novibet logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Αρκετή κουβέντα, λίγο στοίχημα

Αρκετή κουβέντα, λίγο στοίχημα

Για 74′ βρισκόμασταν καβάλα… στο άλογο, αλλά μία στιγμή αδράνειας έφερε την ισοφάριση της Μάλαγα. Σε μία τέτοια κατηγορία όπως η Β’ Ισπανίας, που όλα κρέμονται σε ένα… σκοινί θες τις λεπτομέρειες υπέρ σου. Η θα το καθαρίσεις (το παιχνίδι), ή θα κάνεις τον… σταυρό σου μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι.

Είναι αλήθεια πως τρία μεγάλα σημεία όπως αυτά που επέλεξα το Σαββατοκύριακο (3.10, 3.80, 4.20) – όπως και να έχουν τα πράγματα- είναι δύσκολο να στοχεύσουν κέντρο. Εδώ, χτυπήσαμε δοκάρι.

Η δυνατότητα cash out υπήρχε, αλλά για να σας πως την αλήθεια ούτε εγώ την προτίμησα. Και αυτό γιατί είχα πίστη στο σημείο μου. Κάποιοι θα μπορούσαν να πουν πως πήρα με… τύχη το διπλό της Τρανμίρ (γκολ στο 93′ & 96′) και θα έχουν δίκιο (ως προς τον τρόπο που ήρθε – όχι ότι η Τρανμίρ δεν είχε καλή παρουσία – κάθε άλλο).

Αλλο ένα απόλυτο που χαλάει… αργά, το γυροφέρνω και νομίζω πως δεν θα αργήσει να έρθει. Στην τελική, καλή και η δυάδα που έφερε ένα καλό κέρδος.

Καλή ημέρα για τους παίκτες που εμπιστεύονται τα φαβορί η χθεσινή

Στα υπόλοιπα που συνέβησαν εχθές. Το under των «μικρών» χάλασε στο 93′, ενώ οι Βέλγοι και Αγγλοι έμειναν στο 2-0 από το 24′ (!). Πέρα από αυτό το over που (πολύ)φορέθηκε, τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν υπέρ του παίκτη του στοιχήματος. Οποιος κατόρθωσε το βράδυ να ξεφύγει από αυτό, νομίζω πως πληρώθηκε έστω και… αν χρειάστηκε τη θεία τύχη (γκολ στο 90+ για Δανούς και Αυστριακούς).

Νίκη νωρίς οι Λευκορώσοι, οι Ουαλλοί, οι Φιλανδοί, οι Αλβανοί, σημεία που προσφέρονταν ως φαβορί και πλήρωναν από 1.60 μέχρι 2.20. Και πιο μικρά σημεία, όπως οι Ολλανδοί. Το βράδυ Ιταλοί, Σλοβένοι και Τσέχοι. Γενικά, δηλαδή εχθές τα φαβορί πέρασαν σε μεγάλο ποσοστό.

Δύσκολη ημέρα για στοίχημα η σημερινή

Ελάχιστα παιχνίδια συμπεριλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό μας κουπόνι. Μια ημέρα ας μείνουμε αμέτοχοι, δεν έγινε και τίποτα. Χρειάζεται και αυτό.

Τώρα, αν κάποιος ντε και καλά θέλει κάτι για σήμερα νομίζω πως το goal/goal+over στο Αγγλικό Πλίμουθ – Πόρτσμουθ είναι πιθανό και σχεδόν διπλασιάζει.

Μάλιστα, είναι τηλεοπτικό και ντερμπάκι. Επίσης, στα υπόψιν και το goal/goal ημιχρόνου στο 4.00.

Tέλος, ένα σχόλιο και για το Γαλλία – Ελβετία, προκριματική αναμέτρηση για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των u21. Αμφότερες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση, αλλά μάχονται για την πρωτιά.

Η Ελβετία είναι πρώτη με 27 πόντους σε 9 αναμετρήσεις και η Γαλλία δεύτερη με 24. Μάλιστα, η Ελβετοί έχουν την καλύτερη άμυνα με μόλις 5 τέρματα παθητικό.

H μοναδική ήττα των Γάλλων ήρθε στην έδρα των Ελβετών πριν ένα χρόνο και με καθαρό σκορ (3-1). Επίσης, ήταν η 2η νίκη των Ελβετών απέναντι στους Γάλλους τα 2 τελευταία χρόνια.

Σίγουρα, οι Γάλλοι είναι αυτοί με την μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Ελβετοί είναι αμελητέα ποσότητα για να προσφέρονται στο 6.00 (!). Πρωτοπόρος ομίλου, με 9/9 νίκες, έχοντας την καλύτερη άμυνα και… η νίκη της στο 6.00. Δεν μου ακούγεται καλά, έστω και αν της κάνει και η ισοπαλία. Μαξ στο 4.00 θα έδινα τη νίκη νίκη της.

Αρχική Κάβα: 2.000 μονάδες

Προηγούμενο υπόλοιπο: 1924.88 μονάδες

Επιστροφές: 146.88 μονάδες

Ανοιχτά Στοιχήματα: 53 μονάδες

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης