novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Με Combo Bet στο Champions League

Μπήκαμε σε χειμωνιάτικο mood από σήμερα (καλό μήνα σε όλους!), όσο και αν η καραντίνα μας κρατάει εγκλωβισμένους, το ποδόσφαιρο συνεχίζει να είναι ένας από τους λόγους που μας κάνει να ξεφεύγουμε λίγο απ’ αυτήν την «άχαρη» καθημερινότητα.

Πόσο μάλλον όταν στο πρόγραμμα υπάρχει Champions League, η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδό της.

Σήμερα, λοιπόν, είναι προγραμματισμένη η 5η αγωνιστική των πρώτων τεσσάρων ομίλων. Ανάμεσα σ’ αυτούς είναι και του Ολυμπιακού (3ος), που σήμερα αγωνίζεται στη Γαλλία με αντίπαλο την Μαρσέιγ.Ρεαλιστικός στόχος των Ερυθρόλευκων είναι η 3η θέση (και το Europa League), την οποία και… καπαρώνει αν σήμερα δεν ηττηθεί από τους Γάλλους.

Πάμε και στο στοιχηματικό μας κουπόνι όπου εκτός από αγώνες για το Champions League, έχουμε πλήρη δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας (από Championship και.. κάτω), κάποιες αναμετρήσεις σε δεύτερες κατηγορίες Ισπανίας, Γαλλίας (εμβόλιμη αγωνιστική) και Ελβετίας. Φυσικά, δεν λείπει η δράση από Λατινική Αμερική.

Η επιλογής της Ημέρας

Επιβεβαιώθηκε η χθεσινή επιλογή  της στήλης από την Σουηδία (Καλμάρ), αποδεικνύοντας πως όταν το κίνητρο συνδυάζεται με μία καλή απόδοση (3.60) αποτελεί έναν καλό λόγο για ποντάρισμα.

Η σημερινή επιλογή έρχεται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τον αγώνα Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλτσμπουργκ. Δύο πόντοι χωρίζουν τις δύο ομάδες στον 1ο όμιλο, όπου μάχονται για την 3η θέση και το Europa League.

Η (επιθετική) φιλοσοφία των Αυστριακών είναι γνωστή σε όλους και δεν αλλάζει ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε κορυφαίους συλλόγους (όπως η Μπάγερν), πόσο μάλλον σήμερα που το παιχνίδι είναι «must win» γι’ αυτούς.

Στο πιο πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος επιβλήθηκαν με 8-2 της Σεντ Πόλτεν, ενώ όλα τους τα φετινά παιχνίδια στη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν με g/g+over, κάτι που θεωρούμε αρκετά πιθανό να συμβεί και σήμερα.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει δυνατότητες, στην έδρα της σκόραρε κόντρα σε Μπάγερν και Ατλέτικο ενώ σημείωσε δύο τέρματα στην Αυστρία για τον πρώτο γύρο (2-2). Ολα συνηγορούν σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλά τέρματα. Το combo: g/g+over.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
19:55Λοκομοτίβ Μόσχας - Σάλτσμπουργκgoal/goal [email protected]2 μονάδες
Κάβα-9.60ROI-92.99
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης