bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά

Πιστεύουν σε ένα καλό τελικό σπριντ

Ετσι θα πάμε για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες. Δηλαδή πρωτάθλημα-Ευρώπη-πρωτάθλημα. Σερί παιχνίδια, εντός και εκτός συνόρων και όποιος αντέξει.

Θα επαναλάβουμε για ακόμη μια φορά πως το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ και ρόλο στη μελέτη μας πρέπει  να παίξει και ο προγραμματισμός των προπονητών. Πιθανές αλλαγές δηλαδή ή παιχνίδια που ενδιαφέρουν περισσότερο από άλλα.

Κλασσική Παρασκευή σήμερα, με τους τέσσερις από το big 5 να μας δίνουν μεν παιχνίδια, όμως επιπέδου Βαγιαδολίδ-Λεβάντε και Στρασβούργο-Ρεν και όχι κάποια εμπορική αναμέτρηση. Αρκετά παιχνίδια, όπως πάντα στις αρχές του τριημέρου, για τις μικρές κατηγορίες στην Ευρώπη.

Η επιλογή της Ημέρας

Παιχνίδι που διεξάγεται τα ξημερώματα για τη β’ κατηγορία της Βραζιλίας, Κρουζέιρο-Κονφιάνσα.

Αν το πιάσουμε από την αρχή της σεζόν, η Κρουζέιρο ήταν η… σίγουρη άνοδος. Η βαριά φανέλα και το μεγάλο όνομα που κακώς βρέθηκε σε αυτή την κατηγορία, αφού η θέση της είναι πάντα στη serie a. Η Κονφιάνσα, ομάδα περισσότερο Serie C, ευχαριστημένη που βρίσκεται εδώ και με αποκλειστικό στόχο την παραμονή.

Τα πράγματα για την Κρουζέιρο δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά. Η προσαρμογή στα αλώνια αποδείχθηκε δύσκολη υπόθεση και η ομάδα βρέθηκε μέχρι και σε θέσεις υποβιβασμού. Φυσικά την πλήρωσαν οι προπονητές που αλλάχθηκαν, μέχρι να έρθει στα χέρια του πολύπειρου Φελίπε Σκολάρι.

Με τον ίδιο στον πάγκο, επιστροφές τραυματιών αλλά και μεταγραφές όπως ο 35χρονος μεν, αλλά κλάση για την κατηγορία, επιθετικός Σομπίς, βγήκε από τα πολύ δύσκολα. Σήμερα είναι στο +7 από τη παραμονή και στο -9 από την τετράδα που δίνει άνοδο.

Το κλίμα είναι πάμε να το παλέψουμε, να τρέξουμε μήπως προλάβουμε, με το μεσοβδόμαδο διπλό στην έδρα της καλύτερης ομάδας της κατηγορίας φέτος (Σαπεκοένσε) να δίνει έξτρα ώθηση.

Η Κονφιάνσα με την παραμονή έχει ξεμπλέξει, την άνοδο δεν την κοιτάζει ιδιαίτερα καθώς ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός, έτσι σήμερα δεν δείχνει να μπορεί να αποτελέσει ισχυρό εμπόδιο.

Ο άσος είναι σχετικά χαμηλά, το ενδεχόμενο όμως η Κρουζέιρο να σκοράρει πάνω από μια φορά διπλασιάζει.

Το σημείο της ημέρας

ΏραΑγώναςΣημείοΠοντάρισμαΣτοιχηματική
02:30 Kρουζέιρο-Κονφιάνσαover 1,5 Η[email protected]2 μονάδες
Κάβα-10.2ROI92.39
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€
BONUS* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ 100% ΕΩΣ 200€ΕΓΓΡΑΦΗ
*όροι και προϋποθέσεις
Share Διαβαστε επισης