bet365 logo
  • Συμβουλες Στοιχημα

    • Μην ξεπερνάτε το μπάτζετ σας
    • Μην παρασύρεστε όταν κερδίζετε ή όταν χάνετε
    • Μην παίζετε μεθυσμένοι
    • Ορίστε μια κάβα παιχνιδιού και ποντάρετε το 5% κάθε φορά που επιλέγετε να παίξετε (διαχείριση κάβας)
    • Διεκδικήστε τα μπόνους από τις εταιρείες που τα προσφέρουν
    • Μην ακούτε για "σίγουρα". "Σίγουρα" είναι μόνο τα χθεσινά
Στο κατάλληλο σημείο…

Στο κατάλληλο σημείο…

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν το χειρότερο της φετινής σεζόν. Τραγικό θα το χαρακτήριζα.

Οταν σε διάστημα δύο ημερών παίζεις 7 επιλογές και επιβεβαιώνεται μόλις η μία, δεν γίνεται να χαρακτηριστεί διαφορετικά.

Πόσο μάλλον όταν και ο μέσος όρος αποδόσεων δεν είναι ιδιαίτερα υψηλός, γι΄αυτά που έχουμε συνηθίσει πάντα.

Στην Πορτογαλία και τα δύο over που επιλέχτηκαν είχαν μεγάλο value, άσχετα αν πέρασε μόνο η Φαρένσε (που ήταν και το μεγαλύτερο σε απόδοση).

Στη Νορβηγία έγινε ο… κακός χαμός. Τριάρα κατακέφαλη η Ρόζενμποργκ που ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην κατηγορία από την αδιάφορη και ντεφορμέ Βίκινγκ. Πρώτη ήττα μετά το 2005 για την Ρόζενμποργκ με αντίπαλο την Βίκινγκ και τέλος στο αήττητο 28 αγώνων (!). Γκέλα και για την Μόλντε που τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Κρίστιανσουντ και έσωσε τον πόντο στο 89′. Εδώ, όπως έγραψα κοιτούσα προς τα δεξιά και το διπλό του 5.75.

Ευτυχώς δεν το τόλμησα, καθώς δεν θα άντεχα 2η σερί ισοφάριση την ίδια ημέρα μετά το 1-1 της Λάτσιο απέναντι στην Γιουβέντους στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα. Το χρονόμετρο είχε περάσει τα 4′ καθυστερήσεις, η φάση εξελισσόταν και ο Καϊσέδο που είχε περάσει ως αλλαγή ακύρωνε το τέρμα του Κριστιάνο.

Φυσικά και δεν ψάχνω για δικαιολογίες, αν το έκανα θα έπρεπε να ψάξω σε παλαιότερα άρθρα μου που όντως είχα αδικηθεί. Εδώ, χάσαμε καθαρά και δίκαια.

Ξέρετε δεν είναι καθόλου εύκολο όλο αυτό, το βάρος είναι μεγάλο, δεν ισχύει το: «έλα μωρέ τι έγινε, μία ήττα ήταν έχουν υπάρξει και μεγάλες νίκες». Οχι, δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Εδώ ο καθένας έχει τη δική του ευθύνη και εκτίθεται με ονοματεπώνυμο για κάτι που κάνει, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το κάνει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Δεν δόθηκε ποτέ σημείο δίχως να δικαιολογηθεί. Γι΄αυτό κάθε πρόταση εμπεριέχει και ανάλυση ώστε η τελική επιλογή να είναι δική σας.

«Η φετινή χρονιά είναι δύσκολη και περίεργη. Πολλά και συνεχόμενα ματς, rotation, κρούσματα, αλλάζουν συνεχώς την κατάσταση και δημιουργούν ιδιαίτερες στοιχηματικές συνθήκες. Αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα της στήλης, που πάνω που από μεγάλα ταμεία πάει σε ήττες και το αντίθετο. Αυξομειώσεις και σχεδόν μηδενική σταθερότητα, αποτυπώνεται και στα νούμερα».

Πριν ακριβώς ένα μήνα, στην προηγούμενη διακοπή έκανα απολογισμό και η κάβα βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο της (+150 μονάδες σχεδόν), τώρα μετά από ένα μήνα και διαδοχικό παιχνίδι γράφει τη μεγαλύτερη χασούρα (-178 μονάδες).

Η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο, ώστε να μελετήσουμε τι έφταιξε, τι πήγε λάθος αυτό το διάστημα και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Ειπαμε είναι ένας μαραθώνιος (και φέτος ακόμα πιο δύσκολος από άλλες χρονιές λόγω ιδιαιτεροτήτων) και όχι αγώνας σπριντ.

Καλά να περνάτε και καλή δύναμη σε όλους!

Γιώρκος

Γιώρκος

LLWWWWLLLLL

ΦΟΡΜΑ

Αρχική ΚάβαΚέρδος/ΖημίαΑνοιχτά ΣτοιχήματαΝέο ΥπόλοιποΜ.Ο. ΑποδόσεωνR.O.I.
2000-45.5243.501910.984.7787.59%

Από μικρός είχε «λόξα» με το ποδόσφαιρο, όσο περνούσαν όμως τα χρόνια, το πρακτορείο της γειτονιάς του αντικατέστησε το χορτάρι και μετατράπηκε σε νέο του στέκι!

Share Διαβαστε επισης