική.

Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο, με το χθεσινό 0-0 και την ήττα του Ολυμπιακού στη Μασσαλία, πήραν επίσης την πρόκριση για την επόμενη φάση. Τέταρτο σερί μηδέν παθητικό για τους Πορτογάλους, επίδοση που είχαν να πετύχουν από το 2012.

Το σημερινό πρόγραμμα, πέρα από παιχνίδια για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, περιλαμβάνει αναμετρήσεις σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα στη Λατινική Αμερική, Α’ Νορβηγίας, αλλά και τις μικρές κατηγορίες σε Αγγλία και Ισπανία.

Η επιλογή της Ημέρας

Στον 8ο όμιλο και οι τέσσερις είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0, Παρί, Λειψία από 6 και η Μπασακσεχίρ με 3. Για τους Τούρκους το κρίσημο παιχνίδι είναι το σημερινό, στην έδρα τους απέναντι στη Λειψία. Αν το πάρουν, μένουν στο παιχνίδι. Αν το χάσουν, δεν αποκλείεται να μην προλαβαίνουν ούτε την 3η θέση και το Γιουρόπα Λιγκ στο φινάλε.

Αναγκασμένοι, λοιπόν, να ψάξουν νίκη και γκολ και συνήθως οι Τούρκικες ομάδες όταν βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση είτε φέρνουν τραγικά 0-0 (κόντρα σε αμυντικογενείς αντιπάλους που δεν ενδιαφέρονται να κυνηγήσουν και πολύ την επίθεση), είτε μας χαρίζουν εντυπωσιακά παιχνίδια.

Με την ταχύτατη Λειψία ως αντίπαλο το επικρατέστερο σενάριο είναι το δεύτερο. Η Μπασακσεχίρ να βγει μπροστά, οι Γερμανοί να μην κλειστούν και το παιχνίδι να ανοίξει σε ρυθμό.

Αλλωστε αν το δούμε και από την άλλη πλευρά και οι φιλοξενούμενοι, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους, τη νίκη πρέπει να ψάξουν για να μην χάσουν επαφή με την πρώτη δυάδα.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:55Μπασακσεχίρ-ΛειψίαΟver [email protected]2 μονάδες
Κάβα-7.7ROI94.46
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης